Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

KIZLARRR ŞİMDİ KAN SONUÇLARIMI ALDIMM BETA HCG 57.583 E ÇIKMIŞ, TSH 3,03 - T3 2,98 - T4 1,70 NORMAL DİMİ KIZLARR TİROİDİM HAMİLELİKTE TSH 2,5 ALTINDA OLMASI GEREKİYO FALAN YAZMIŞLLARR

bende pek anlamıyorum troid degerlerinden falan
inşallah bi sorun yoktur herşey yolundadırr

Kızlar cook teşekkür ederim herkese ınş rabbim tum isteyenlere nasip etsin sağlıklı sihatli kan değerim 1377 hamileeeeeeyyyim ve inanamıyorum p.tesi dr gidicem ınş sağlıklı sihatli olur

tekrar tebrik ederim yaaa maallah saglıcakla kucagına alırsınnn inşallaaahhh

Kızlar cook teşekkür ederim herkese ınş rabbim tum isteyenlere nasip etsin sağlıklı sihatli kan değerim 1377 hamileeeeeeyyyim ve inanamıyorum p.tesi dr gidicem ınş sağlıklı sihatli olur
TEKRAR GÖZÜN AYDINNN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN SENDE NİSAN ANNESİ OLUCAKSINN İNŞALLAHHH :)

İnşallah nasip olur cümlemizeeee

(bu arada merak ettim imzaya evlilik tarıhi nerden ekleniyor idi)
Ya tam bilmiyorm eski sistemde yapmistm bn simdi bn telden giriyorm sag ust kosede ismin yaziyoya onu tikla orda kisisel bilgiler yaziyo onuda tikla orda senin bilgilerin cikicak asagida hitap sekliniz ozel gun tarihi ve evlndigin tarihi doldur sanirim oyle oluyo cnm bi bak

inşallah canımmmm

Tamam teşekkür ederim bakarım inşalah

İyiyim çok şükür bulantı var ama çok şükür şikayet etmiyorum hiç :) Sen nasılsın iyi misin :)
minigin ben burdayım demeye başlamış çoktan yani :)
inşallah rahat gecer hamileliğin :)

bende iyiym hamdolsun sıcak zorluyo ama şikayet etmemek lazım

minigin ben burdayım demeye başlamış çoktan yani :)
inşallah rahat gecer hamileliğin :)

bende iyiym hamdolsun sıcak zorluyo ama şikayet etmemek lazım
Evet yeter ki sağlıklı olsun ben razıyım çok bekledim o da geldi şükürler olsun Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah en kısa zamanda.

Evet ben öğlen saatlerinde bi ara çıktım ama nefes alamadım resmen nem çok yüksekti hemen geri döndüm işyerine Allah yardımcımız olsun :))

amin inşallah rabbim bekleyen isteyen herkese nasip eylesin yaaa
sen dikkat et kendine ne çok sıcaga çık ne de yorul:KK63:
bi daha ki doktor randevun ne zaman ?
inşallah miniginle güzel bi hamilelik yaşarsın

amin inşallah rabbim bekleyen isteyen herkese nasip eylesin yaaa
sen dikkat et kendine ne çok sıcaga çık ne de yorul:KK63:
bi daha ki doktor randevun ne zaman ?
inşallah miniginle güzel bi hamilelik yaşarsın
Allah razı olsun amin inşallah

Haftaya salı yada çarşamba gidicem kısmetse kalp atışları için. Bu aralar çalışmak bile inanılmaz zor geliyor akşamları erkenden yatıyorum yaramazlık yapıyor ama dediğim gibi hiç şikayet etmiyorum :)
Senin bat ne zamandı geçti mi yada gelecek mi :)

bende işte sizin gibi düşünüp ona göre çalışma yaptım olmayınca telaşlandım doktora gittim o zaman öğrendim
genel olarak dediğin gibi evet ama istisnalarda olabiliyo. uzun süre olmuyosa bence doktora gidip muayene olmakta fayda var. doktor erken yumurtladığımı söyledi ondan sonraki ay 8. gün çalışma yaptıkilişki üstünden 13 gün geçtikten sonra test yaptım ve pozitifi gördüm kandada baktırdım hcg 122 ydi. yani hamile kaldığım günü bile biliyorum iyiki gitmişim doktora
size hep dua ediyorum inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız

maşallah rabbim sabrının mükafatnı kat kat verir inşallaahhh daa kolay geçer hamileliğin ve saglıcakla kucagına alırsın

benim bat geçti yarın adetim biter tahminen ya da pazar...
bi daha eylül ortalarında bat ım önümde kocamaaannn bi ay var

GÜNAYDINNNNNN CANLARRRRRR :) NASILSINIZZZ?

çok sağol dualara ihtiyacımız var canım ben ilk hamileliğimde kürtaj ikincisinde kimyasal olduğunu öğrendim denemeler devam ediyo hamile kaldığımı biliyorum da devamı problem oldu bende Allah dua eden herkesten razı olsun..

GÜNAYDINNNNNN CANLARRRRRR :) NASILSINIZZZ?

iyidir canım ne olsun bu arada dün akşam ovüde ikinci çizgiyi gördüm ilişki oldu çatlamış olabilir bu akşamda çalışma var bende regli ne zaman gelecek onu hiç bilmiyorum çünkü ben adetin 9.günü çatlama oldu diye tahmin ediyorum çünkü karnıma ağrı yayıldı her çatlamada olur bende genelde bariz yum çatladı yani kasıklarımda ağrı vardı ya dün yine devam etti bende ovü yapayım dedim şok oldum ikinci çizgi kıpkırmızı hayırlısı bakalım bu arada gebelik testim negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…