- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
hersabah işe gelirken zor kalkıyorum ve akşam koşa koşa eve gelip hemen bi iki saat yatıcam diye söylüyorum kendi kendime. nedir bu anlamadım. oysaki hava mis gibi. bi cıvıl cıvıl olmak lazım. genciz daha ama:)))
adet tarihim 05.06.2014 ama benim durum biraz farklı eşim doğuda şark görevinde 3 ayda bır 15 gun izne geliyor bır yılımız doldu seneye bu zamanlar tayini cıkıp dönecek inş.bu ara karar verdik dün doktora gittim gebelik için olan tahlilleri yaptırdım kan ve idarar testi yaptırdım rahım falan temizmiş cok şükür engel birsey yokmus folik asit verdi ona başladım temmuzda eşim izne gelecek 15 gün ozaman başlayacaz calışmalara ilk deneme olacak bakalım kısmet olacakmı 3 ayda bir deneyeceğiz :) ilk bebeğimiz olacak 3 yıllık evli olacağım agustosta bebek olursa 4. yılımızda doğar daha fazla ertelemek istemiyorum eşimin şark bitmeden istemiyordum ama artık ikimizde başladık artık düşünsekmi demeye 25 yaşındayım eşimde 28
ben 1 bhaftadır öyleyim eve gider gitmez en az 1 saat uyuyorum anca kendimi topluyorum bide bizim burası çok sıcak galiba onunda etkisi var resmen yz geldi
hadi bakalım ozaman hayırlısı, temmuzda güzel hbr seninle olur inş. :)))
hangi ildesin cnm. ben istanbuldayım.
mersinfelaket bi sıcak var
Evet şafağımız aynı seninle beraber şafak sayacağız Benki kilo almaktan deli gibi korkardım rahatsız olurdum ama şimdi yeter ki bebişim olsunda kilo alayım diyorum göbüşüm şişsin diyorum Bu ay verimli geçti mi bari senin için dikkat edebildin mi yumurtlamaya falan
Valla ne diyeyim, kilo almaktan hala korkuyorum ben
Yumurta takibini dr kontrolünde gerçekleştiriyoruz. 21 mayısta (reglin 14. günü idi) 15 mm idi yumurtalar ve dr dediki en az 17 mm olmasını istiyoruz, 23 mayısta bi daha gel bakıcaz dedi. ben o 2 gün incir havuç kürü yaptım. 23 mayısta gittiğimde yumurtan çatlamış dedi. ilişki olsun bu gece dedi. işte çalışmalara devam ama tutturduk mu yoksa yine karavana mı bilmiyorum. 4 haziranda görücez
Herkese günaydıııııııııııııınnnnnnnnnn musmutlu günler dilerim
Valla ne diyeyim, kilo almaktan hala korkuyorum ben
Yumurta takibini dr kontrolünde gerçekleştiriyoruz. 21 mayısta (reglin 14. günü idi) 15 mm idi yumurtalar ve dr dediki en az 17 mm olmasını istiyoruz, 23 mayısta bi daha gel bakıcaz dedi. ben o 2 gün incir havuç kürü yaptım. 23 mayısta gittiğimde yumurtan çatlamış dedi. ilişki olsun bu gece dedi. işte çalışmalara devam ama tutturduk mu yoksa yine karavana mı bilmiyorum. 4 haziranda görücez
inşallah 12 den vurmuşsunuzdur canım
Yanlış oldu uhibukeye olckti :)
Neden öyle oldu anlamadim yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bat 22 haziran falan
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü
Herkeslere günaydınlarKeyifler nasıl güzel bir gün olsun inşallah
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür adetime 3 gün kaldı ve kasıklarımda hafif ağrı var bu ay da olmayacak galibaALLAHIM hakkımızda hayırlısını versin inşallahh
ne güzel bi başlangıç yeni güneee :))günaydın güzel anne ve anne adayları:)))
merhaba hanımlar bende katılabılırmıyım aranıza
olabilir:)) yaz gelince, yapçak şeyler çoğalıyo. bi yandan da iyi aslında, kafamız dağılır gezip dolaşştıkça. yürüyüş mesela çok önemli. resmen vücudu yeniliyo. ben yapçaktım sözde hala bi tembellik var üstümde. bugün yürüyeyim bari iş çıkışı:))
Bat'a 1 hafta kala, benden de bir günaydın.
