- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
bugün nerdesin luciiiiiiiiiii
her girdigimde selamını görmeye alışmışım yaaaa
Hayır kabukla beraber soğanı dörde bölüp kaynatacaksın :)
günde iki defa saracoglunun sayfasında ve internette çogu yerde ögle ve aksam yazıyo ama ben sabah ve akşam olarak içtim...
tadı cidden beni de zorlamıştı burnumu tıkayarak içiyodum :)
İnciride yum günlernize yakın ve yum günlerinizde yerseniz daha faydalı olur...
ama incir kürü yapacaksanız dikkat edn çünkü prolaktin hormonu yüksek olanlara incir kürü iyi gelmiyor
yoklugun çok belli oldu luciiiii gelmemezlik etme lütfeeeeennnnDIŞARDA BAŞKA FİRMAYAYDIM YENİ EVE GELDİM REGL OLMADIM HENÜZ AMA SANCILAR DEVAM IKINCI YUMMU DÖLLENDİ YOKSA BAT MI KAYDI BİLMİYORUM AMA OLACAK GİBİYİM USTUMDE AGIRLIK VAR GEBELİK TESTİM NEGATİF IKINCI BAT 30 AGUSTOS ARTIK BEKLİCEM HAYIRLISI ALLAHTAN
valla prolaktin hormonum nasıl bilmiyorum =( teşekkür ederimuyarı için. soğan kürü konusunda da teşekkür ederim.yum günü yumurtlama günü oluyor sanırım cahilliğime verin =)
selam kizlar nasilsiniz?ozledim burayi. yakinda burdayim:) bu arada bu ayi biz es geciyoruz. 4 yumurtam buyumus cogul gebelik riski var diye doktor korunun dedi. kucukler de var cunku. onumuzdeki ay da asilama dusunuyooruz Allah izin verirse.
Ben zarzor yaptim yarina utum kaldi ya telden giriyorm ya kafayi uedi tel calismadi biara simdi iyi cnm vlla bazen diyorum cocuk olsa nasil yetiscem diye ama heralde ozamnda ona gore uyum saglariz yani cocuklu annelr olarak ev islerini falan cocuga gore ayarlariz artik neguzel olur kiz yavrlarimiz uyurken is yaparizbenimde bugün tüm odaların bitmesi lazım daha sadece yatakodasını yapabildim :)
şimdi salona gecicem en sona oturma odasını bırakıcam :)
ama acayip tembellik yapasım var yaaa
gel boşverelim işleri karşılıklı bi çay içeliimmm
Hoşgeldin aramızaaa
bat ını söylersen seni de listeye ekleyebilirim...
Bu arada soğan kürünü bende yaptım ve kistlerime çok iyi geldi...yani anlayacagın iltihaba da kistlere hatta rahimin hamileliğe hazırlanmasına bile iyi geliyor faydası var zararı yok yaniii
Kaderim cnm hosgeldin nasilsin nasil gidiyo sevindim yeniden burda olmana ins bebek haberlerininde beraber verirz cnm idrar yollari enfeksiyonu demissin ge mis olsun bu arada bu mantarmi oluyo bndede mantar oluyo sik sik bnde sogan kuru deniycem bu ay kiste enfeksiyona iltohaba cok iyi geliyomus sifa niyetine iccez artik esimede k.boynuzu kuru uyguluycam spermlerin kalitesini hizlandiriyomus yumurtaya daha hizli ulasini savliyomus bide istek yapiyo dediler malum nnimki hala aynimerhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım, Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. idrar yolları enfeksiyonu 2 ayımı aldı, tamda ovulasyon tarihlerinde, tedavi de devam ediyor,soğan kürünün iltihaba falan iyi geldiğini söylüyorlar ,deneyimi olan var mı arkadaşlar, yada tavsiyeleriniz.
