valla 4 gün oldu oda üst üste aralıklı olanları saymıyorum bile :) hemde ramazandaydı ama olsun şükür değdi :)neeiyyy 4 gün üst üstemi
hayır yani sen yaptında eşinin durumu iyimi asıl onun perti çıkmıştır
Günaydın herkese,Hayırlı mutlu bir hafta diliyorum.Kırmızılar gelmedi hala eski döngüme göre 12 yeni döngüye görede 4 gün gecikti,yarın saat 16:00 da doktor randevum var bakalım,eğer gebelik yoksa neden böyle uzadığını anlamak için hormon testi vs. yapacağız.
GÜNAYDINNN CNM TEST YAPMADINMI HİÇGünaydın herkese,Hayırlı mutlu bir hafta diliyorum.Kırmızılar gelmedi hala eski döngüme göre 12 yeni döngüye görede 4 gün gecikti,yarın saat 16:00 da doktor randevum var bakalım,eğer gebelik yoksa neden böyle uzadığını anlamak için hormon testi vs. yapacağız.
GÜNAYDINNNNNNN :) İNŞALLAHHH CNM BNMM ÖPÜORUMMMGunaydin guzel bir gun ve guzel bi hafta olur ins hayrli haberler aliriz
cumartesi günü idrar testi yapmıştım sonuç negatifti canıminşallah bebektendir canım idrar testi yapsana nasıl sabrediyorsun
cumartesi günü test yapmıştım sonuç negatiftiGÜNAYDINNN CNM TEST YAPMADINMI HİÇ
cumartesi günü test yapmıştım sonuç negatifti
bulantın ne alemde ilaçsız idare edebiliyomusun?valla 4 gün oldu oda üst üste aralıklı olanları saymıyorum bile :) hemde ramazandaydı ama olsun şükür değdi :)
Ne guzel yaa ins gonlune gore olur hayirlisiyla kucaginada al ins rabbim bu duygulari bizede bizlerede nasip etsin insselam kızlar
yarın doktor kontrolüm var cinsiyetini öğreniceminşallah gösterir
bu arada hamilelik çok zor bişey kendinizi hazırlayın
Allah sabredeni severmiş. inşallah sonunda sizde bebeklerinize kavuşucaksınız
Su fotodoki senmisin merak ettimselam kızlar
yarın doktor kontrolüm var cinsiyetini öğreniceminşallah gösterir
bu arada hamilelik çok zor bişey kendinizi hazırlayın
Allah sabredeni severmiş. inşallah sonunda sizde bebeklerinize kavuşucaksınız
evet canım benim çok teşekkür ederim o senin kalbinin güzelliğiSu fotodo
Su fotodoki senmisin merak ettimsen sen guzl.issin kiz
çok yoğun cnm valla dün özellikle mahvoldum bugün daha iyiyim şükür olsun :) geçen sene bende ilaç iğne kullanmıştım ama bu defa doktora sormadım zaten daha gitmedim de haftaya gidicem kalp atışı için o zaman sorucam bakalım yazarsa alıcam, gerçi geçen sene bana fayda etmiyodu amabulantın ne alemde ilaçsız idare edebiliyomusun?
ben 6+3te hastanelik olmuştum inşallah seninki o kadar ağır geçmez vallahi çok zor
GÜNAYDINNN CNM DAHA PEK Bİ BELİRTİ OLMAZ BEKLE BİKAÇ GÜN DAHA BENDE İLK BELİRTİ SOL KASIĞIMDA BATMA VE NORMAL ADET AĞRILARIM OLMUŞTU ODA İKİ GÜN KALA FALAN HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA ARKADAŞIMMMMrhb kızlar iyi aksamlar hepinize benim bat a 7 gün kaldı çok heyecanliyim oldumu olmadimi diye eşim test yap diye israrcefiyo ama ben yapmıyorum .ya 7-8 gün kala ne gibi belirtiler olur bilen varmı bende hicbi değişiklik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?