Kizlar herkeze gunaydin ben cok kotuyum gaz sancisindan oluorum mide bulantisi kusmada var nerde usuttum bilemedimki ama dondurma cok yedim bu ara yaa(
Gunaydim canim hastaneye gidemdim cunku nüfus cüzdanı mi evde unutmusum nasipse bugun gidicem arti
Günaydın canım batın ne zamandı hamile olabilir misin acaba :) Arkadaşımda yeni öğrendi hamile olduğunu ve gaz sancım var çok fazla dedi
aaaaa gaz sancısı hamilelik belirtisimi ilk defa duyuyorum inanki ama benimki çok kötü yaaa dayanamıorm adetime 4 5 gün falan var canım
:)))benim zor ama inşallah canımEvet canım öyleymiş ben de arkadaşımdan duydum gaz sancım oldu çok fazla dedi hala da öyleymiş herkeste belirtiler farklı olabiliyor elbette ama gaz sancısı yaşayan da var yani. Bak şimdi senden de umutlandım :))
:)))benim zor ama inşallah canım
Bugun 13 gun ve bizim evlilik yildonumumuz 2 gun sonra bize harika bi hediye olabilirTamam canım merak ediyorum bende güzel haberler bekliyorum senin baya gecikti çünkü
Umutlanmak istemiyorsun sanırım haksız da değilsin aslında sonrası üzücü oluyor :) Ovülasyon testi yaptın mı bu ay
Bugun 13 gun ve bizim evlilik yildonumumuz 2 gun sonra bize harika bi hediye olabilir
yok canım yapmadım benim eşimde varikosel çıkınca dr şimdilik bi ilaç verdi durumz göre değerlendiriz dedi ameliyat ihtimali varda bizde nasılsa olomaz die hergün yaptık hiç takmadık valla :)
polikistik over olanlarda insülin direnci oluyo onu dengelemek için kullanıyorum. şeker hastası değilim ama ileride olabilirim diye şimdiden küçük bir önlem. bu arada benim ilacım glukofen.
:)))benim zor ama inşallah canım
Günaydın canım nasılsın ?
Kizlar herkeze gunaydin ben cok kotuyum gaz sancisindan oluorum mide bulantisi kusmada var nerde usuttum bilemedimki ama dondurma cok yedim bu ara yaa(
aaaaa gaz sancısı hamilelik belirtisimi ilk defa duyuyorum inanki ama benimki çok kötü yaaa dayanamıorm adetime 4 5 gün falan var canım
yok canım yapmadım benim eşimde varikosel çıkınca dr şimdilik bi ilaç verdi durumz göre değerlendiriz dedi ameliyat ihtimali varda bizde nasılsa olomaz die hergün yaptık hiç takmadık valla :)
günaydınlaaarrr
iyiyim sen nasılsın???
var mı belirtiler, az kaldı sayılır
Anladim canim. Ne kadar suredir kullaniyorsun? Bir faydasini gordun mu?
Dr bana geve kalana kadar kullan dedi. Sozde metabolizmayi duzenleyip yumurtlamaya yardimci oluyormus.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?