Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

bugün nerdesin luciiiiiiiiiii
her girdigimde selamını görmeye alışmışım yaaaa

DIŞARDA BAŞKA FİRMAYAYDIM YENİ EVE GELDİM REGL OLMADIM HENÜZ AMA SANCILAR DEVAM IKINCI YUMMU DÖLLENDİ YOKSA BAT MI KAYDI BİLMİYORUM AMA OLACAK GİBİYİM USTUMDE AGIRLIK VAR GEBELİK TESTİM NEGATİF IKINCI BAT 30 AGUSTOS ARTIK BEKLİCEM HAYIRLISI ALLAHTAN

valla prolaktin hormonum nasıl bilmiyorum =( teşekkür ederimuyarı için. soğan kürü konusunda da teşekkür ederim.yum günü yumurtlama günü oluyor sanırım cahilliğime verin =)

yoklugun çok belli oldu luciiiii gelmemezlik etme lütfeeeeennnn
Hakkında hayırlısı olsun inşallah müjdeyi verirsin yaaaa ne heyecanı bekleyiş

valla prolaktin hormonum nasıl bilmiyorum =( teşekkür ederimuyarı için. soğan kürü konusunda da teşekkür ederim.yum günü yumurtlama günü oluyor sanırım cahilliğime verin =)

estg yaa bizde yaşaya yaşaya ögreniyoruuzzz :)
inşallah soğan kürü sana faydalı olurda müjdeyi tez zamanda verirsiiinnn

selam kizlar nasilsiniz?ozledim burayi. yakinda burdayim:) bu arada bu ayi biz es geciyoruz. 4 yumurtam buyumus cogul gebelik riski var diye doktor korunun dedi. kucukler de var cunku. onumuzdeki ay da asilama dusunuyooruz Allah izin verirse.

selam kizlar nasilsiniz?ozledim burayi. yakinda burdayim:) bu arada bu ayi biz es geciyoruz. 4 yumurtam buyumus cogul gebelik riski var diye doktor korunun dedi. kucukler de var cunku. onumuzdeki ay da asilama dusunuyooruz Allah izin verirse.

hoşgeldin cemreee:)
bizde seni özledik yaa dön artıkkk sende gel özgede gelsinnnnn herkes gelsinn toplanalım yenideeenn
Aslında hazır bu kadar yumurta varken hamile kalma sansın daha çok degilm yaa denemek çok mu riskli idi acaba

neyse doktorun bi bildigi vardır hakkında hayırlısı olsun inşalah cemrem....
aşılamayı sen mı istedin ?

Ben zarzor yaptim yarina utum kaldi ya telden giriyorm ya kafayi uedi tel calismadi biara simdi iyi cnm vlla bazen diyorum cocuk olsa nasil yetiscem diye ama heralde ozamnda ona gore uyum saglariz yani cocuklu annelr olarak ev islerini falan cocuga gore ayarlariz artik neguzel olur kiz yavrlarimiz uyurken is yapariz

Kaderim cnm hosgeldin nasilsin nasil gidiyo sevindim yeniden burda olmana ins bebek haberlerininde beraber verirz cnm idrar yollari enfeksiyonu demissin ge mis olsun bu arada bu mantarmi oluyo bndede mantar oluyo sik sik bnde sogan kuru deniycem bu ay kiste enfeksiyona iltohaba cok iyi geliyomus sifa niyetine iccez artik esimede k.boynuzu kuru uyguluycam spermlerin kalitesini hizlandiriyomus yumurtaya daha hizli ulasini savliyomus bide istek yapiyo dediler malum nnimki hala ayni

YOK CNM HER SOĞAN OLUYO ORTA BOY BİR SOĞANI 1 BARDAK SUYLA KAYNAT SOĞUMAYA BIRAK ILIK ŞEKİLDE İÇ TADI ÇOK KÖTÜ AMA MECBUR İÇİYOSUN :) YANİ BEN İÇTİM AMA OVİ GÜNÜNDE BIRAK OK
Ya ben de bu ay yapcam sogan kurude saeacoglunun sitesinden baktim adet bitiminden sonraki yedininci gunde basla onbes gin yap birak faln diyodu tani yum.gunlerine denk geliyo snde boyle demissin aklim karisti acikcasi

