Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

GÖZÜN AYDINNN CNMM MURADIN OLMUŞ :) ÇİN TAKVİMİNE BAKMIŞMIYDIN :) BNMDE ÇİN TAKVİMİNE GÖRE KIZ DİYO BAKALIM ÜÇ ERKEKTEN SONRA BİR KIZ GELİCEK Mİ
evet bakmıştım kız çıkıyodu yani anlıcan tuttu
sen ne istiyosun?

evet bakmıştım kız çıkıyodu yani anlıcan tuttu
sen ne istiyosun?
İLK HAMİLELİĞİMDE ÜÇÜZLERİMDE HEP KIZ İSTEMİŞTİM AMA ÜÇÜDE ERKEKTİ ŞİMDİ GÖNLÜM HEP ERKEKTEN YANA BİLMİYORUM ALLAHIM HAYIRLI SAĞLIKLI VERSİNN :) NE VERİRSE BAŞIM ÜSTÜNE :)

Kızlar Allahım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim onları korusun hayırlı evlatlar olsun.Bizlere de nasip etsin aratmasın Allah'ım inşallah..Bizlere de dua edin..

Kızlar Allahım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim onları korusun hayırlı evlatlar olsun.Bizlere de nasip etsin aratmasın Allah'ım inşallah..Bizlere de dua edin..
AMİNNNN CNMMM BNMMM ALLAHIM RAZI OLSUNNNN ETMEZMİYİZ HEP EDİYORUZ RABBİM EN KISA ZAMANDA SİZLEREDE NASİP ETSİNNN

kızım oluyoooooo
çok şükür Rabbime duamı kabul etti
inşallah sende öğrenirsin
ben tahmin ediyodum kız olacağını çünkü bütün belirtiler kız belirtileriydi
Ayy negzel saglicakla kucaginida al ins bizede dua edin eabbim bizede nasip etsin bnde ilk cocugumn kiz olmasini istemisimdir olsunda kiz erkek farketmez hayirlisiyla

Herkese merhabaa:)
2 gündür hatta belki de 3 yokum maalesef
İnanın öyle yogun ki günler ben bende degilim resmen
hayırlısı ile bi iki gün sonra ferahlarım biraz:)

Bende dün trombofil testi için kan verdim sonuçlar 15 gün sonra çıkıcak bakaım hakkımda hayırlısı....

şimdi hemen geçmiş okuyup geliyoruum :)

kızlar 5 günlük gecikmeden sonra adet oldum 6. ayımızda böyle geçti yeni bat eylül 17

Hakkında hayırlsı olsun demekki biraz daha sabretmen gerekiyormuş...
Bat ını güncelledim inşallah son bat ın olur

Halledicem :)
Hakkında hayırlısı olur inşallah canım benim.

saol inşallah test sonucu da hayırlı olur bakalım :)

Uhi nerelerde yaaa

geldiimmmm burdaym :)
bugün yogun bi temizlige giriştm de evde :)

çalışmalara başladı galiba

hayııırrr
henüz başladı sayılmaz :)

kızım oluyoooooo
çok şükür Rabbime duamı kabul etti
inşallah sende öğrenirsin
ben tahmin ediyodum kız olacağını çünkü bütün belirtiler kız belirtileriydi

gözüünn aydıınn :)
rabbim gönlne göre vermiş ne güzel darısı başımıza inşallaaah

bu arada listeye göre bat ına bi hafta var ama sanırım daha erken olacaktı bat ın ne hissediyorsun peki

CANIM DÜN SANCIM VARDI BU SABAHTA BACAKLARIM AĞRIDI ÖĞLENE KADAR PEK İYİ DEĞİLDİM AÇIKÇASI AMA ŞİMDİ BİRAZ DAHA İYİ SANKİ HİÇ BİLMİYORUM Kİ CANIM BENİM İLK YUMA GÖRE BAT BUGÜN ŞU AN GELEN GİDEN YOK GİBİ İKİ KERE YUM OLDU DE BENDE

hım hadi hayırlısı bakalım inşallah verirsin sende müjdeyiiiiiiiiiiiii

KIZLARRRR SON GÜNLERDE PEK Bİ SAKİN BU TOPİK NERELERDESİNİZZZ UYANINNNNN HUUUU HUUUUU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…