evet bakmıştım kız çıkıyodu yani anlıcan tuttuGÖZÜN AYDINNN CNMM MURADIN OLMUŞ :) ÇİN TAKVİMİNE BAKMIŞMIYDIN :) BNMDE ÇİN TAKVİMİNE GÖRE KIZ DİYO BAKALIM ÜÇ ERKEKTEN SONRA BİR KIZ GELİCEK Mİ
ooo yakınmış mutlaka yaz ben devamlı girip bakıyorum zaten mutlaka görürüm29-30 ağustos gibi.
İLK HAMİLELİĞİMDE ÜÇÜZLERİMDE HEP KIZ İSTEMİŞTİM AMA ÜÇÜDE ERKEKTİ ŞİMDİ GÖNLÜM HEP ERKEKTEN YANA BİLMİYORUM ALLAHIM HAYIRLI SAĞLIKLI VERSİNN :) NE VERİRSE BAŞIM ÜSTÜNE :)evet bakmıştım kız çıkıyodu yani anlıcan tuttu
sen ne istiyosun?
GÜNAYDINNNN DERİNNNNN NASILSINNN? :)
AMİNNNN CNMMM BNMMM ALLAHIM RAZI OLSUNNNN ETMEZMİYİZ HEP EDİYORUZ RABBİM EN KISA ZAMANDA SİZLEREDE NASİP ETSİNNNKızlar Allahım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim onları korusun hayırlı evlatlar olsun.Bizlere de nasip etsin aratmasın Allah'ım inşallah..Bizlere de dua edin..
ŞÜKÜR OLSUN CNM BNM İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUMMM :)
İyiyim canım sağol sen nasılsın?
ooo yakınmış mutlaka yaz ben devamlı girip bakıyorum zaten mutlaka görürüm
Belkideçalışmalara başladı galiba
Ayy negzel saglicakla kucaginida al ins bizede dua edin eabbim bizede nasip etsin bnde ilk cocugumn kiz olmasini istemisimdir olsunda kiz erkek farketmez hayirlisiylakızım oluyoooooo
çok şükür Rabbime duamı kabul etti
inşallah sende öğrenirsin
ben tahmin ediyodum kız olacağını çünkü bütün belirtiler kız belirtileriydi
kızlar 5 günlük gecikmeden sonra adet oldum 6. ayımızda böyle geçtiyeni bat eylül 17
Halledicem :)
Hakkında hayırlısı olur inşallah canım benim.
Uhi nerelerde yaaa
çalışmalara başladı galiba
kızım oluyoooooo
çok şükür Rabbime duamı kabul etti
inşallah sende öğrenirsin
ben tahmin ediyodum kız olacağını çünkü bütün belirtiler kız belirtileriydi
kızlar günaydın herkese uhibbuke hoşgeldin canım güzel bir gün olsun hepimiz için..
kızlar günaydın herkese uhibbuke hoşgeldin canım güzel bir gün olsun hepimiz için..
bu arada listeye göre bat ına bi hafta var ama sanırım daha erken olacaktı bat ın ne hissediyorsun peki
CANIM DÜN SANCIM VARDI BU SABAHTA BACAKLARIM AĞRIDI ÖĞLENE KADAR PEK İYİ DEĞİLDİM AÇIKÇASI AMA ŞİMDİ BİRAZ DAHA İYİ SANKİ HİÇ BİLMİYORUM Kİ CANIM BENİM İLK YUMA GÖRE BAT BUGÜN ŞU AN GELEN GİDEN YOK GİBİ İKİ KERE YUM OLDU DE BENDE
gelmesin ya huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK63:AMA HER AN GELEBİLİRRRRRRRRRRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?