Buraya da bi selam vereyim gunaydin arkadaslar herkese hayirli mutlu gunler)
adet tarihim 05.06.2014 ama benim durum biraz farklı eşim doğuda şark görevinde 3 ayda bır 15 gun izne geliyor bır yılımız doldu seneye bu zamanlar tayini cıkıp dönecek inş.bu ara karar verdik dün doktora gittim gebelik için olan tahlilleri yaptırdım kan ve idarar testi yaptırdım rahım falan temizmiş cok şükür engel birsey yokmus folik asit verdi ona başladım temmuzda eşim izne gelecek 15 gün ozaman başlayacaz calışmalara ilk deneme olacak bakalım kısmet olacakmı 3 ayda bir deneyeceğiz :) ilk bebeğimiz olacak 3 yıllık evli olacağım agustosta bebek olursa 4. yılımızda doğar daha fazla ertelemek istemiyorum eşimin şark bitmeden istemiyordum ama artık ikimizde başladık artık düşünsekmi demeye 25 yaşındayım eşimde 28
Gunaydiiin nasilsin cnm bnm?
bende diyorum o msj da neyin nesiii :))
bende bu sabah 3 incir yedim hadi bakalım hayırlısıı
ekledim listeye inşallah müjdeyi alırsı sende bu ay
Benim için keyifli umarım herkesde öyledir yaaa :))
bat yaklaştıkça heyecan artıyo muuu :))
Heyy olumsuz düşünüp hormonların yolunu şaşırtmaaaaa
Rabbim hayırlısını nasip edecek inşallaah
ne güzel bi başlangıç yeni güneee :))
Nasılsın cemrecim :)
tabi kiiiiii hoşgeldin aramızaaaa :)
Bat ne zaman ?
ay bende yürüyüş istiyorum ama olmuyo kiii
geçen eşim istersen yürüyüş bandı alalım dedi belki de bunu ciddi ciddi düşünmem lazım:))
ayy herkesin batlar yaklaşıyo hadi müjdelerde peşpeşe olur inşallaaahh
sana da musmutl günleeerrrr:)
Listeye ekledim inşallaah ilk denemede tutaaarr
iyiyim cemrecim bugün misafirlerim var birazdan hazırlıgıa girişicem :)
keyfim yerinde gribi bayaga toparladım hamdolsun :)
sen nasılsın ?
iyiyim ben de. eşim de koşu bandı almak istiyor. ben üzerine düşsem alıcas. yaa aslında bizim buralar yürüyüş için uygun yerler ama, işten eve gelip ev möoduna geçince bi daha evden çıkmak zor geliyo. ama evde koşu bandı olsa yürürüm. yazdan sonra bu konuyu gündeme getirebilirim aslında ben de:))) yarın sabah erkenden gitçem doktora numara alcam. öğlenden sonra da işten çıkınca 3-4 gibi doktora gidicem. bakalım yumoşlar büyümüş mü. biz de yumoş takibi olunca iyice saldık çalışma malışma yok:))) yumoşları beklios sanki:) yarından itibaren hummalı çalışmalar başlayabilir
Benim için keyifli umarım herkesde öyledir yaaa :))
bat yaklaştıkça heyecan artıyo muuu :))
Evet heyecan artıyor ama bastırmaya çalışıyorum sonra diğer aylar gibi olursa bu sefer kendimi avutmak zorunda kalıyorum o daha zor oluyor en iyisi sakin sakin beklemek kafamı dağıtmam lazım sanırım
yaaa ben artık olsun istiyorum bebiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yaaa ben artık olsun istiyorum bebiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Bence dee sonrası zor oluyo tecrübe ile sabiiitt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?