- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
gelmesin ya huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK63:
İNŞALLAHHHH CNMMM O GÜNLERDE GELİCEKKK ÇOK YAKINDAAAAkafam çok karışık benim bat sat yum herşey karıştı bu ay
topluca bir kurtulabilsek 9 ay batlardan satlardan yumlardan
İNŞALLAHHHH CNMMM O GÜNLERDE GELİCEKKK ÇOK YAKINDAAAA
KIZLARRRR SON GÜNLERDE PEK Bİ SAKİN BU TOPİK NERELERDESİNİZZZ UYANINNNNN HUUUU HUUUUU
kafam çok karışık benim bat sat yum herşey karıştı bu ay
topluca bir kurtulabilsek 9 ay batlardan satlardan yumlardan
GALİBAA ÖYLE CNMM MİLLET YATIŞTAAA :) BEN İYİ DİYELİM İİ OLUMMM SEN NASILSINNN UHİMMM :) İLK MUAYENEMİZE AYIN 7 SİNDE GİTMİŞTİM KALP ATIŞI İÇİN ÜÇ HAFTA SONRA GEL DEDİ HAFTAYA SALI YADA ÇARŞAMBA GİDİCEM İNŞALLAHHherkes firariiiii :)
ben bile zar zor giriyorum maalesef
eee sen nasılsın ?
bi daha ki muayene ne zaman ?
inşallah yaaaaaaaaaaaaaaa
GALİBAA ÖYLE CNMM MİLLET YATIŞTAAA :) BEN İYİ DİYELİM İİ OLUMMM SEN NASILSINNN UHİMMM :) İLK MUAYENEMİZE AYIN 7 SİNDE GİTMİŞTİM KALP ATIŞI İÇİN ÜÇ HAFTA SONRA GEL DEDİ HAFTAYA SALI YADA ÇARŞAMBA GİDİCEM İNŞALLAHH
GALİBAA ÖYLE CNMM MİLLET YATIŞTAAA :) BEN İYİ DİYELİM İİ OLUMMM SEN NASILSINNN UHİMMM :) İLK MUAYENEMİZE AYIN 7 SİNDE GİTMİŞTİM KALP ATIŞI İÇİN ÜÇ HAFTA SONRA GEL DEDİ HAFTAYA SALI YADA ÇARŞAMBA GİDİCEM İNŞALLAHH
Ben geldim burdayimm kizlar nasilsiniz
İyi akşamlar herkese, bu ay da kırmızılarla umudun sonuna geldik.yeni bat 1 ekim
Vlla ya gunler yogun ve cabucak geciyo ins yarin bulusuruz tatlimhadi hayırlısı ile kalp atışınıda duyarsın inşallaahhh
bende iyiyim hamdolsun bi iki gündür hummalı bi temizlige giriştim :)
adetim bitti ama ben hala düzenimi oturtamadım ovu testi de almadım bakalım sonum hayrolsun inşalllaahh
sen geldin biz yoktuk, biz geldik sen yoksun
bu arada kimse birbiri ile denk düşemiyor ya huuu
hakkında hayırlısı olsun mooncum güncelliyorum
Hayirlisi ya bi zamani var demkki rabbim en kisa zamnda nasip eder ins bizede nediyim az kaldi insİyi akşamlar herkese, bu ay da kırmızılarla umudun sonuna geldik.yeni bat 1 ekim
Vlla ya gunler yogun ve cabucak geciyo ins yarin bulusuruz tatlim
GÜNAYDINNNNN KIZLARRRRRR
ben burdayım
burdayim burdam kizmaBen geldiimmm sen nerdesiinn
biraz gec olcak ama tünaydııınnnn
Nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz ?
ben kızın olucakİLK HAMİLELİĞİMDE ÜÇÜZLERİMDE HEP KIZ İSTEMİŞTİM AMA ÜÇÜDE ERKEKTİ ŞİMDİ GÖNLÜM HEP ERKEKTEN YANA BİLMİYORUM ALLAHIM HAYIRLI SAĞLIKLI VERSİNN :) NE VERİRSE BAŞIM ÜSTÜNE :)
sağlıklı doğsunda en önemlisi oAyy negzel saglicakla kucaginida al ins bizede dua edin eabbim bizede nasip etsin bnde ilk cocugumn kiz olmasini istemisimdir olsunda kiz erkek farketmez hayirlisiyla
soğan kürünün yumurtların gelişimine iyi geldiğini biliyorum ama iltihapla ilgili bi yararı olurmu bilmemmerhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım, Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. idrar yolları enfeksiyonu 2 ayımı aldı, tamda ovulasyon tarihlerinde, tedavi de devam ediyor,soğan kürünün iltihaba falan iyi geldiğini söylüyorlar ,deneyimi olan var mı arkadaşlar, yada tavsiyeleriniz.
CNM GÖZÜN AYDIN BENDEDE AYNI SORUN VAR BEN HAMİLE KALDIĞIM AY DENEDİM SOĞAN KÜRÜNÜ VE OVİLASYON DÖNEMİ BIRAKTIM HAMİLE KALDIM İLK TAHLİLİMDE ÇIKTI ENFEKSİYON DOKTOR BİR İLAÇ VERDİ SUYA KARIŞTIRIP İÇİLEN SON TAHLİLİM TEMİZDİ ŞÜKÜR AKINTIMDA AZALDI AMA ÇOK EVHAM YAPMA HEMEN HEMEN HER GEBELİKTE OLUYO ENFEKSİYON İÇEBİLİYOSAN BOL BOL SU İÇ TEK İLACI SU :)merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım, Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. idrar yolları enfeksiyonu 2 ayımı aldı, tamda ovulasyon tarihlerinde, tedavi de devam ediyor,soğan kürünün iltihaba falan iyi geldiğini söylüyorlar ,deneyimi olan var mı arkadaşlar, yada tavsiyeleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?