Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Sok spk soklardatim coooook sevindim ins hamilesindir silik ciktigina gore oylesinder ayy allahim sen nelere kadirsin yarabbim bnde suphe ediym kndimi sorgiluyorm niye olmuyo fiye rabbim ol dedkten snra onunde bisey durabilirmi mumkunmu ama rabbim izin vermezse yer gok biaraya gelse kimsenin gucu yetmez rabbim bizede nasip etsin bekletmesin ve meleklerimizi boze yollasin ins hayorlisiyla bn sadece esime kiziyorm hic sallamiuo bni olursa olur olmzsa olmaz diyo bnde biraz daha ustekli olmasini cana sarfetmesii istiyorm her adet donemimde diyoki bu ay sik sik yapalm diyo adet bitiyo adama yalvAariyorm resmen ve bni boyle oualamasi delirtiyo bide sanli bnom hic olmiycakmis gbi geliyo nyse oluruna biraktim artik olursa olur bu ay olmadiysa eger ramazanda pek bisey yapamam ondan snra kurler deniycem olursa olur artik napalim snin adina cokkk sevindim sahlicakla kucagiinada al insss

Canım cok sevindim hadi hayirlisi olsun bak battas olucaz diyodun hamidas oldukkk ben senden bunu bekliyodum optttttt

Kizlar burada ikinci çizgiyi göreniniz var mii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uhibbikecim senin adına inan cok sevindim. Tebrik ederim
Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inş

Çooookksevindim sağkıkla kucağına al inşallah Allahım bize de nasip etsin inş

inşallah yaaa çok heyecanlıyım bugün gitseydim keşkeee yarın nasıl olcaaaakkkkkk

hadiii kalk da git hemen... dualarım seninle.

Yok canim almadim haftaya cuma gidecrm ben bir gun onceden alabiliyorum bu doktora ama doktor degistirme dusuncem var o nedenle beklemedeyim. Bide sanki benim midem bulanmaya basladi ya 1 saat oncesine kadar hic bir seyim yoktu ama daha erken degilmi

tamam haftaya cuma mutlaka yaz. ayrıca bazı kişilerde belirtiler erken başlarken bazılarında geç başlıyor. sıkıntı etme. uzak bi yere giderken yanına su ve poşet al.

Günaydın Vitae,

çalışmalar başladı mı kız.

Günaydın canım

Çalışmalar başladı haftasonu çift çizgiyi de yakaladım değerlendirdik ama bakalım temmuz başında belli olur Geçen haftada rahim filmi çektirdim çok şükür bişey çıkmadı

canım peki adet olacaksın gibi belirtin var mıydı? hani klasik adet belirtileri.. yoksa hiçbir şey mi hissetmedin?

Hiç bi belirtim yoktu...gögüslerimde zerre hassaslık yok adetten 3 4 gün önce kasık sancılarım ve mide bulantım başlar hiçbiri olmadıı anlıyacagın ne hamilelik ne de gebelik adına bi belirtim yoktu :))
belkide o yüzden inanamıyorum hala :)

Canım cok sevindim hadi hayirlisi olsun bak battas olucaz diyodun hamidas oldukkk ben senden bunu bekliyodum optttttt

çoookkk teşekkür ederim yaaa :))
rabbim bekleyen herkese de nasip etsin inşallah :)
sende imzana hamilelik takvimini ekleseneee :))

Kizlar burada ikinci çizgiyi göreniniz var mii

sanki var gibi ama emin olmak zor ya tekrarlama şansın var mı ?

İnan bende öyle şoklardayım ki hala inanamıyorum zaten tuhaf bişey :)))
Aynen öyle rabbim nasip ettikten sonra olmıcak dediğimiz zamanda olur...teslim olmak lazım yaa..
sana gelince bence eşinin durumunu kafana takma taktıkça daha çok stres yapıcaksın ki bu en olumsuz durum...
ben nerdeyse bi senedir bekliyorum ve bazen öyle oluyordu ki tam yumurtlama zamanında bişey çıkıyordu ve olmuyordu mesela bu ay....nerdeyse bi ara 3 4 günde bi oldu ilişki hatta adete 10 gün kala da bıraktık...
o yüzden tabi ki düzen önemli ama herşeyden çok senin stres yapmaman önemli...
inşallah çok bekletmeden tez zamanda gelir sana minigiinnnnn

Uhibbikecim senin adına inan cok sevindim. Tebrik ederim
Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inş

amiin inşallah teşekkür ederiim :)
darısı tez zamanda sizin başınıza inşallaaaahhhhhhh dularım sizinle yaa

Çooookksevindim sağkıkla kucağına al inşallah Allahım bize de nasip etsin inş

teşekkür ederim amaiin inşallah rabbim tez zamanda isteyen bekleyen herkese nasip etsin

hadiii kalk da git hemen... dualarım seninle.

kalktım bile hem de sabah öyle erken uyandım ki tekrar uyumak için kendimi bayaga zorladım
ama doktora gitmek için eşimi bekliyorum gelsin gidicez :))

bilirim ben o sıkıntıları sen şimdi beklemeye geçtin ya hep sıkıntılıdır o süreç :) offffff offfffffffffff bekle bekle bende yeşerdim yarın ola hayrola..

günaydınnnn şekerimmm galiba haklısın çok kaptırıyorum kendimi bu bebek olayına eşimde söyleyor, hep rahat ol olursa olur olmazsa olmaz ALLAH bilir diyor ama elimde değil beynim tamamen ona odaklı birde anneliği tattım çok kısa sürdü bir daha tadamam diye korkularım ALLAHIM hayırlısını versin cnmmm bnmmm

kız biz senin eşini mi bekliycez uff söyle gelsin hemen

hayırlı haberlerle dön cnm bnm

amin canım benim tadarız inşallah Allah büyük bende regl olsam da diğer aya başlasam diyorum bi taraftanda belki bişeyler olmuştur içerde diyorum da ama kaptırmıyorum hiç ben olumsuza hazırladım kendimi bugün bat bakalım gelecek mi ama üzerimde ağırlığı var bacaklarım bile arada sızlıyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…