Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Allah hayirlisini nasip etsin insallah su mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin uzme canini her ay bi umut:))

Canım hayırlısı olsun.
%50 de olsa umut var.

Canım bencede beklemeye ve dua etmeye devam, uzulme ve umutsuzluga kapılma lutfen bence kafaya hic takmadıgın veummadıgın bir anda pozitifi goreceksin:)

Bir haftaya geçer mi gerçekten? Dün dayanamayacak duruma geldim bulantıdan.
Bir de bütün gün okuldayım bırakmayı düşündüm bir ara ilacı

valla benim ilacın reçetesinde yazıyordu. "şöyle şöyle yan etkiler olabilir, 1-2 hafta içinde geçer" diye. o yüzden dedim "reçetesini oku" diye, ya da doktoruna sor.

Hayırlı sabahlar canım,o nasıl söz kusura bakma diye olur mu hiç öyle şey biz burda hepimiz yüreğimizden geçenleri,isteklerimizi paylaşıyoruz.Rabbim en kısa zamanda yüreğinden geçeni nasip etsin inşallah,kırmızıları görene kadar umutlar bitmez...
Not: Cemreçınar bi arkadaşa daha senden umutluyum demişti sonra olanları biliyorsun :)

Ayy hadi ya inşallah bugün de senden güzel haberler alırız canım. Bu haftaya güzel başladık sonuna kadar da öyle olur herkes bebişlerine kavuşur inş. Ayrıca kusur olur mu hiç hepimiz aynı beklentideyiz bi umut bekliyoruz :)) Rabbim hepimiz için doğru zamanı biliyordur canımcım :))

Güzel kardeşim olsun olur oyle seyler ohioooo daha nekadar cok heveslendirecegiz birbirimizi birgun bi bakicaz aaa pozitiffff diye haykiriyosun ruz bos ver uzulme sakin her regli olus bir imtihan o kadar ki rabbim siniyor bizi bos ver buay negatif belki onumuzdeki ay pozitif olur ki Insallah oyledir uzulme kuzum

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Ben de bu sabah adet oldum canım,inşallah sen olmazsın.
Boşluk varsa da yarın dr'a gidicez,hayırlısı..
.

Matematik onceki yillara gore zordu canim ya. Ben yaptim ama onceye gore az yaptim matematik.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İnşaallah sonuç güzel gelir
Suan ne kadarlık? İcim rahat etmiyor yarın gideyim diyorum, ama yoksa biraz daha beklemeli miyim?

Sat 12nisan canım.
Canım sen bilirsin ama bak benim sat 5 nisan aramızda bir hafta var şimdi gitsen keseyi bir ihtimal vajinal ultrasonla görür görmeme ihtimali yüksek çünkü çok küçük:) 5 haftalıkken kese görünüyor 6. haftadan sonra kalp atışları duyulmaya başlıyor kararı sen ver:)
gelmesin o kırmızılar bebek olsun bu ay
aminnn canım inşallah sıra sende:)
başın sağolsun
Dün akşamdan beri göğsümde bi hassasiyet başladı ama hayırlısı erkenden mi gelicek bu kırmızılar yoksa
iyidir hassasiyet
Kırmızı alarm...., yeni bat 2 haziran
yeni döngün bebek getirsin sana
bir şey olmaz canım kullan sen
Kizlar bsy sorcam gribim doktor ilaç yazdi sizce icmelimiyim bat 28mayis hamile olma ihtimalimde var ya ondan bsy olurmu acaba doktora sormayi unuttum
içme canım ıhlamur iç ilaç hiç kullanma

amin canım
kızlarr ne düşünsem bilemedim. yumurtlamadan sonraki 13. günüm
15. gün yyapıcaktım ama dayanamadım. 2 gün sonra tekrrarlıcam :)

Eki Görüntüle 1111105
süper canım hayırlı olsun hamileliğin
Bende bugun yaptiricam varsa cikar artik boyle guzel haberleri aldikca hemen gidesim geliyor hastaneye ama bi yandanda korkuyorum Allahim hayırlısı ile bizimde kucagimizi doldursun
inşallah vardır canım
çok güzel canım
canım bence iyi sonuç:)
belliydi bronşit olmadığı öksürük yoktu çünkü tekrar geçmiş olsun

Canım ben hala umutluyum senden bu ay hamilesin içimden öyle geçiyor başından beri, testine tekrar bak bakalım

Uhubbike canim inan sen cok acelecisin adet gununde yani negatif cikmasi cok normal adet olmadigin surece umidini kesme ki nednse ben senden hic kesmedim

Kizlar herkeze gunaydin ben cok kotuyum gaz sancisindan oluorum mide bulantisi kusmada var nerde usuttum bilemedimki ama dondurma cok yedim bu ara yaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…