hadiii kalk da git hemen...dualarım seninle.
tamam haftaya cuma mutlaka yaz. ayrıca bazı kişilerde belirtiler erken başlarken bazılarında geç başlıyor. sıkıntı etme. uzak bi yere giderken yanına su ve poşet al.
Yazmammi hele bi gideyim guzel haberleri alayim hayirlisi ile mutlaka paylasacagim ama once senden bekliyorim guzel haberleri
Ya uhibbuke neler duyuyorum canım arkadaşımmmmmmmmmmmmm,sağ salim kucagına alırsn inşallah yaaa valla nasıl swvindimmmmmmArkadaşlar bi gün buraya hamile oldugumu yazacagım hiç inandırıcı gelmıyodu ama şuan sanırım yani hala inanamasamda hamileyim :))
Herkes gibi size kafanızdan atın rahat bırakınca oluyo demicem çünkü bunun ne kadar zor oldugunu bende iyi kimse bilemez zira bi ay sonra tam bi sene olcaktı bekleyeli...İnsanın elinde degil ve düşünmeden edemiyor....
ama teslimyet şart....geçen ay nasıl hayallere dalıp nasıl dibe vurdugumu burda sizinle paylaştım sonra bu ay herşeyi öylesine saldım kiiii ovu testi yapıyordum 14.gün başladım 10 gün yaptım bi türlü pozitif olmadı hatta bazı testler bulanık bozuk çıktı....incir yiyordum onu bile unuttum 5 aydır kullandıgım folik asiti bile bu ay bırakmıştım unutuyodum içmeyi....
zaten bu ay yumurtlamadım diye ilişkiden sonra öle uzun uzunda yatamadım...ve hatta 3 günde bi falan oldu ki son 10 gün zaten hiç ilişki olmadı...
tatilde dag tepe gezdim koştum atladım...temizlik yapıp alı bile yıkadım....
geçen ayy gögüslerm çok hassastı sancım vardı...
bu ay adetim geceli bi hafta oldu ne sancı ne hassaslık hiiiiççççç bişey yok sıfır belirtisizim yani belki de ondan inanamıyorum....
Bunca şeye ragmen rabbim bu ay bunu bana nasip ettiyse hakkaten tam teslimiyet lazım....
Biraz uzun oldu biliyorum ama her anımda yanımda olan sizlere hem çok teşekkür ediyorummmm hem de tez zamanda rabbim size de yaşatsın diye dua ediyorum.....
Umudumuz hep daim olsun inşallaaahh
Hiç bi belirtim yoktu...gögüslerimde zerre hassaslık yok adetten 3 4 gün önce kasık sancılarım ve mide bulantım başlar hiçbiri olmadıı anlıyacagın ne hamilelik ne de gebelik adına bi belirtim yoktu :))
belkide o yüzden inanamıyorum hala :)
çoookkk teşekkür ederim yaaa :))
rabbim bekleyen herkese de nasip etsin inşallah :)
sende imzana hamilelik takvimini ekleseneee :))
sanki var gibi ama emin olmak zor ya tekrarlama şansın var mı ?
Kizlarrr kan tahlili yaptirdim geldim sonuç 4:30 da alicam çok heyecaniyimmmmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben devrettim öbür aya yeni batım 24 temmuz uhibbukecim güncellersin canım
hayırlısı olsun bebeğimmm ramazanda alıcaz belki müjdeli haberi :) cnm ya bnm sana kanım çok ısındı neden acaba sanki seni yıllardır tanıyo gibiyim bi yakınlık var ama çözemedim
hayırlısı canım benim güzel haberler alırsın inşallah
Hadi bakalım bi güzel haberde senden alalım inşallah :)))
hadi hayırlı haberler al inş canım
hadi bakalım hakkında hayırlısı arkadaşım
Allah gonlune gore versin canim insallah hayirli haber alirsin
özele bak
cnm bnm özelden mesaj yazdım ama gittimi emin olamadım çok uzun oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?