Sagolun kızlarr, insallah sizde en kısa zamanda mujdeyi verirsiniz:)
Kızlarr gebelik testini yaptım ve koyu 2. cizgim cıktı :) insallah bu hafta doktora gidecegim, Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin insallah :)
herkese günaydııınnn
dün akşamdan beri yine migrenim tuttu. bu içtiğim progestan da tetikliyomuş migreni. tam oldu yani. işe geldim ama, düşünerek, napçam bugün işte diye. en kötüsü de, geçen ay da 3 gün süren migren ağrımdan sonra regl olmuştum :/
yine aynı şeyleri yaşıyorum sanırım. zaten iki gündür de regl belirtilerim varrruwffff
Gercekten bundan guzrl bi hediye olamazdı Rabbim kucagina almayi nasip etsinoley oleeeyyy oleeeyyyyyyyyyyyyyy süper bi haber, ağrıyan migrenli başıma böyle bi haber ancak iyi gelirdi :118: kutlayalım ozaman
annene de güzel bi hediye olmuştur torunu
Progestanı ben de kullandım ama tüm düzenimi alt üst etti sindirim problemi yaşadım başım dediğin gibi çok ağrıdı ki bende de migren var bulantı yaptı falan şimdi almıyorum soğan kürünü deneyeceğim 6 gün sonra. Eşimde bazı sorunlar çıktığı için doktorum kullanmaya devam edebilirsin demedi bende almadım daha ilacı
aynen ilaç migreni migren bulantıyı tetikledi. ben zaten migreni ara ara tutan bi insanım. ilaçla birlikte, kaçınılmaz oldu. kullanalı daha 6 gün oluyo ama, hiç keyfim yok. şu an çıkartsam çıkarırım midemdekileri o derece yani. baş dönmesi de cabası. ilaç kullandığımı bilmeyen hamileyim sanır
Anlayamadığım nerden biliyorsun bende hemen hamile kalmadım uğraştım, birde düşük yaşadım,şükredeni göremedim demen ne kadar acımasızca farkındamısın ,yokluğunu bende biliyorum ve kusura baktım, inşallah o uykusuz anneleri anlayacak duruma gelirsin ,ben sana inşallah sen uykusuz kalmazsın bebeğin rahat büyür diye dua ediyorum senin söylediğine bak, insanlar kınadığını yaşamadan ölmez bunu da unutma olur mu, tez vakitte seni bol bol uykusuz bırakacak ve buna şükredeceğin bir bebeğin olur inşaalllah
Bu ilaçlar zaten bi yeri düzeltirken diğer tarafı da bozuyorlar :) Ki o migren ağrısını da yaşayan bilir insanı hayattan koparır illet bişeydir yani :) Eşinde ve sende herhangi birşey çıktı mı canm yoksa doktor bişey göremediği için mi verdi progestanı
eşimin de benim de tahlilerimiz temiz çıktı. geçen ay yumurta takibine başladım. doktor beklemeyelim biz çatlatalım yumurtanı dedi. hamile kalmazsan 14-16 gün sonra regl olursun dedi. ben daha 10. gün akşamı regl oldum. bu ay da yumurta takibine gidince, doktora dedim neden bukadar erken oldum? bilmiyorum, ama, belki bebek rahime tutunamıyodur progestan değerin düşüktür belki dedi. yumurta çatlayınca, progestan verelim sana dedi. verdi. günde 2 tane içiyorum. 4 tane hapın kalınca test yap hamile değilsen kes ilacı regl olursun dedi. bakalım nolcak. şimdi korkuyorum yine erken mi olcam diye. migrenim tutunca, reglim yaklaşmış oluyo genelde çünkü
Çok iyi canm neyseki tahlillerinizde bi sıkıntı yok herşey normal. Benim bi ameliyat geçti başımdan kistim vardı onu aldılar falan baya zaman oldu ama yine de kist sıkıntı yaratabiliyormuş neyse doktor da yumurtan çatlıyor sorun yok dedi ama yine de progestan verdi kullandım ama o ay faydasını göremedim. Hala da uğraşıyoruz işte Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bize ve buradaki herkese ve tüm bebek isteyenlere. 7 ay oldu sabırla bekliyoruz :44: Ne kadar kaldı peki 4 tane kalmasına hapın
