Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bence dee sonrası zor oluyo tecrübe ile sabiiitt

bendeeeeeeeeeeeeee

yok ben bugün kesin karar verdim. bu ay da gelmesse bebeğim, doktor istese de istemese de rahim filmi çektircem reglimden sonra. Aklımda takılı bu düşünce çünkü, çektirmeden rahat etmicem:)))

merhaba hanımlar nasılsınız gorusmeyeli

incir furyasına bende katılayım bari bugun aldırayım eşime.denemekte yarar var..

pöfff adetimde bitmek bilmedi valla

bende ilk korunmayı bıraktım hemen olmasa bari diyodum o ay hamile kaldım düşükten sonra da olsun diye bekliyorum gelmek bilmiyo minigim yaaa :)

yok ben bugün kesin karar verdim. bu ay da gelmesse bebeğim, doktor istese de istemese de rahim filmi çektircem reglimden sonra. Aklımda takılı bu düşünce çünkü, çektirmeden rahat etmicem:)))

bende bu ay olmazsa kesin doktooor yollarındayıııııııımmmmmmmm
bu ay bebiş ya geldi ya geldiiiiiiiiii

merhaba hanımlar nasılsınız gorusmeyeli

incir furyasına bende katılayım bari bugun aldırayım eşime.denemekte yarar var..

pöfff adetimde bitmek bilmedi valla

evet sende katıl bizeee :)
İncir yiyenler topigi olduukkk

bende ilk korunmayı bıraktım hemen olmasa bari diyodum o ay hamile kaldım düşükten sonra da olsun diye bekliyorum gelmek bilmiyo minigim yaaa :)

Diyorum herhalde gücendirdim ya o yüzdende bana inat yapıyor gelmiyor sanırım bebişim ama yeter bu kadar dimi ya 8 ay oldu artık gelsin hasretini yeterince yaşadık :)) Bende hemen olacak sanıyordum nasıl olsa olur diyordum pko olmama rağmen endişem yoktu ama kısmet işte. Bu ayda olmazsa eşimi bi daha götürcem kontrole belki farklı bi önerisi olabilir doktorun

:))) evet tahminen çok sıcaktır. kaç gün kaldı batına ne durumda çalışmalar.

canım kusura bakma patron gelince çıkmak zorunda kaldım bat 16 haziran takvime göre yumurtlama günlerindeyim dün akşam akıntı uzayan bi kıvamdaydı gerçi çok anlamam ama çalımlar 2 güne bir devam

canım kusura bakma patron gelince çıkmak zorunda kaldım bat 16 haziran takvime göre yumurtlama günlerindeyim dün akşam akıntı uzayan bi kıvamdaydı gerçi çok anlamam ama çalımlar 2 güne bir devam

yok sorun diil tatlım. hadi hayırlısı bakalım:))) gelsin bebişlerrrrrr

bende öyle yaa hemen olur sanıyordum ama nerdee :)
demekki hayırlı vakit daha gelmemiş rabbim çok daha bekletmesin inşallah yaa

susadııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm:)))
ya ovu testi yapcam diye su içemiyorum yaaaa

senin bat ne zaman?

valla topikte 15 haziran yazdırdım ama, yumurta takibi yaptırıyorum ben. yarın reglimin 15-16. günü olcak. yumurtalarmın gelişip gelişmediğine bakçak doktor. ona göre değiştirebilirim bat tarihimi. en geç 15 haziran diyelim:) ama öne çekilcek büyük ihtimal.

Son düzenleme:
bende öyle yaa hemen olur sanıyordum ama nerdee :)
demekki hayırlı vakit daha gelmemiş rabbim çok daha bekletmesin inşallah yaa

Amin tatlım amiiin inşallah. 2.de akıllandım ama bu kadar ara vermeyeceğim hemen olmuyor zaten vakit kaybetmeden başlarım çalıişmalara :))

inşallah canım yaaaa

Çatlatma iğnemi de oldum hiç acımadı...şimdi çalışmak gerek :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

e hadi hayırlısı bakalım. inş. bu ay sende hamiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…