Hakkinda hayirlisi olsun ins rabbim gonumuze gore versin ins

Ya ben de bu ay yapcam sogan kurude saeacoglunun sitesinden baktim adet bitiminden sonraki yedininci gunde basla onbes gin yap birak faln diyodu tani yum.gunlerine denk geliyo snde boyle demissin aklim karisti acikcasi
cnm bende öyle okudum ama ben ovide çift çizgiyi görünce bıraktım yani 1 hafta falan içmiş oldum neden dersen soğan kürü rahmi temizlediği için spermleri de atıyomuş döllenmeyi engelliyomuş o yüzden bıraktım ben

bende aynı kararsızlıkta kalmıştım ama didemin dedigi gibi bi yandan rahimi temizliyo ama bi yandan da döllenmeyi engelleyebilir(kesin bilgi olmasa da )
ve hamilelik için yapıyorsan adetin 7.günü başlamak daha iyi diye biliyorum...

bende aynı şeyi düşündüm hele bu temizlikte ev tam birbirine girmişken dedim bi de çocuk olsa ne yaparm
rabbim verir inşallah kolaylıgını hele miniklerimiz bi gelsin deeeee

wuuuuuu dideeemm 8.haftaya girmişsiiinn
Maşallaaahhh günler ne çabuk geçiyor yaa

Bu arada bu kadar erken burda olunca doya doya günaydıııııııııııııııııııınnnnn demek istiyorum

wuuuuuu dideeemm 8.haftaya girmişsiiinn
Maşallaaahhh günler ne çabuk geçiyor yaa
GÜNAYDINNNN UHİMMM :) EWET ŞÜKÜR GİRDİKKK CANIM BANA SANKİ GEÇMİYOMUŞ GİBİ GELİYO GÜNLER :) PAZARTESİ YADA SALI PIT PITLARIMIZ İÇİN GİDİCEZZ HAYIRLISI BAKALIMMM DUA EDİNNNN

GÜNAYDINNNN UHİMMM :) EWET ŞÜKÜR GİRDİKKK CANIM BANA SANKİ GEÇMİYOMUŞ GİBİ GELİYO GÜNLER :) PAZARTESİ YADA SALI PIT PITLARIMIZ İÇİN GİDİCEZZ HAYIRLISI BAKALIMMM DUA EDİNNNN

Hayırlısı ile git mutlulukda dön inşallaahh :)
ne tatlı heyecanlar yaaa ohhh maşallaahh ikinizedeee

estg yaa bizde yaşaya yaşaya ögreniyoruuzzz :)
inşallah soğan kürü sana faydalı olurda müjdeyi tez zamanda verirsiiinnn

amin arkadaşım inşallah hayırlısıyla gelecek ay müjdeyi veririm, hem kpss hemde bebek =) eylülde sınav var birde. tekrar teşekkür ederim görüşmek üzere.

Son düzenleme:
aaa canım ya seni gördüğüme sevindim, hoş buldum,sık olmasada arada uğramaya başladım, malum hala sınavan kurtulmadım. inşallah kurtuluruz mantar yada bebek için engel olan herşeyden, bende ki mantar değilmiş canım, üşütmüştüm idrar yollarında iltihap var, mantarda süt kesiği gibi beyaz oluyor akıntın, deneyelim bakalım, idrar yolları enfeksiyonuna karnıbahar iyi geliyormuş ama mevsimi geçti malesef, bende soğan deneyeceğim inşallah işimize yarar, şifa olur. keçiboynuzu pekmezi içirirler ya duymuştum da denemekte fayda var. inşallah güzel haberlerle karşılaşırız yeniden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…