Sok spk soklardatim coooook sevindim ins hamilesindir silik ciktigina gore oylesinder ayy allahim sen nelere kadirsin yarabbim bnde suphe ediym kndimi sorgiluyorm niye olmuyo fiye rabbim ol dedkten snra onunde bisey durabilirmi mumkunmu ama rabbim izin vermezse yer gok biaraya gelse kimsenin gucu yetmez rabbim bizede nasip etsin bekletmesin ve meleklerimizi boze yollasin ins hayorlisiyla bn sadece esime kiziyorm hic sallamiuo bni olursa olur olmzsa olmaz diyo bnde biraz daha ustekli olmasini cana sarfetmesii istiyorm her adet donemimde diyoki bu ay sik sik yapalm diyo adet bitiyo adama yalvAariyorm resmen ve bni boyle oualamasi delirtiyo bide sanli bnom hic olmiycakmis gbi geliyo nyse oluruna biraktim artik olursa olur bu ay olmadiysa eger ramazanda pek bisey yapamam ondan snra kurler deniycem olursa olur artik napalim snin adina cokkk sevindim sahlicakla kucagiinada al insssevet bugün bende aynısını dedim demekki bu iş tamamen nasip:)
hiç çaba sarfetmediğim adetime kesin gözü ile baktıgım çalışmanın bile dogru dürüst olmadıgı bi ayda nasip etti rabbim hamdolsun
resmen rabbimn ikramı yaaaa
Arkadaşlar bi gün buraya hamile oldugumu yazacagım hiç inandırıcı gelmıyodu ama şuan sanırım yani hala inanamasamda hamileyim :))
Herkes gibi size kafanızdan atın rahat bırakınca oluyo demicem çünkü bunun ne kadar zor oldugunu bende iyi kimse bilemez zira bi ay sonra tam bi sene olcaktı bekleyeli...İnsanın elinde degil ve düşünmeden edemiyor....
ama teslimyet şart....geçen ay nasıl hayallere dalıp nasıl dibe vurdugumu burda sizinle paylaştım sonra bu ay herşeyi öylesine saldım kiiii ovu testi yapıyordum 14.gün başladım 10 gün yaptım bi türlü pozitif olmadı hatta bazı testler bulanık bozuk çıktı....incir yiyordum onu bile unuttum 5 aydır kullandıgım folik asiti bile bu ay bırakmıştım unutuyodum içmeyi....
zaten bu ay yumurtlamadım diye ilişkiden sonra öle uzun uzunda yatamadım...ve hatta 3 günde bi falan oldu ki son 10 gün zaten hiç ilişki olmadı...
tatilde dag tepe gezdim koştum atladım...temizlik yapıp alı bile yıkadım....
geçen ayy gögüslerm çok hassastı sancım vardı...
bu ay adetim geceli bi hafta oldu ne sancı ne hassaslık hiiiiççççç bişey yok sıfır belirtisizim yani belki de ondan inanamıyorum....
Bunca şeye ragmen rabbim bu ay bunu bana nasip ettiyse hakkaten tam teslimiyet lazım....
Biraz uzun oldu biliyorum ama her anımda yanımda olan sizlere hem çok teşekkür ediyorummmm hem de tez zamanda rabbim size de yaşatsın diye dua ediyorum.....
Umudumuz hep daim olsun inşallaaahh
Kizlar burada ikinci çizgiyi göreniniz var mii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biraz belli gibi ama bidaha yap istetsen
inşallah yaaa çok heyecanlıyım bugün gitseydim keşkeee yarın nasıl olcaaaakkkkkk
Yok canim almadim haftaya cuma gidecrm ben bir gun onceden alabiliyorum bu doktora ama doktor degistirme dusuncem var o nedenle beklemedeyim. Bide sanki benim midem bulanmaya basladi ya 1 saat oncesine kadar hic bir seyim yoktu ama daha erken degilmi
Günaydın Vitae,
çalışmalar başladı mı kız.
canım peki adet olacaksın gibi belirtin var mıydı? hani klasik adet belirtileri.. yoksa hiçbir şey mi hissetmedin?
Canım cok sevindim hadi hayirlisi olsun bak battas olucaz diyodun hamidas oldukkk ben senden bunu bekliyodum optttttt
Kizlar burada ikinci çizgiyi göreniniz var mii
Sok spk soklardatim coooook sevindim ins hamilesindir silik ciktigina gore oylesinder ayy allahim sen nelere kadirsin yarabbim bnde suphe ediym kndimi sorgiluyorm niye olmuyo fiye rabbim ol dedkten snra onunde bisey durabilirmi mumkunmu ama rabbim izin vermezse yer gok biaraya gelse kimsenin gucu yetmez rabbim bizede nasip etsin bekletmesin ve meleklerimizi boze yollasin ins hayorlisiyla bn sadece esime kiziyorm hic sallamiuo bni olursa olur olmzsa olmaz diyo bnde biraz daha ustekli olmasini cana sarfetmesii istiyorm her adet donemimde diyoki bu ay sik sik yapalm diyo adet bitiyo adama yalvAariyorm resmen ve bni boyle oualamasi delirtiyo bide sanli bnom hic olmiycakmis gbi geliyo nyse oluruna biraktim artik olursa olur bu ay olmadiysa eger ramazanda pek bisey yapamam ondan snra kurler deniycem olursa olur artik napalim snin adina cokkk sevindim sahlicakla kucagiinada al insss
Uhibbikecim senin adına inan cok sevindim. Tebrik ederim
Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inş
Çooookksevindim sağkıkla kucağına al inşallah Allahım bize de nasip etsin inş
hadiii kalk da git hemen...dualarım seninle.
Günaydın canım
Çalışmalar başladı haftasonu çift çizgiyi de yakaladım değerlendirdik ama bakalım temmuz başında belli olurGeçen haftada rahim filmi çektirdim çok şükür bişey çıkmadı
bilirim ben o sıkıntıları sen şimdi beklemeye geçtin ya hep sıkıntılıdır o süreç :) offffff offfffffffffff bekle bekle bende yeşerdim yarın ola hayrola..
amiin inşallah teşekkür ederiim :)
darısı tez zamanda sizin başınıza inşallaaaahhhhhhhdularım sizinle yaa
teşekkür ederim amaiin inşallah rabbim tez zamanda isteyen bekleyen herkese nasip etsin
kalktım bile hem de sabah öyle erken uyandım ki tekrar uyumak için kendimi bayaga zorladım
ama doktora gitmek için eşimi bekliyorum gelsin gidicez :))
amiin inşallah teşekkür ederiim :)
darısı tez zamanda sizin başınıza inşallaaaahhhhhhhdularım sizinle yaa
teşekkür ederim amaiin inşallah rabbim tez zamanda isteyen bekleyen herkese nasip etsin
kalktım bile hem de sabah öyle erken uyandım ki tekrar uyumak için kendimi bayaga zorladım
ama doktora gitmek için eşimi bekliyorum gelsin gidicez :))
günaydınnnn şekerimmmgaliba haklısın çok kaptırıyorum kendimi bu bebek olayına eşimde söyleyor, hep rahat ol olursa olur olmazsa olmaz ALLAH bilir diyor ama elimde değil beynim tamamen ona odaklı birde anneliği tattım çok kısa sürdü bir daha tadamam diye korkularım ALLAHIM hayırlısını versin cnmmm bnmmm
kız biz senin eşini mi bekliycezuff söyle gelsin hemen
hayırlı haberlerle dön cnm bnm
çok mantıklı bende gitmek istiyom bir an önceeeeeeeee
inşallah arkadaşım yaaa dua edin lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?