Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

bak var yaaa, o kan testini yaptırır yaptırmaz buraya yazma işte o zaman sorarız hesabını.

çok merak ediyorum. yarın erkenden kalk git.

ben sana demiştim. umutsuz olma zamanı var diye. ben de 1 senedir bekliyorum ama yumurta gelişmeyince totomu yırtsam olmazdı işte. yumurta geliştirici ilaçla 2 ayda yakaladım bebişi. Allahın izniyle sağlıklı da doğsun hepimizinki inşallah.

ay yarın olsun

peki sana dr ikinci yumurtan var demiş miydi canım çok soru sordum dimi ben regl 18.günü yumurtladım eminim ovüde yakaladım ama 26.günü tekrardan yumurtlama belirtilerim oldu büyük ihtimal yumurtladım gibi geliyo da tutur mı bilemem ilk defa böyle bişey oldu benimde hep tek yumurta olurdu bugün yarın regl olmam lazım ama ikinci yumurta belki regl tarihimi kaydırabilir

kız bu benimkine göre 3 kat daha koyu.

benimkini görür gibi oldum. hakkaten şaşı oldum bakarken. burdaki kızlar bile zor gördü ama vardı işte. seninki kesin. şimdi o uzun uzuuun anlattığın yazında yaptığın hataları bilerek yapmıyorsun ve oturuyorsun totonun üstüne, hatta yatıyosun kalkmıyosun. yavaş hareket ediyorsun. folik asiti aksatmıyorsun. ağrı kesici veya ekstra ilaç kullanmıyorsun. dr kontrollerine düzenli gidiyorsun. beslenmene dikkat ediyorsun. tatlılar yağlılar kızartmalar yooook

et, süt, yoğurt, balık (en önemlisi bu), haşlanmış yumurta, bakliyat vb sağlıklı besinlerin hepsinden yiyeceksin.

kendine çok dikkat et.

Bu çarşamba canım ramazandan önce bitiyor şükür.

ohh iyi yaa maşallaa :)
inşallah verirsin de rahat edersn yaa

yazmazmıyım yaa hemen yazıcam merak etmeyiin :))
hakkaten nasip olmadıkça ne yaparsan yap olmuyoo
inşallah saglucakla kucagımıza da alırız yaaaa

Var iste var gayette belli iste silik degil ki bu :)
insan bu kadar bekledikten sonra inanamıo hep acaa diyo yalnış gördüğümü bile düşüdümmm

aslında evet, iki yumurtam vardı, biri sağda diğeri solda. soldaki çatlamış dedi doktor. dedim diğeri de tutar mı, biri döllenince ikincisi büzüşmeye başlar demişti, dr kontrollerimiz her gün olmadığı için bilemiyoruz tabiki. belki de daha geç olmuştur çünkü çok geç yakaladım ben. hatta kan testim de 1 haftalık adet gecikmesine göre düşüktü. dr normal dedi ama bana düşük gelmişti.

olsun canım sorabilirsin.

tavsiyelerin için çook teşekür ederim dikkat edicem inşallah bugün başım dönüyo biraz...
zaten az sonra uzanıcam biraz halsizim :)
ama olsun yaa güzel rahatsızlıklar bunlar :))
bu arada sen kan testi yaptırmışmıydın ?

uhibbuke sabret, bebk alışverişi yapıcaz daha ciciler alıcaz bebişlerimize.

yaptırdım canım. 1 hafta geçmişken ilk testimi yaptırmıştım. 3 gün sonra tekrarla dedi dr yine tekrarladım. artışına bakıyorlar. ilki 81 ikincisi 227 idi.

Uhibbukecim cok sevindim insallah kan testin de guzel cikar tam olur sevincin😀😀😀 Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…