Çok iyi canm neyseki tahlillerinizde bi sıkıntı yok herşey normal. Benim bi ameliyat geçti başımdan kistim vardı onu aldılar falan baya zaman oldu ama yine de kist sıkıntı yaratabiliyormuş neyse doktor da yumurtan çatlıyor sorun yok dedi ama yine de progestan verdi kullandım ama o ay faydasını göremedim. Hala da uğraşıyoruz işte Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bize ve buradaki herkese ve tüm bebek isteyenlere. 7 ay oldu sabırla bekliyoruz :44: Ne kadar kaldı peki 4 tane kalmasına hapın
Uhibbuke, profil remsini degistirmissin bulamadim seni birtürlü :)
ben de sadece meraktan girdim.. okudum ama yarin tekrar girer bakarim insallah sonuclarinaRabbim hayirlisini nasip eylesin
Günaydın tatlım :)
Ay inşallah canım benim ya
Gögüslerimi özellikle sabahları hissediyorum gün ortasında falan hassaslıkları kayboluyo sancımda arada hakkımda hayırlısı yaa inşallah hamileyimdir :)Canım zaten göğüs acısı sürekli olmuyor bende hala gelip gidiyor, adet sancısıda belirti zaten hadi gelsin bebiş:))
Günaydııınnnn :)Günaydın kızlarrrr, bereketli mutlu bi hafta olsun
herkese günaydııınnn
dün akşamdan beri yine migrenim tuttu. bu içtiğim progestan da tetikliyomuş migreni. tam oldu yani. işe geldim ama, düşünerek, napçam bugün işte diye. en kötüsü de, geçen ay da 3 gün süren migren ağrımdan sonra regl olmuştum :/
yine aynı şeyleri yaşıyorum sanırım. zaten iki gündür de regl belirtilerim varrruwffff
aynen ilaç migreni migren bulantıyı tetikledi. ben zaten migreni ara ara tutan bi insanım. ilaçla birlikte, kaçınılmaz oldu. kullanalı daha 6 gün oluyo ama, hiç keyfim yok. şu an çıkartsam çıkarırım midemdekileri o derece yani. baş dönmesi de cabası. ilaç kullandığımı bilmeyen hamileyim sanır
Gercekten bundan guzrl bi hediye olamazdı Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Simdi bize puf noktalarini anlatma zamani
Bende budun test yaptircam 10 gun sonra cikti geldi adet desem adet degil ttutunma desem o degil ne oldugunu bende bilemedim ama hamile degilsemde normal degilim jesin kist felan var yani banada dua edin hayırlı siyla Rabbim banada ve isteyen herkese versin
sana da çok geçmiş olsun canım. umarım en yakın zamanda hayırlı evlatlar hepimizin evini şenlendirir1 yıl olmaması normal karşılanıyor zaten. sabredip beklices.
Kızlarr gebelik testini yaptım ve koyu 2. cizgim cıktı :) insallah bu hafta doktora gidecegim, Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin insallah :)
daha çoook var taa 19 una kadar. ama ben okadar beklemicem. 15-16 sına kadar regl olmassam test yapçam bi bakçam.
oley oleeeyyy oleeeyyyyyyyyyyyyyy süper bi haber, ağrıyan migrenli başıma böyle bi haber ancak iyi gelirdi :118: kutlayalım ozaman
annene de güzel bi hediye olmuştur torunu
:13::13::13::13:
Oleeeyyyy oleeeeyyyy oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Süper bi haberr bu yaaaa:)
Tebrik ederim hatincim yaa Rabbim saglıcakla kucagına almayı da nasip etsin
Amin canım insallah :). Rabbim sanada nasip etsin hepimiz yakın zamanlarda anne olalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?