BİLMİYORUM CNM AMA SANKİ BNM İÇİMDEN DE KIZMIŞ GİBİ GELİYO BAKALIM HAYIRLISI :)ben kızın olucak
bir arkadaşım iltihabı da söktüğünü duymuş bende denemeyi düşünüyorum, bakalım faydası var zararı yok o zaman soğan kürünün.soğan kürünün yumurtların gelişimine iyi geldiğini biliyorum ama iltihapla ilgili bi yararı olurmu bilmem
benimde hamile kalmadan önce enfeksiyon tedavim vardı yumurtlama tarihimde bıraktım valla
CNM BNM KUSURA BAKMA BEN HAMİLE GİBİ ALGILADIMM BELKİDE MALUMM OLMUŞTUR NE DERSİNN :) SOĞAN KÜRÜ İLTİHABADA İYİ GELİYO DEDİĞİM GİBİ BEN YAPTIĞIM AY HAMİLE KALDIMM DENEMEKTE YARAR VAR BİRDE GÜNDE 3 TANE İNCİR YEDİMMM BUNLARI DENE OK :)canım henüz hamile değilim, geçen sene2 aylık hamileyken, bebeğimin karnımda kalbi durdu. 1 seneyi geçiyor ve yaşım da 31 e doğru gidiyor baya endişeliyim bu yüzden.aşırı kilolu değilim ama dr kilo aldıkça rahimin küçüleceğini söyledi, kilo verincede büyüyormuş ve küçük rahim hamilelik ihtimalini zorlaştırırmış, bazı dr lar insanı strese sokuyor gerçekten.
banada demişti ben kaldımbir arkadaşım iltihabı da söktüğünü duymuş bende denemeyi düşünüyorum, bakalım faydası var zararı yok o zaman soğan kürünün.
ben o hatayı yaptım baya ilerlemiş ve dr bu şekilde hamile kalamazsın dedi, spermler ölür dedi.
estağfurullah canım, önemli değil. bu ay ovulasyon tarihi geçiyor malesef. gelecek ay hayırlısıyla olur inşallah ve bu defa mutluluğum yarım kalmaz Allahın izniyle inşallah diyorum. Rabbim evlat isteyen kimseye aratmasın hayırlısıyla nasip etsin inşallah.incirde yumurta çatlamasını kolaylaştırıyormuş diye duymuştum. geçen sene çokta rahattım 10 ve 12. gün denemekle oldu. nasip işte.bu ay herşeyi deneyeceğim inşallah.eşimi yeni yeni ikna ettim bebek için. 2 aydırda böyle oldu , vardır mutlaka bir hayır.teşekkür ederim, sizinde hayırlısıyla bebeğinizi dünyaya getirmek torunlarınızı görmek nasip etsin Rabbim =))CNM BNM KUSURA BAKMA BEN HAMİLE GİBİ ALGILADIMM BELKİDE MALUMM OLMUŞTUR NE DERSİNN :) SOĞAN KÜRÜ İLTİHABADA İYİ GELİYO DEDİĞİM GİBİ BEN YAPTIĞIM AY HAMİLE KALDIMM DENEMEKTE YARAR VAR BİRDE GÜNDE 3 TANE İNCİR YEDİMMM BUNLARI DENE OK :)
evet öyle yapıcam artık =( hayırlısı olsun inşallah. sizinde hayırlısıyla bebeğinizi dünyaya getirmek ve torunlarınızı görmek nasip etsin Rabbim =))banada demişti ben kaldım
sendeki ilerlediyse engel olabilir tabi
tedavini bitirip öyle çalışmalara başlarsın :)
CNM BENİMDE ÜÇ KAYBIM VAR ÜÇ MELEK ANNESİYİM RABBİM ONLARIN HÜRMETİNE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜNN İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNNN İNŞALLAHHHHH :)estağfurullah canım, önemli değil. bu ay ovulasyon tarihi geçiyor malesef. gelecek ay hayırlısıyla olur inşallah ve bu defa mutluluğum yarım kalmaz Allahın izniyle inşallah diyorum. Rabbim evlat isteyen kimseye aratmasın hayırlısıyla nasip etsin inşallah.incirde yumurta çatlamasını kolaylaştırıyormuş diye duymuştum. geçen sene çokta rahattım 10 ve 12. gün denemekle oldu. nasip işte.bu ay herşeyi deneyeceğim inşallah.eşimi yeni yeni ikna ettim bebek için. 2 aydırda böyle oldu , vardır mutlaka bir hayır.teşekkür ederim, sizinde hayırlısıyla bebeğinizi dünyaya getirmek torunlarınızı görmek nasip etsin Rabbim =))
burdayim burdam kizmaama kimse yok dun eltimlerde kaldik simdi eve geciyorum ev temizligi +camasirlar yikanacak+yemek yapilacak ama hic takaatim yok
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım, Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. idrar yolları enfeksiyonu 2 ayımı aldı, tamda ovulasyon tarihlerinde, tedavi de devam ediyor,soğan kürünün iltihaba falan iyi geldiğini söylüyorlar ,deneyimi olan var mı arkadaşlar, yada tavsiyeleriniz.
