Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

KIZLARRRR SON GÜNLERDE PEK Bİ SAKİN BU TOPİK NERELERDESİNİZZZ UYANINNNNN HUUUU HUUUUU

herkes firariiiii :)
ben bile zar zor giriyorum maalesef
eee sen nasılsın ?
bi daha ki muayene ne zaman ?

kafam çok karışık benim bat sat yum herşey karıştı bu ay
topluca bir kurtulabilsek 9 ay batlardan satlardan yumlardan

inşallah yaaaaaaaaaaaaaaa

herkes firariiiii :)
ben bile zar zor giriyorum maalesef
eee sen nasılsın ?
bi daha ki muayene ne zaman ?

inşallah yaaaaaaaaaaaaaaa
GALİBAA ÖYLE CNMM MİLLET YATIŞTAAA :) BEN İYİ DİYELİM İİ OLUMMM SEN NASILSINNN UHİMMM :) İLK MUAYENEMİZE AYIN 7 SİNDE GİTMİŞTİM KALP ATIŞI İÇİN ÜÇ HAFTA SONRA GEL DEDİ HAFTAYA SALI YADA ÇARŞAMBA GİDİCEM İNŞALLAHH

ben burdayım

hadi hayırlısı ile kalp atışınıda duyarsın inşallaahhh
bende iyiyim hamdolsun bi iki gündür hummalı bi temizlige giriştim :)
adetim bitti ama ben hala düzenimi oturtamadım ovu testi de almadım bakalım sonum hayrolsun inşalllaahh

Ben geldim burdayimm kizlar nasilsiniz

sen geldin biz yoktuk, biz geldik sen yoksun
bu arada kimse birbiri ile denk düşemiyor ya huuu
İyi akşamlar herkese, bu ay da kırmızılarla umudun sonuna geldik.yeni bat 1 ekim

hakkında hayırlısı olsun mooncum güncelliyorum

Vlla ya gunler yogun ve cabucak geciyo ins yarin bulusuruz tatlim

Ben geldiimmm sen nerdesiinn

biraz gec olcak ama tünaydııınnnn

Nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz ?
burdayim burdam kizmaama kimse yok dun eltimlerde kaldik simdi eve geciyorum ev temizligi +camasirlar yikanacak+yemek yapilacak ama hic takaatim yok

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım, Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. idrar yolları enfeksiyonu 2 ayımı aldı, tamda ovulasyon tarihlerinde, tedavi de devam ediyor,soğan kürünün iltihaba falan iyi geldiğini söylüyorlar ,deneyimi olan var mı arkadaşlar, yada tavsiyeleriniz.

soğan kürünün yumurtların gelişimine iyi geldiğini biliyorum ama iltihapla ilgili bi yararı olurmu bilmem
benimde hamile kalmadan önce enfeksiyon tedavim vardı yumurtlama tarihimde bıraktım valla

CNM GÖZÜN AYDIN BENDEDE AYNI SORUN VAR BEN HAMİLE KALDIĞIM AY DENEDİM SOĞAN KÜRÜNÜ VE OVİLASYON DÖNEMİ BIRAKTIM HAMİLE KALDIM İLK TAHLİLİMDE ÇIKTI ENFEKSİYON DOKTOR BİR İLAÇ VERDİ SUYA KARIŞTIRIP İÇİLEN SON TAHLİLİM TEMİZDİ ŞÜKÜR AKINTIMDA AZALDI AMA ÇOK EVHAM YAPMA HEMEN HEMEN HER GEBELİKTE OLUYO ENFEKSİYON İÇEBİLİYOSAN BOL BOL SU İÇ TEK İLACI SU :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…