Sperm hareketimiz azdi bizim l.carnitin pharmaton zinco evicap keciboynuzu ozu 1 aydir kullaniyor esimmuhteşem beş li ne
KIZLARRR ŞİMDİ KAN SONUÇLARIMI ALDIMM BETA HCG 57.583 E ÇIKMIŞ, TSH 3,03 - T3 2,98 - T4 1,70 NORMAL DİMİ KIZLARR TİROİDİM HAMİLELİKTE TSH 2,5 ALTINDA OLMASI GEREKİYO FALAN YAZMIŞLLARR
Kızlar cook teşekkür ederim herkese ınş rabbim tum isteyenlere nasip etsin sağlıklı sihatli kan değerim 1377 hamileeeeeeyyyim ve inanamıyorum p.tesi dr gidicem ınş sağlıklı sihatli olur
TEKRAR GÖZÜN AYDINNN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN SENDE NİSAN ANNESİ OLUCAKSINN İNŞALLAHHH :)Kızlar cook teşekkür ederim herkese ınş rabbim tum isteyenlere nasip etsin sağlıklı sihatli kan değerim 1377 hamileeeeeeyyyim ve inanamıyorum p.tesi dr gidicem ınş sağlıklı sihatli olur
Ya tam bilmiyorm eski sistemde yapmistm bn simdi bn telden giriyorm sag ust kosede ismin yaziyoya onu tikla orda kisisel bilgiler yaziyo onuda tikla orda senin bilgilerin cikicak asagida hitap sekliniz ozel gun tarihi ve evlndigin tarihi doldur sanirim oyle oluyo cnm bi bakİnşallah nasip olur cümlemizeeee
(bu arada merak ettim imzaya evlilik tarıhi nerden ekleniyor idi)
inşallah canımmmmaynen dediğin gibi bunların hepsini yapmaya rabbim kadir....
dua edelim bide bol bol yeniden yoktan var edip bize evlat nasip eylesin inşallahhhh..
bakarsın nasibin bu aydır :))
aaaaa ne güzel bi haber buuuuu :)
kan testi sonucunu da bize bildirirsen sevinirim tebrik ederim gözün aydıınnn
Sana da günaydın:)
inşallah daaaaaaa hiiiçççççççççç gelmezleerrr
Ins bu ay senledir melegin ins
insallah cook tesekur ederim hala inanamiyorum dr p.tesi gidicem umarim hersey yolundadir ve nisan bizim evlilik yildonumumuz cifte mutluluk olur insTEKRAR GÖZÜN AYDINNN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN SENDE NİSAN ANNESİ OLUCAKSINN İNŞALLAHHH :)
Ya tam bilmiyorm eski sistemde yapmistm bn simdi bn telden giriyorm sag ust kosede ismin yaziyoya onu tikla orda kisisel bilgiler yaziyo onuda tikla orda senin bilgilerin cikicak asagida hitap sekliniz ozel gun tarihi ve evlndigin tarihi doldur sanirim oyle oluyo cnm bi bak
İyiyim çok şükür bulantı var ama çok şükür şikayet etmiyorum hiç :) Sen nasılsın iyi misin :)Günaydın sana da hayırlı cumalar :)
nasılsın cici annee
minigin ben burdayım demeye başlamış çoktan yani :)İyiyim çok şükür bulantı var ama çok şükür şikayet etmiyorum hiç :) Sen nasılsın iyi misin :)
Evet yeter ki sağlıklı olsun ben razıyım çok bekledim o da geldi şükürler olsun Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah en kısa zamanda.minigin ben burdayım demeye başlamış çoktan yani :)
inşallah rahat gecer hamileliğin :)
bende iyiym hamdolsun sıcak zorluyo ama şikayet etmemek lazım
Evet yeter ki sağlıklı olsun ben razıyım çok bekledim o da geldi şükürler olsun Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah en kısa zamanda.
Evet ben öğlen saatlerinde bi ara çıktım ama nefes alamadım resmen nem çok yüksekti hemen geri döndüm işyerine Allah yardımcımız olsun :))
Allah razı olsun amin inşallahamin inşallah rabbim bekleyen isteyen herkese nasip eylesin yaaa
sen dikkat et kendine ne çok sıcaga çık ne de yorul:KK63:
bi daha ki doktor randevun ne zaman ?
inşallah miniginle güzel bi hamilelik yaşarsın
bende işte sizin gibi düşünüp ona göre çalışma yaptım olmayınca telaşlandım doktora gittim o zaman öğrendim8.gün mü yumurtluyosun maşallahhhhhhhhhhhh benim şaşmaz arkadaşlarımın da şaşmıyo yumdan sonraki 15.gün oluyo şak diye ilk defa duydum senden böyle birşeyi sitelerde de hep sabittir yazar zaten neyse sen farklısın demek ki
yani kendim için söylemiyorum belki birisine yardımım dokunur diye
İnat etme demen çok hoş geldi yaa gülümsettin :)
Allah razı olsun amin inşallah
Haftaya salı yada çarşamba gidicem kısmetse kalp atışları için. Bu aralar çalışmak bile inanılmaz zor geliyor akşamları erkenden yatıyorum yaramazlık yapıyor ama dediğim gibi hiç şikayet etmiyorum :)
Senin bat ne zamandı geçti mi yada gelecek mi :)
biliyorum :)yani kendim için söylemiyorum belki birisine yardımım dokunur diye
bende işte sizin gibi düşünüp ona göre çalışma yaptım olmayınca telaşlandım doktora gittim o zaman öğrendim
genel olarak dediğin gibi evet ama istisnalarda olabiliyo. uzun süre olmuyosa bence doktora gidip muayene olmakta fayda var. doktor erken yumurtladığımı söyledi ondan sonraki ay 8. gün çalışma yaptıkilişki üstünden 13 gün geçtikten sonra test yaptım ve pozitifi gördüm kandada baktırdım hcg 122 ydi. yani hamile kaldığım günü bile biliyorum iyiki gitmişim doktora
size hep dua ediyorum inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız
GÜNAYDINNNNNN CANLARRRRRR :) NASILSINIZZZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?