Bencedeeee :) :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bnce ara sonuc cikmistir bnce sendede var hayirlisi senin bu ay ilk denemen sanirim degilmi bide denemeler nasil ne siklikta oldu boraz ozel oldu ama k.bkma uhide geleydi biAmiinn Canim inş isteyen herkes hamile kalir insallah
evet heyecandan ellerim ayaklarim uyustu varya ne acayip bir hismiş.Seninde az kaldıııııı
3. Ayimiz bizim Canim 2 gün öncede evlilik yildonumuzdu 2 yili doldurduk hayirlisi ile ben yumurtlama mi takip ettim yumurta aki kivamini görmeden bi gün önce ve bir gün sonra ilişki oldu geri kalan zmnlardada haftada 2 3 fln CanimBnce ara sonuc cikmistir bnce sendede var hayirlisi senin bu ay ilk denemen sanirim degilmi bide denemeler nasil ne siklikta oldu boraz ozel oldu ama k.bkma uhide geleydi bi
Simdi evden cikiyorum saglik ocagi 2 sokak ilerde telefonla değil gidip ogreniliyor burada Canim kalbim durucak ciktim evden simdi dounce yazarim dua edin hepiniz inş bebeim bnmledir..çıkmıştır sonuç ara telefonla sor. baksınlar. off çok meraklandım yaa :)
evet heyecandan ellerim ayaklarim uyustu varya ne acayip bir hismiş.
3. Ayimiz bizim Canim 2 gün öncede evlilik yildonumuzdu 2 yili doldurduk hayirlisi ile ben yumurtlama mi takip ettim yumurta aki kivamini görmeden bi gün önce ve bir gün sonra ilişki oldu geri kalan zmnlardada haftada 2 3 fln Canim
Simdi evden cikiyorum saglik ocagi 2 sokak ilerde telefonla değil gidip ogreniliyor burada Canim kalbim durucak ciktim evden simdi dounce yazarim dua edin hepiniz inş bebeim bnmledir..
evet heyecandan ellerim ayaklarim uyustu varya ne acayip bir hismiş.
3. Ayimiz bizim Canim 2 gün öncede evlilik yildonumuzdu 2 yili doldurduk hayirlisi ile ben yumurtlama mi takip ettim yumurta aki kivamini görmeden bi gün önce ve bir gün sonra ilişki oldu geri kalan zmnlardada haftada 2 3 fln Canim
Simdi evden cikiyorum saglik ocagi 2 sokak ilerde telefonla değil gidip ogreniliyor burada Canim kalbim durucak ciktim evden simdi dounce yazarim dua edin hepiniz inş bebeim bnmledir..
bencedeeee :) :) :)
cnm sen ne yaptın almadın mı daha sonucunu?
pc başından kalkabilse gidecek ama bizi meraklandırmak daha hoşuna gidiyor herhalde
ewet yaa hala burda kız koş git ne duruyosun eylüll
Kızcağız telefondan giriyor gitmeyin bu kadar üstüne
Çıktım gidiyorum dediya
olsun acele etsin biraz, telefondan yazıversin sonucu bizlere. ben ondan daha çok heyecanlandım
olsun acele etsin biraz, telefondan yazıversin sonucu bizlere. ben ondan daha çok heyecanlandım
Evet ben de heyecanlandım sürekli bakıyorum uhibbuke yada eylül sonucu yazmış mı diye
Ben de heyecanla bekliyorum hem onu hem Uhi'yi canım.
kızcağız telefondan giriyor gitmeyin bu kadar üstüne
çıktım gidiyorum dediya
öylemii ben telden interneti hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum
allahım bebişlerimiz hamişlerimiz çoğalsın noolur.
allahım bebişlerimiz hamişlerimiz çoğalsın noolur.
mesajlarının altında ekstra yazı çıkıyor dikkat et canım :)
ben telden kullanıyorum sürekli evde olmayınca :)
hımm ewet cnm hiç dikkat etmemiştimBen tel akılsız o yüzden hiç bilmiyorum
Hayırlısı inşallah canım bekliyoruz güzel haberini.
cnm sen ne yaptın almadın mı daha sonucunu?
PC başından kalkabilse gidecek ama bizi meraklandırmak daha hoşuna gidiyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?