Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Çok mutlu oldum senin adına canım benim. Tebrik ederim

Ahh ahhh gurbette nasil zor geciyo hemde 18 saatlik uzakliktayim kmlerce yol seneye dogu gorevimiz cikar ins. Memlekete yakin oluruz isim ogluma ahmet salih,ahmet musab,ahmet sait 3 isimden birini dusunuyoruz ama kiza daha bi karar veremedik canm isim cok onemli

benimki 24 saatlık mesafeee biz senle tam tersiyiz galiba bizde dogu görevindeyiz batıya gitmek istiyoruz :))
hayırlısı olsun ikmiz içindeee:)
evet isim çok önemli ve anne baba isimden mesul oluyor yaa...
ismiyle hayırlı evlatlar olurlar inşallaaahh

Biz tam batidayiz canm ya trakyadayiz bizde dogu gorevini bekliyoruz memlekete biraz daha yakin oluruz diye nasip bakalim sizde ins istediginiz yere gelirsiniz

Biz tam batidayiz canm ya trakyadayiz bizde dogu gorevini bekliyoruz memlekete biraz daha yakin oluruz diye nasip bakalim sizde ins istediginiz yere gelirsiniz

İnşallah yaaa rabbim herkeseee gönlüne göre versinnn :))
arada böyle ugra topigee seni gördüğüme sevindiimm
rabbim bebişlerine de sana da saglık ve kolaylık versin inşallaahh
saglıcakla kucagına da alırsın o müjdeyi de yazarsın bize inşallaaahhhhhh

herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

kızlar çok tuhaf ama bu sabah test yaptım ve silik çizgi çıktı sanırım hamileyim yani sanırım diyorum emin olamıyorum çünküüüü ayy çok tuhaf yaaaaa :))))

Ay hadi insallah ya tebrikler simdiden Rabbim tamamina erdirsin

herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

kızlar çok tuhaf ama bu sabah test yaptım ve silik çizgi çıktı sanırım hamileyim yani sanırım diyorum emin olamıyorum çünküüüü ayy çok tuhaf yaaaaa :))))

aaaa hamilesinnnnnnnnnn

son cümlene katılıyorum canım umut olmalı Allah umutlarımızı hep taze tutsun ve umut edebilme imkanı versin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…