Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Amiinn Canim inş isteyen herkes hamile kalir insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bnce ara sonuc cikmistir bnce sendede var hayirlisi senin bu ay ilk denemen sanirim degilmi bide denemeler nasil ne siklikta oldu boraz ozel oldu ama k.bkma uhide geleydi bi

Seninde az kaldıııııı
evet heyecandan ellerim ayaklarim uyustu varya ne acayip bir hismiş.

Bnce ara sonuc cikmistir bnce sendede var hayirlisi senin bu ay ilk denemen sanirim degilmi bide denemeler nasil ne siklikta oldu boraz ozel oldu ama k.bkma uhide geleydi bi
3. Ayimiz bizim Canim 2 gün öncede evlilik yildonumuzdu 2 yili doldurduk hayirlisi ile ben yumurtlama mi takip ettim yumurta aki kivamini görmeden bi gün önce ve bir gün sonra ilişki oldu geri kalan zmnlardada haftada 2 3 fln Canim
çıkmıştır sonuç ara telefonla sor. baksınlar. off çok meraklandım yaa :)
Simdi evden cikiyorum saglik ocagi 2 sokak ilerde telefonla değil gidip ogreniliyor burada Canim kalbim durucak ciktim evden simdi dounce yazarim dua edin hepiniz inş bebeim bnmledir..

valla gelir gelmez haber bekliyorum. bak getirtme bizi orayaaa

Hayırlısı inşallah canım bekliyoruz güzel haberini.

mesajlarının altında ekstra yazı çıkıyor dikkat et canım :)
ben telden kullanıyorum sürekli evde olmayınca :)

hımm ewet cnm hiç dikkat etmemiştim Ben tel akılsız o yüzden hiç bilmiyorum

Hayırlısı inşallah canım bekliyoruz güzel haberini.

cnm sen ne yaptın almadın mı daha sonucunu?

PC başından kalkabilse gidecek ama bizi meraklandırmak daha hoşuna gidiyor herhalde

Kizlar simdi geldim eve sonuç kocaman bir negatif vücudum bunyem bana oyun oynuyor yolda gelirken agladim oysaki anlamadan hamile olduğuma alismisim öyle hissetmisim..

Eklentiler

• $1403617210764.webp
    5 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…