evet konsantre olması daha iyi:)))
Senin sat nezamandı :)
merhaba kızlar nasılsınız :) benım adetıme daha 13 gun var,ben bıraz beklemedeyım..su an yumurtlama donemındeyım ama hıc belırtım yok.bu yumurtlama olmadıgı anlamına mı gelıyor ? ınternetten hesaplamama gore 6-11 arası yumurtlama donemımmıs.ama ben 5 gun daha koyup 6-16 arasında duzenlı yapıyorum.
sızınde yumurtlama donemınde agrınızın olmadıgı oldu mu hıc
Ya inanilmaz sevindim allah tamamina erdirsin insallah hatta senin testini gorunde hemen bi kosu gidip bende test yaptim batlarimiz ayni ama malesefki golgesi bile yok
ayyyy teşekkür ederim ya ilgin için
Bekletmeden yazıcam inşalaaah :)
Su etkliyo dimi gebelik testini de?
Ay canım ne zamandır bakamıyorum ama aklimdaydin hep. Gebelik şüphen var sanırım. Hadi inş ya :)) sabah bakarım bende merak ettim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Topimigimizin hamislerinden bisey istiyorum hem bizim gibi sabirsizlara yol gostersin mumkunse ovulasyon tedti yapip fotograf ini koyabilir ler mi acaba boylece sonucuda görmüş oluruz
ovulasyon testi niye yapsınlar ki ?
gebelik testi mi demek istedin acaba ?
Bende hiçbir ağrı olmuyo canım herkeste olcak diye bi kaide yok
genelde herkeste agrı war dıye gorunce , acaba dedım ben yumurtlamıyo muyum..
Doktora gidip kontrol ettirebilirsin
Adetinin ilk gününden sayarak 14. Gün git görünür :)
ben parlodel kullandıgım ıcın adetım 28 gunde bır olmaya basladı.seffaf akıntıyı goruyorum ama agrım olmuyodu.bakalım zaten 27 gun sonra hapım bıtıcek we o zaman yumurtluyo muyum napıyorum dıye kontrole gıdıcem
Ooo tamam akıntıyı görüyosan daha ne istiyosun
Ben bu ay öyle hamile kaldım
Ooo tamam akıntıyı görüyosan daha ne istiyosun
Ben bu ay öyle hamile kaldım
Ovulasyon testiyle adet gecikmesinden once gebeligini ogrenenler varmis hatta onla ilgili bir bolum bile var hamike kalindiginda vucut lh hormonuda salgiliyormus bunun icin bize yol gosterir dedim
ama ben oyle 2 3 gun goremıyorum..yogun beyaz akıntım bıttıkten sonra seffaf akıntının geldıgını goruyorum ıslandıgımı hıssedıyorum ama 2gun suruyomus gıbı gelıyo.boyle hanı 3 4 gun fln gormuyorum. bende garantıye almak ıcın bata kadar rıtmık 2 gunde bır ıs basındayım :)
ay tebrık ederım yaaa :) rabbım ınsallah bana da nasıp eder :) sen ne zamandır korunmuyorsun canım.benım bu ay 5 oldu
Merhaba arkadaşlar :)
söz verdiğim için bu saatte burdayım....az önce gebelik testi yaptım tabi ki negatif...
Negatifi görünce ne kadar hayallere daldıgımı ve pozitifi hiç göremiyecegim hissine kapıldgımı itiraf etmeliyim :))
haa bi de test konusunu artık cidden kapattıgımı :)
Adet olabilirim bu da bi gerçek % 50 ihtimali unutmuşum...... yaa hala umudum var ama % 50 oldugunu hatırladım :)
Kahverengi görene kadar beklemeye devam :)
hepinizi de bayaga heveslendirdim beklettim kusura bakmayın
Yarın görüşürz inşallah...
Hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?