Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ben 1 bhaftadır öyleyim eve gider gitmez en az 1 saat uyuyorum anca kendimi topluyorum bide bizim burası çok sıcak galiba onunda etkisi var resmen yz geldi

hadi bakalım ozaman hayırlısı, temmuzda güzel hbr seninle olur inş. :)))

Valla ne diyeyim, kilo almaktan hala korkuyorum ben

Yumurta takibini dr kontrolünde gerçekleştiriyoruz. 21 mayısta (reglin 14. günü idi) 15 mm idi yumurtalar ve dr dediki en az 17 mm olmasını istiyoruz, 23 mayısta bi daha gel bakıcaz dedi. ben o 2 gün incir havuç kürü yaptım. 23 mayısta gittiğimde yumurtan çatlamış dedi. ilişki olsun bu gece dedi. işte çalışmalara devam ama tutturduk mu yoksa yine karavana mı bilmiyorum. 4 haziranda görücez

Bizde bu ay değerlendirdik hatta öncesini sonrasını falanda değerlendirdik inşallah tutmuştur dediğin gibi 4 haziranda görcez artık sabırsızlıkla gelmemesini diliyorum

inşallah 12 den vurmuşsunuzdur canım

Yanlış oldu uhibukeye olckti :)
Neden öyle oldu anlamadim yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende diyorum o msj da neyin nesiii :))
bende bu sabah 3 incir yedim hadi bakalım hayırlısıı

Bat 22 haziran falan
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

ekledim listeye inşallah müjdeyi alırsı sende bu ay

Herkeslere günaydınlar Keyifler nasıl güzel bir gün olsun inşallah

Benim için keyifli umarım herkesde öyledir yaaa :))
bat yaklaştıkça heyecan artıyo muuu :))

Heyy olumsuz düşünüp hormonların yolunu şaşırtmaaaaa
Rabbim hayırlısını nasip edecek inşallaah

günaydın güzel anne ve anne adayları:)))
ne güzel bi başlangıç yeni güneee :))
Nasılsın cemrecim :)

merhaba hanımlar bende katılabılırmıyım aranıza

tabi kiiiiii hoşgeldin aramızaaaa :)
Bat ne zaman ?

ay bende yürüyüş istiyorum ama olmuyo kiii
geçen eşim istersen yürüyüş bandı alalım dedi belki de bunu ciddi ciddi düşünmem lazım:))

Bat'a 1 hafta kala, benden de bir günaydın.

ayy herkesin batlar yaklaşıyo hadi müjdelerde peşpeşe olur inşallaaahh

Buraya da bi selam vereyim gunaydin arkadaslar herkese hayirli mutlu gunler)

sana da musmutl günleeerrrr:)

Listeye ekledim inşallaah ilk denemede tutaaarr

Gunaydiiin nasilsin cnm bnm?

iyiyim cemrecim bugün misafirlerim var birazdan hazırlıgıa girişicem :)
keyfim yerinde gribi bayaga toparladım hamdolsun :)
sen nasılsın ?

iyiyim ben de. eşim de koşu bandı almak istiyor. ben üzerine düşsem alıcas. yaa aslında bizim buralar yürüyüş için uygun yerler ama, işten eve gelip ev möoduna geçince bi daha evden çıkmak zor geliyo. ama evde koşu bandı olsa yürürüm. yazdan sonra bu konuyu gündeme getirebilirim aslında ben de:))) yarın sabah erkenden gitçem doktora numara alcam. öğlenden sonra da işten çıkınca 3-4 gibi doktora gidicem. bakalım yumoşlar büyümüş mü. biz de yumoş takibi olunca iyice saldık çalışma malışma yok:))) yumoşları beklios sanki:) yarından itibaren hummalı çalışmalar başlayabilir

ya benimde tam tersi burda yürüyüş imkanı adına zerre bişey yok ama bende yazdan sonra düşünücem sanırım bu işi bakalım şartlara göre :)
çalıma falan bizdede yok ovu testine başladım bakalım ne olur :))

Benim için keyifli umarım herkesde öyledir yaaa :))
bat yaklaştıkça heyecan artıyo muuu :))

Evet heyecan artıyor ama bastırmaya çalışıyorum sonra diğer aylar gibi olursa bu sefer kendimi avutmak zorunda kalıyorum o daha zor oluyor en iyisi sakin sakin beklemek kafamı dağıtmam lazım sanırım

yaaa ben artık olsun istiyorum bebiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Evet heyecan artıyor ama bastırmaya çalışıyorum sonra diğer aylar gibi olursa bu sefer kendimi avutmak zorunda kalıyorum o daha zor oluyor en iyisi sakin sakin beklemek kafamı dağıtmam lazım sanırım

Bence dee sonrası zor oluyo tecrübe ile sabiiitt

bendeeeeeeeeeeeeee

Bendeeeee istiyorum ben deeeee artık kavuşmak istiyoruzzzz

Bence dee sonrası zor oluyo tecrübe ile sabiiitt

Bi de ben önceden bu kadar takmazdım yani sınavlarım vardı hatta diyordum şunları bi atlatayımda sonra bakarım üzerine düşerim diye annemle eşim baskı yapıyordu artık olsun falan sonra sınavlar geçti gitti ben kafaya takmaya başladım üstüne düştüm iyice aklıma soktular benim hemen olsun istiyorum şimdide sabır falan kalmadı bende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…