Ya ben de bu ay yapcam sogan kurude saeacoglunun sitesinden baktim adet bitiminden sonraki yedininci gunde basla onbes gin yap birak faln diyodu tani yum.gunlerine denk geliyo snde boyle demissin aklim karisti acikcasiYOK CNM HER SOĞAN OLUYO ORTA BOY BİR SOĞANI 1 BARDAK SUYLA KAYNAT SOĞUMAYA BIRAK ILIK ŞEKİLDE İÇ TADI ÇOK KÖTÜ AMA MECBUR İÇİYOSUN :) YANİ BEN İÇTİM AMA OVİ GÜNÜNDE BIRAK OK
Hakkinda hayirlisi olsun ins rabbim gonumuze gore versin insselam kizlar nasilsiniz?ozledim burayi. yakinda burdayim:) bu arada bu ayi biz es geciyoruz. 4 yumurtam buyumus cogul gebelik riski var diye doktor korunun dedi. kucukler de var cunku. onumuzdeki ay da asilama dusunuyooruz Allah izin verirse.
cnm bende öyle okudum ama ben ovide çift çizgiyi görünce bıraktım yani 1 hafta falan içmiş oldum neden dersen soğan kürü rahmi temizlediği için spermleri de atıyomuş döllenmeyi engelliyomuş o yüzden bıraktım benYa ben de bu ay yapcam sogan kurude saeacoglunun sitesinden baktim adet bitiminden sonraki yedininci gunde basla onbes gin yap birak faln diyodu tani yum.gunlerine denk geliyo snde boyle demissin aklim karisti acikcasi
Ya ben de bu ay yapcam sogan kurude saeacoglunun sitesinden baktim adet bitiminden sonraki yedininci gunde basla onbes gin yap birak faln diyodu tani yum.gunlerine denk geliyo snde boyle demissin aklim karisti acikcasi
Ben zarzor yaptim yarina utum kaldi ya telden giriyorm ya kafayi uedi tel calismadi biara simdi iyi cnm vlla bazen diyorum cocuk olsa nasil yetiscem diye ama heralde ozamnda ona gore uyum saglariz yani cocuklu annelr olarak ev islerini falan cocuga gore ayarlariz artik neguzel olur kiz yavrlarimiz uyurken is yapariz
cnm bende öyle okudum ama ben ovide çift çizgiyi görünce bıraktım yani 1 hafta falan içmiş oldum neden dersen soğan kürü rahmi temizlediği için spermleri de atıyomuş döllenmeyi engelliyomuş o yüzden bıraktım ben
GÜNAYDINNNN UHİMMM :) EWET ŞÜKÜR GİRDİKKK CANIM BANA SANKİ GEÇMİYOMUŞ GİBİ GELİYO GÜNLER :) PAZARTESİ YADA SALI PIT PITLARIMIZ İÇİN GİDİCEZZ HAYIRLISI BAKALIMMM DUA EDİNNNNwuuuuuu dideeemm 8.haftaya girmişsiiinn
Maşallaaahhh günler ne çabuk geçiyor yaa
GÜNAYDINNNN UHİMMM :) EWET ŞÜKÜR GİRDİKKK CANIM BANA SANKİ GEÇMİYOMUŞ GİBİ GELİYO GÜNLER :) PAZARTESİ YADA SALI PIT PITLARIMIZ İÇİN GİDİCEZZ HAYIRLISI BAKALIMMM DUA EDİNNNN
estg yaa bizde yaşaya yaşaya ögreniyoruuzzz :)
inşallah soğan kürü sana faydalı olurda müjdeyi tez zamanda verirsiiinnn
aaa canım ya seni gördüğüme sevindim, hoş buldum,sık olmasada arada uğramaya başladım, malum hala sınavan kurtulmadım. inşallah kurtuluruz mantar yada bebek için engel olan herşeyden, bende ki mantar değilmiş canım, üşütmüştüm idrar yollarında iltihap var, mantarda süt kesiği gibi beyaz oluyor akıntın, deneyelim bakalım, idrar yolları enfeksiyonuna karnıbahar iyi geliyormuş ama mevsimi geçti malesef, bende soğan deneyeceğim inşallah işimize yarar, şifa olur. keçiboynuzu pekmezi içirirler ya duymuştum da denemekte fayda var. inşallah güzel haberlerle karşılaşırız yeniden.Kaderim cnm hosgeldin nasilsin nasil gidiyo sevindim yeniden burda olmana ins bebek haberlerininde beraber verirz cnm idrar yollari enfeksiyonu demissin ge mis olsun bu arada bu mantarmi oluyo bndede mantar oluyo sik sik bnde sogan kuru deniycem bu ay kiste enfeksiyona iltohaba cok iyi geliyomus sifa niyetine iccez artik esimede k.boynuzu kuru uyguluycam spermlerin kalitesini hizlandiriyomus yumurtaya daha hizli ulasini savliyomus bide istek yapiyo dediler malum nnimki hala ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?