Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Aman allahım üçüz çok zor değil mi...nasıl yetişirim..inşallah tek yada ikiz olur dopum yaptınuz mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dopum nedir ki cnm ben bilmiorum?

yani bir nevi şanslısın :))
hadi hayırlısı bakalım :)
darısı diger finalleri kolayca hazırlayıp vermeyeee
roman okumak zevkli olsa gerek

şimdiden umutsuzluga kapılıp hormonların dengesini şaşırtmaaa :))
hayırlı zamanda gelicegine göre bebişlerimiz biz bilemeyiz belki de bu aydırrrinşallaah taaa bu aydırr

yani bir nevi şanslısın :))
hadi hayırlısı bakalım :)
darısı diger finalleri kolayca hazırlayıp vermeyeee
roman okumak zevkli olsa gerek

Eski İngilizce ile yazılmış romanları anlamaya çalışmak hiç de zevkli değil tatlım malesef
Ay inşallah canım. Senin için de tabi

Ay çok üzüldüm sebep neydi seni üzmezse anlatabilir misin..prematüre miydiler

Eski İngilizce ile yazılmış romanları anlamaya çalışmak hiç de zevkli değil tatlım malesef
Ay inşallah canım. Senin için de tabi

yeni ingilizceden haz etmem kiiiiii eskisi dee nerden çıktıııı

ayyy bu aralar çalışamasam daa kendime güveniyoruuummmmm alıcam diplomayı
özgüven patlaması yaşıyoruummm

yeni ingilizceden haz etmem kiiiiii eskisi dee nerden çıktıııı

ayyy bu aralar çalışamasam daa kendime güveniyoruuummmmm alıcam diplomayı
özgüven patlaması yaşıyoruummm

Benim işim İngilizce sevmeme lüksüm yok ne yazık ki
Ay hadi inşallah. O özgüven nerden geliyorsa bende de var ders konusunda fazlasıyla.
Umarım çakılmam

Yok yaw takilma boole seylere, zamani var sadece bizim minislerin gelcekler ins. Sen onlemlerini al ilaclarini ic gerisi Allahin takdiri canim

Herkeze selam kizlar nasilsiniz ben ankaradayim ailemle hasret gideriorum:)bu arada yarin rahim filmi cekilcek bana dualarinizi esirgemeyin helinizi opuorum

Kizlar aklima takildi bn gecen dk.gittigimde dk.folik asit vrdi hamile kalana kadar ic dedi bnde aldm ama icsemmi ic.esemmi saglikli bebevim olmasi icinmis icmesem nolur

Orda mısın cnm prematüreden dolayı mı kaybettin cnm çok üzüldüm

Ankarada nerde rahim filmi çekileceksiniz ben çok korkuyorumda anestezili mi ne kadar ?

Özellerde vardır muhakkak inş güzel kolay geçer

Kizlar aklima takildi bn gecen dk.gittigimde dk.folik asit vrdi hamile kalana kadar ic dedi bnde aldm ama icsemmi ic.esemmi saglikli bebevim olmasi icinmis icmesem nolur

folik asit B vitamini türevlerinden. bebeğin kemik gelişimi için önemli. ben yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum günde bir tane. zararı olacağını düşünmüyorum. bütün doktorlar veriyor çünkü.

günydn arkadaşlar...adetime 9 gün var ama sivilcelendim gögüs ağrım başladı bu aydanda umudum gitti çok üzgünüm...

dün eşime bi arkadaşı msj atmıs baba oluyorm die çok morali bozuktu hç sesi çıkmadı akşm boyunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…