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn inşallaaahhhhCNM BENİMDE ÜÇ KAYBIM VAR ÜÇ MELEK ANNESİYİM RABBİM ONLARIN HÜRMETİNE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜNN İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNNN İNŞALLAHHHHH :)
Allah sabır versin canım çok üzüldüm. amin inşallah başka kayıp, hayal kırıklığı yaşatmasın Rabbim.sağsağlim, sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun.CNM BENİMDE ÜÇ KAYBIM VAR ÜÇ MELEK ANNESİYİM RABBİM ONLARIN HÜRMETİNE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜNN İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNNN İNŞALLAHHHHH :)
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn inşallaaahhhh
(hamilelerin duası kabul olur yaaa amin diyeyim dedim hemen)
hoş buldum..benimde bugün tüm odaların bitmesi lazım daha sadece yatakodasını yapabildim :)
şimdi salona gecicem en sona oturma odasını bırakıcam :)
ama acayip tembellik yapasım var yaaa
gel boşverelim işleri karşılıklı bi çay içeliimmm
Hoşgeldin aramızaaa
bat ını söylersen seni de listeye ekleyebilirim...
Bu arada soğan kürünü bende yaptım ve kistlerime çok iyi geldi...yani anlayacagın iltihaba da kistlere hatta rahimin hamileliğe hazırlanmasına bile iyi geliyor faydası var zararı yok yaniii
YOK CNM HER SOĞAN OLUYO ORTA BOY BİR SOĞANI 1 BARDAK SUYLA KAYNAT SOĞUMAYA BIRAK ILIK ŞEKİLDE İÇ TADI ÇOK KÖTÜ AMA MECBUR İÇİYOSUN :) YANİ BEN İÇTİM AMA OVİ GÜNÜNDE BIRAK OKhoş buldum..
7 ağustos ama bu ay geçti artık gelecek ay yazarız olmaz mı?
soğanın kabuğu mu nasıl olacak?? kahverengi soğan falan demişler her soğan olmuyor demek ki.
ADETİN 6./7. GÜNÜ BAŞLA SOĞANI 4 E BÖL OK İNCİRİDE UNUTMA :)hoş buldum..
soğanın kabuğu mu nasıl olacak?? kahverengi soğan falan demişler her soğan olmuyor demek ki.
hoş buldum..
YOK CNM HER SOĞAN OLUYO ORTA BOY BİR SOĞANI 1 BARDAK SUYLA KAYNAT SOĞUMAYA BIRAK ILIK ŞEKİLDE İÇ TADI ÇOK KÖTÜ AMA MECBUR İÇİYOSUN :) YANİ BEN İÇTİM AMA OVİ GÜNÜNDE BIRAK OK
incir aklımda ama ben şimdi yapmayı düşünmüştüm, birkaç yerde ibrahim saraçoğlunun falan enfeksiyorn için kürlerini okudum onları da deneyip adet zamanı da bunu denerim o zaman teşekkür ederim tekrar.ADETİN 6./7. GÜNÜ BAŞLA SOĞANI 4 E BÖL OK İNCİRİDE UNUTMA :)
yani bizim annelerimizin ektiği soğanlardan anladım tahmin ettiğim gibi , ama yine takıldığım kısım ben kabukları kaynatılacak diye duymuştum =( günde kaç defa içmiştiniz??Tamam olur sen söylersin ekleriz...
sogana gelince kırmızı ve mor soğandan olmuyo....kısaca o bembeyaz olanlarda degilde normal bildigimiz soğan olucak en dıştaki ok kalın kabugunu al geri kalan soğanı kabuguyla 4 e bölüp kaynamış suyun içinde 5 dk beklet ve ılık bi şekilde iç...
şifa olur inşallah
yani bizim annelerimizin ektiği soğanlardan anladım tahmin ettiğim gibi , ama yine takıldığım kısım ben kabukları kaynatılacak diye duymuştum =( günde kaç defa içmiştiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?