Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

evet c evet cnm ben istedim. doktor bekleyebiliriz daha dedi. ben beklemek istemedim. biliyosun romatoid artrit hastasiyim.ilaclarimi icemiyorum agrilarim cok. sureci hizlandirmaliyim. Gerisi Allahin takdirii.

evet c evet cnm ben istedim. doktor bekleyebiliriz daha dedi. ben beklemek istemedim. biliyosun romatoid artrit hastasiyim.ilaclarimi icemiyorum agrilarim cok. sureci hizlandirmaliyim. Gerisi Allahin takdirii.

Mrhb kızlar bat a 3 gün kaldı :) çok heyecanliyim hiç bi belirtim yok gibi adete dair ama hamulelige işaret ne olabilir bilmiyorum bilen varmi

Ewt cnm unutmussn yazmistim burda nasil hatirliycaksinki okadar seyin arasinda bosver sen calismalara basladinmi bn baslamadim cok te.beliz biz esimle boyle soruncada utaniyorumk.bkma

Başladık denemez çünkü özel bi şey yapmıyorum ve önümüzde ki 3 gün yum günlerim olabilir bu ay ovu testi yapmadım...
aslında çok kararsız kaldım test alıyım almıyım vs neyse almadım sonucta..
Hakkımızda hayırlısı bakalım:)

evet c
evet cnm ben istedim. doktor bekleyebiliriz daha dedi. ben beklemek istemedim. biliyosun romatoid artrit hastasiyim.ilaclarimi icemiyorum agrilarim cok. sureci hizlandirmaliyim. Gerisi Allahin takdirii.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah cemrecim şimdi bat ı mı bekliceksin yani bu ay adet olucam diyosun dimi yalnış anlamadım ?

Mrhb kızlar bat a 3 gün kaldı :) çok heyecanliyim hiç bi belirtim yok gibi adete dair ama hamulelige işaret ne olabilir bilmiyorum bilen varmi
Benim ikinci hamileliğimde hiç bi belirti yoktu hatta batma bile yoktu bence de hiç bi belirti olmaması belirti olabilir :)
ama çok heveslendirmek istemem çünkü bu durum herkeste kişiye özeldir ve belirtiler degişir

öyle canım hayırlısı,kusura bakma anca girebildim.

s.a kızlar nasılsınız.arada bir guzel haberler var mı diye konuyu yokluyorum.
bu ay adet olunca kızlar kaynanam her zamanki gibi dr gidelim dedi.çok ısrar edince bende dayanamayıp eşimde sorun oldugu soyledim duyunca yuzu resmen kireç oldu.neyse olur hakkınızda hayırlısı falan demeye başladı.keske daha once soyleseymisim resmen rahata kavustum israrlarından bıkmıstım artık.arastırma hastanesinde randevu aldık kızlar eyluk ilk ve son haftasında iki test yapılacak ondan sonra ilaç tedavisine baslanır heralde.ama ben bu sure zarfında cok yıprandım.biran once tedaviye baslamak en iyisi olursu ama birşeyler hep engelledi işte.Rabbim boyle diledi demekki diyorum.

en iyisini yapmışsın...insanın kendi sıkıntısını kendine yeterken bi de birileri (birinci derece yakında olsa) ugraşmak çok zor...inşallah şimdiden sonra daha da rahatlarsın...
hangi testleri yapıcaksın eylül de?
İnşallah hayırlısı ile tedaviden fayda bulur bir an önce müjdeyi alırsın...

amin canım sagolasın.geçenlerde testis filmi çekildi kendi dr u orada yoktu sonucu gosteremedi ama filmi çeken ameliyatlık bir durum yok demiş bilmiyorum artık..ozelde varikosel tanısı konmustu cunku ameliyat demişlerdi.eylulde de 2 tane spermiyogram testi verecek. ileri hız ve sayı düşük oldugu için olmuyor. yeni test sonucunu çok merak ediyorum.önceki testleri 6 ay once yaptırmıstık.hiç mi değişiklik olmadı yada daha mı kötü oldu bunu bir an once ogrenmek istiyorum.

inşalllah çok güzel sonuçlar alırsınız düzelme ve iyi yönde gelişme vardır...
beklemek zor yaa...
benimde pıhtılaşma test sonucumu bekliyorum hakkımda hayırlısı....pıhtılaşma yok çıkarsa bu sefer genetik testler yapılcak...
sonucun ne çıkmasını istediğimden bile emin degilim...
çünkü bi sebebi olması sebebsiz olmasından daha iyi sanki...ya da bilmiyorum tuhaf duygular...

gerçektende oyle sebepsiz infertilite konularını okuyunca en azından belli bir sebep var deyip içimi rahatlatıyorum bende.
kan pıhtılaşma sorunu bildiğim kadarıyla çok sıkıntılı.inşaallah sende yoktur canım.yinede zor bir hastalıktan daha iyidir sebepsiz olması.inan hastanelere gitmekten nefret ettim artık.bide afedersin surekli alttan bakıyolar ya kaldıramıyorum artık.sorun bende olmadıgı halde kaç defa baktırdım farklı hastanelerde.Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
bu ay ben bol bol zikir çekiyorum.salavat,estagfirullah,esmaul husnadan..gunde 1300 kere.özellikle ya musavvir ismini.
faziletleri arasında çocuk olması için yazıyor.hemde içim rahatlıyor kendimi daha iyi hissediyorum.

edit:bide benim adama formasyon cıktı haftada üç gün şehir dışına çıkıyor.yumurtalama gunlerini kaçırıyorz hep.Bu ay olursa tam bir mucize olur.umidimi herseye ragmen yitirmiyorum.Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş

Son düzenleme:
kızlar bu arada haftaya eşimin doğum gunu :) hediye olarak çok şık bi saat aldım:) birde yaş pasta yapmak istiyorum elinde güzel bir tarifi olan var mı ?

kızlarrrr rabbimmm tez zamanda yüzünüzü güldürsünnn ALLAHIMMM evladınnn yokluğunuda acısınıda göstermesinnn kimseye ikiside çok zorrrr

kızlarrrr rabbimmm tez zamanda yüzünüzü güldürsünnn ALLAHIMMM evladınnn yokluğunuda acısınıda göstermesinnn kimseye ikiside çok zorrrr
sağol canım Allah razı olsun.sen bize bol bol dua et.hamilelerin duası kabul olurmuş.Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşaallah canım.

sağol canım Allah razı olsun.sen bize bol bol dua et.hamilelerin duası kabul olurmuş.Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşaallah canım.
aminnn cnmm inşallahhh ediyorum hep aklımdasınız :)

Allah yardımcın olsun yaa çok zor
bende sevmiyorum hastaneleri ki şimdiye kadar öyle çok muayene olmadım yani...
tesbih çekmen ne güzel ya bende niyetleniyorum hep yarım kalıyo iki kere meryem süresine başladım adet olunca ara veriyorum ya sonra bitince hemen başlamayı unutuyorum yaa
bizim içinde dua et bol bol...
inşallah rabbim nasip ederdee müjden bu ay seninle olur....

kızlar bu arada haftaya eşimin doğum gunu :) hediye olarak çok şık bi saat aldım:) birde yaş pasta yapmak istiyorum elinde güzel bir tarifi olan var mı ?

birlikte mutlu huzurlu ve bebişli nice senelere diyim :)
ben internetten pasta keki tarifi bulup süslemeyi kafama göre yapıyorum :)
ve kakaolu sevdiğim içinde çikolatalı yapıyorum genelde :)

amiiiiiinnnnn inşallllaaahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…