- 15 Nisan 2014
- 415
- 123
- 43
Bu sabah kızlarla inciri konuştuk bayaga işe yarıyormuş :)
bol bol incir ye ya da kaynatı su içilerek kür ü uygulanıyormuş onu da yapabilirsin
bol verimli bi ay olsun senin içindeeee
Dra gittim 2yumoş olmuş 22mm yumoşum iyi dedi yrn çatlatma iğnesi yapcak göbekten korkutorummm umarım bu ay bebişim gelir belji de bebişlerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol uhibbukecim hemen eşime aldirayim
Bu ay ben de incir yemiştim baya işe yarıyor pko yum ama 2tane gelişmiş klomenle gecen ay 17mm di şimdi aynı gün 22mm olmuş
Ay inşallah iğneden korkuom amaaaa
Ben de önceden prolaktin sorunu olduğu için çok yemedim günde 2kuru incir
İnşallah yaa olmazsa çok üzülücem
Uhibuke incir kürü var suda kaynatip suyu iciliyomus siz nasil diyosunuz arkadas günde 2 tane kuru incir yiyorum yazmis bana ne onerirsiniz aldi Esim kaynaatayim mi kuru yiyeyim mi
Bide hangi gün basladigimiz farkediyomu acabaa
Ben kür yapmadım günde iki üç yiyodum yumurtaa güzel gelişti öneririm farketmez bence yiyin yeter
geldım ısımı bıtırdım yuruyusumu yapdım.nıvea body ı yapdım dus aldım.kremlendım gıyındım corbamı ıcdım geldım.aslında canım neler cekıyo ama yıyemem sozum var.
kadıs benım genel davranısım bu .bır ıs varsa kafamda 5 gıbı kalkıp onu yapmalıyım.sımdı bıde yuruyus olayı var.eger bır ısımı ogleden sonraya bırakayım hayatta yapamam.bıde malum gezmeden basımı alamıyorum.aklıma bısey gelsın hemen gıtmelıyım onu halletmelıyım.yoksa uyku tutmaz vallakaydirigubbakcemile3.keske benımkıde kazak bısey gıyse maalesef:1no2:
emel canım haklısın .karar verdım almıycam destek herhangı bısey.dedıgın gıbı kendımı kontrol etmem lazım.bu haftayı atlatırsam emınım daha ıyı olacak.regl donemınde vucut su tutuyor.kı senınde benım gıbı fazla su odem problemın oldugunu bılıyorum.regl den sonra gecer canım.tavsıyelerını dıkkate alcam kesınlıkle saol canım
kesınlıkle kadıs canım. o senın kucuk hamurun sende bı heykeltrassın.parmaklarınla ona sekıl verıyosun.en alıcı zamanı bebısının
ah ablacıgım.bı kac gun yuruyuse ara vermısdım nasıl hamlamısım.bugun bandta 35 dk yı zor tamamladım ama dısarı cıkıcam azıcık.ıns.ablacıgım haftaya daha dıkkatlı olacagım
mehalım bu tüü yü dogrumu anladım.canım ya bende sızmak ıstıyorum uykum varmirmirmirmir
buse ne alem kızsın sen masaallah.her fırsatda gel son zamanlarda gulmeye ıhtıyacım var.sayende epey guluyorumdelikafadulden
Af buyur bat ne? :)
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü
Herkeslere günaydınlarKeyifler nasıl güzel bir gün olsun inşallah
günayyydııınnn :) çok şükür şekerim iiyiz sen nasılsınnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?