OOO SÜPER HABER BEBEĞİM HADİ HAYIRLISI BUGÜNÜDE KAÇIRMA BAK BEN DÖRT GÜN ÜST ÜSTE YAPTIM PERTİM ÇIKMIŞTI AMA DEĞDİİİiyidir canım ne olsun bu arada dün akşam ovüde ikinci çizgiyi gördüm ilişki oldu çatlamış olabilir bu akşamda çalışma var bende regli ne zaman gelecek onu hiç bilmiyorum çünkü ben adetin 9.günü çatlama oldu diye tahmin ediyorum çünkü karnıma ağrı yayıldı her çatlamada olur bende genelde bariz yum çatladı yani kasıklarımda ağrı vardı ya dün yine devam etti bende ovü yapayım dedim şok oldum ikinci çizgi kıpkırmızı hayırlısı bakalım bu arada gebelik testim negatif
OOO SÜPER HABER BEBEĞİM HADİ HAYIRLISI BUGÜNÜDE KAÇIRMA BAK BEN DÖRT GÜN ÜST ÜSTE YAPTIM PERTİM ÇIKMIŞTI AMA DEĞDİİİOVİ TESTİ SÜPER BİŞİ İLK KULLANDIĞIM AY BİLİYOSUN KAÇIRMIŞTIM BU AY YAKALADIM VE TUTTU HADİ HAYIRLISI EEE O ZAMAN BATIN DA DEĞİŞTİ DİMİ?
GELMESİN DE İNŞALLAHHH HAYIRLISI OLSUN CNM BNM BENİM İÇİMDEN ÇOK BEKLEMEYECEKSİNN GİBİ GEÇİYOR HADİ BAKALIMMBİLMİYORUM Kİ NE OLDU CANIM BENİM YA BU AY KARIŞIK REGL BELİRTİM SIFIR BU ARADA
biliyorum :)
Hamile kaldıktan sonra bizi yalnız bırakmayıp aramızda olan nadir annelerdensinnn
Çok saol yardımın ve motivelerin içiçn
neeiyyy 4 gün üst üstemiOOO SÜPER HABER BEBEĞİM HADİ HAYIRLISI BUGÜNÜDE KAÇIRMA BAK BEN DÖRT GÜN ÜST ÜSTE YAPTIM PERTİM ÇIKMIŞTI AMA DEĞDİİİOVİ TESTİ SÜPER BİŞİ İLK KULLANDIĞIM AY BİLİYOSUN KAÇIRMIŞTIM BU AY YAKALADIM VE TUTTU HADİ HAYIRLISI EEE O ZAMAN BATIN DA DEĞİŞTİ DİMİ?
selam kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim inşallah iisinizdir yaa bu forma ne olmuş böle karmakarışık msj yazana kadar canım çıktı :) ben yokken bi kaç hamile haberi gördüm hayırlı ugurlu olsun inşallah biitürlü olamayan bizlerede allah en kısa zamanda versin inşallah
Günaydınlar :)
Kızlar bu ay sürekli kasık ağrım var napıcam da geçicek bu
selam kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim inşallah iisinizdir yaa bu forma ne olmuş böle karmakarışık msj yazana kadar canım çıktı :) ben yokken bi kaç hamile haberi gördüm hayırlı ugurlu olsun inşallah biitürlü olamayan bizlerede allah en kısa zamanda versin inşallah
Canım hoş geldin.
Biz geldik aksine bugün de kimsecikler yok.
Geçmiş olsun yaa
acaba neden ki? üşütmş olabilir misin ?
Hoşgeldin özgeeeeeee:)
seni burda görmek ne güzel
amin inşallah tez zamanda bizde veririz müjdeyi yaaa
benim bu yaz cidden yogun geçiyor ya arada kaçamak bakıp çıkmak zorunda kalıyorum maalesef
sen nasılsın neler yapıyorsun derin ?
Canım bilemiyorum. Adetten birkaç gün sonra başladı ağrı. Ara ara sürekli devam ediyor.
Ben de yoğunum canım. Malum çarşamba günü geldik.
Ev işleri ile uğraşıyorum. Dün halıları yıkadım. Daha yün yıkamam lazım.
Çok işim var çok. Sen ne yapıyorsun, nasılsın?
Allah şifa versin inşallah bi sorun yoktur...
bu arada kolay gelsin en sevmediğim iştir yün
sırf bu yüzden annemin çeyizime yünlü bişey koymasına izin vermedim ama sagolsun eşimin tarafı bayaga bayaga telafi etti bunu :) :)
o yüzden yıkanıp dikilecegi zaman görümceme müracaat ederim heralde :) :)
bende bayadır yogunum yatılı misafirimiz var....onlarla ilgileniyorum...biraz gezdirdik falan...
yarında genetik ve pıhtılaşma testleri için fakülteye gidicem bakalım hakkımda hayırlısı olsun inşallah
hoşbulduk canım bu ne ya cvp yazamıorum nekadar kötü olmuş bu deişiklikCanım hoş geldin.
Biz geldik aksine bugün de kimsecikler yok.
hoşbulduk uhibbukecim sizleri görmekte güzel sen nasılsın nasıl gidio valla işgence çekiorum yazarken kk çok kötü olmuşGeçmiş olsun yaa
acaba neden ki? üşütmş olabilir misin ?
Hoşgeldin özgeeeeeee:)
seni burda görmek ne güzel
amin inşallah tez zamanda bizde veririz müjdeyi yaaa
benim bu yaz cidden yogun geçiyor ya arada kaçamak bakıp çıkmak zorunda kalıyorum maalesef
sen nasılsın neler yapıyorsun derin ?
Benim de eşimin annesi sayesinde döşek, minder, yastık, yorgan bir sürü yün var.
O kadar gözümde büyüyor ki hiç anlatamam
Hakkında hayırlısı canım. O testler ne için ki?
hoşbulduk uhibbukecim sizleri görmekte güzel sen nasılsın nasıl gidio valla işgence çekiorum yazarken kk çok kötü olmuş
Hos geldin ozgee nerelerdesin sen nasil gidiyohoşbul
hoşbulduk canım bu ne ya cvp yazamıorum nekadar kötü olmuş bu deişikliksen nasılsn
hoşbul
hoşbulduk canım bu ne ya cvp yazamıorum nekadar kötü olmuş bu deişikliksen nasılsn
Ayyyy Allah kolaylık versin yaa sen söyledikçe benim gözüm korktuuuu
2 kez düşük yapınca sebebini araştırmak için yapılıyor neden peşpeşe iki düşük oldu diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?