Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

neeiyyy 4 gün üst üstemi
hayır yani sen yaptında eşinin durumu iyimi asıl onun perti çıkmıştır
valla 4 gün oldu oda üst üste aralıklı olanları saymıyorum bile :) hemde ramazandaydı ama olsun şükür değdi :)

Günaydın herkese,Hayırlı mutlu bir hafta diliyorum.Kırmızılar gelmedi hala eski döngüme göre 12 yeni döngüye görede 4 gün gecikti,yarın saat 16:00 da doktor randevum var bakalım,eğer gebelik yoksa neden böyle uzadığını anlamak için hormon testi vs. yapacağız.

inşallah bebektendir canım idrar testi yapsana nasıl sabrediyorsun

GÜNAYDINNN CNM TEST YAPMADINMI HİÇ

selam kızlar
yarın doktor kontrolüm var cinsiyetini öğrenicem inşallah gösterir
bu arada hamilelik çok zor bişey kendinizi hazırlayın
Allah sabredeni severmiş. inşallah sonunda sizde bebeklerinize kavuşucaksınız

valla 4 gün oldu oda üst üste aralıklı olanları saymıyorum bile :) hemde ramazandaydı ama olsun şükür değdi :)
bulantın ne alemde ilaçsız idare edebiliyomusun?
ben 6+3te hastanelik olmuştum inşallah seninki o kadar ağır geçmez vallahi çok zor

Ne guzel yaa ins gonlune gore olur hayirlisiyla kucaginada al ins rabbim bu duygulari bizede bizlerede nasip etsin ins

Su fotodo
Su fotodoki senmisin merak ettimsen sen guzl.issin kiz

bulantın ne alemde ilaçsız idare edebiliyomusun?
ben 6+3te hastanelik olmuştum inşallah seninki o kadar ağır geçmez vallahi çok zor
çok yoğun cnm valla dün özellikle mahvoldum bugün daha iyiyim şükür olsun :) geçen sene bende ilaç iğne kullanmıştım ama bu defa doktora sormadım zaten daha gitmedim de haftaya gidicem kalp atışı için o zaman sorucam bakalım yazarsa alıcam, gerçi geçen sene bana fayda etmiyodu ama kaç gece bende hastanede sabahlamıştım kaç kutu serum yemiştim bu defa ne yaşıyacaz bakalımmm hayırlısı olsun senin azaldımı barii

Mrhb kızlar iyi aksamlar hepinize benim bat a 7 gün kaldı çok heyecanliyim oldumu olmadimi diye eşim test yap diye israrcefiyo ama ben yapmıyorum . ya 7-8 gün kala ne gibi belirtiler olur bilen varmı bende hicbi değişiklik yok

GÜNAYDINNN CNM DAHA PEK Bİ BELİRTİ OLMAZ BEKLE BİKAÇ GÜN DAHA BENDE İLK BELİRTİ SOL KASIĞIMDA BATMA VE NORMAL ADET AĞRILARIM OLMUŞTU ODA İKİ GÜN KALA FALAN HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA ARKADAŞIMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…