Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kizlar herkeze gunaydin ben cok kotuyum gaz sancisindan oluorum mide bulantisi kusmada var nerde usuttum bilemedimki ama dondurma cok yedim bu ara yaa(

Günaydın canım batın ne zamandı hamile olabilir misin acaba :) Arkadaşımda yeni öğrendi hamile olduğunu ve gaz sancım var çok fazla dedi

Günaydın canım batın ne zamandı hamile olabilir misin acaba :) Arkadaşımda yeni öğrendi hamile olduğunu ve gaz sancım var çok fazla dedi

aaaaa gaz sancısı hamilelik belirtisimi ilk defa duyuyorum inanki ama benimki çok kötü yaaa dayanamıorm adetime 4 5 gün falan var canım

aaaaa gaz sancısı hamilelik belirtisimi ilk defa duyuyorum inanki ama benimki çok kötü yaaa dayanamıorm adetime 4 5 gün falan var canım

Evet canım öyleymiş ben de arkadaşımdan duydum gaz sancım oldu çok fazla dedi hala da öyleymiş herkeste belirtiler farklı olabiliyor elbette ama gaz sancısı yaşayan da var yani. Bak şimdi senden de umutlandım :))

:)))benim zor ama inşallah canım

Umutlanmak istemiyorsun sanırım haksız da değilsin aslında sonrası üzücü oluyor :) Ovülasyon testi yaptın mı bu ay

yok canım yapmadım benim eşimde varikosel çıkınca dr şimdilik bi ilaç verdi durumz göre değerlendiriz dedi ameliyat ihtimali varda bizde nasılsa olomaz die hergün yaptık hiç takmadık valla :)

yok canım yapmadım benim eşimde varikosel çıkınca dr şimdilik bi ilaç verdi durumz göre değerlendiriz dedi ameliyat ihtimali varda bizde nasılsa olomaz die hergün yaptık hiç takmadık valla :)

Bizde de biliyorsun aynı durum var eşimde varikosel çıktı ama bizde umudumuzu kaybetmedik ameliyatı da düşünmüyoruz açıkçası eğer o aşamaya gelirsek. Bende bu ay soğan kürü kullanıp ovü testi yapıcam bakalım elimizden geleni yapıyoruz :) Beklemediği anda hamile kalan da çok var bu ay olmadı yapamadık diyen ama hamile kalan umutsuz olup hamile kalan inşallah onlardan biri olursun sende :)

polikistik over olanlarda insülin direnci oluyo onu dengelemek için kullanıyorum. şeker hastası değilim ama ileride olabilirim diye şimdiden küçük bir önlem. bu arada benim ilacım glukofen.

Anladim canim. Ne kadar suredir kullaniyorsun? Bir faydasini gordun mu?

Dr bana geve kalana kadar kullan dedi. Sozde metabolizmayi duzenleyip yumurtlamaya yardimci oluyormus.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Günaydın kızlar giremedim yoğundum malesef neyse aramızda hamileler var sanırım çok tebrik ederim darısı başımıza olsun inşallah..Bu arada gaz sancısı yaşayanlar varmış ayıptır söylemesi gaz sancısı hamileliğin belirtisi ve bende yaşamıştım bi o tarafa bi bu tarafa geçer içinde gaz sıkıştırır bilirim benimde bel ağrım azdı onunla uğraşıyorum sinirimi bozuyo dün biraz ağladım sinirden ne oldu bana böyle diye valla Allah sonumuzu hayır etsin dermansız dert vermesin inşallah..

Kizlar herkeze gunaydin ben cok kotuyum gaz sancisindan oluorum mide bulantisi kusmada var nerde usuttum bilemedimki ama dondurma cok yedim bu ara yaa(

Canım hamilemisin acaba:) gaz sancısı belirti olmaz mı hem de nasıl:) karnında şişer bir güzel, bende hala var çok fena sancısı sabaha kadar mahvetti beni sen bu ay takmadın ya gör bak geldi senin bebek

iyiyim sen nasılsın???
var mı belirtiler, az kaldı sayılır

Ya valla göğsümde bi hassasiyet var sızlıyor gibi ara sıra, bu sbah midemde yanma var ama akşam yemeği biraz fazla kaçırmış olabilirm yani öyle aa işte bu belirti diyebileceğim kesin bir şey yok sende ne var ne yok ?

Anladim canim. Ne kadar suredir kullaniyorsun? Bir faydasini gordun mu?

Dr bana geve kalana kadar kullan dedi. Sozde metabolizmayi duzenleyip yumurtlamaya yardimci oluyormus.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yaklaşık kasım ayından beri kullanıyorum. faydası derken benim şeker problemim yok polikistik over olduğumdan insülin direnci de fazla olduğundan yumurta gelişimini engelliyor. o yüzden bende gebe kalana kadar kullanıcam. yumurtalarını geliştiriyor mu diye sorarsan bilmiyorum geçen ay yumurta geliştirici de kullandım. öyle gelişti.

doktorun verdiyse kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…