- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
evet cnm ben istedim. doktor bekleyebiliriz daha dedi. ben beklemek istemedim. biliyosun romatoid artrit hastasiyim.ilaclarimi icemiyorum agrilarim cok. sureci hizlandirmaliyim. Gerisi Allahin takdirii.hoşgeldin cemreee:)
bizde seni özledik yaa dön artıkkk sende gel özgede gelsinnnnn herkes gelsinn toplanalım yenideeenn
Aslında hazır bu kadar yumurta varken hamile kalma sansın daha çok degilm yaa denemek çok mu riskli idi acaba
neyse doktorun bi bildigi vardır hakkında hayırlısı olsun inşalah cemrem....
aşılamayı sen mı istedin ?
evet cnm ben istedim. doktor bekleyebiliriz daha dedi. ben beklemek istemedim. biliyosun romatoid artrit hastasiyim.ilaclarimi icemiyorum agrilarim cok. sureci hizlandirmaliyim. Gerisi Allahin takdirii.hoşgeldin cemreee:)
bizde seni özledik yaa dön artıkkk sende gel özgede gelsinnnnn herkes gelsinn toplanalım yenideeenn
Aslında hazır bu kadar yumurta varken hamile kalma sansın daha çok degilm yaa denemek çok mu riskli idi acaba
neyse doktorun bi bildigi vardır hakkında hayırlısı olsun inşalah cemrem....
aşılamayı sen mı istedin ?
KASIĞINDA BATMA VARSA KESİN HAMİLESİNDİR CNMMMMrhb kızlar bat a 3 gün kaldı :) çok heyecanliyim hiç bi belirtim yok gibi adete dair ama hamulelige işaret ne olabilir bilmiyorum bilen varmi
Ewt cnm unutmussn yazmistim burda nasil hatirliycaksinki okadar seyin arasinda bosver sen calismalara basladinmi bn baslamadim cok te.beliz biz esimle boyle soruncada utaniyorumk.bkma
evet c
evet cnm ben istedim. doktor bekleyebiliriz daha dedi. ben beklemek istemedim. biliyosun romatoid artrit hastasiyim.ilaclarimi icemiyorum agrilarim cok. sureci hizlandirmaliyim. Gerisi Allahin takdirii.
Benim ikinci hamileliğimde hiç bi belirti yoktu hatta batma bile yoktu bence de hiç bi belirti olmaması belirti olabilir :)Mrhb kızlar bat a 3 gün kaldı :) çok heyecanliyim hiç bi belirtim yok gibi adete dair ama hamulelige işaret ne olabilir bilmiyorum bilen varmi
hadi hayırlısı ile kalp atışınıda duyarsın inşallaahhh
bende iyiyim hamdolsun bi iki gündür hummalı bi temizlige giriştim :)
adetim bitti ama ben hala düzenimi oturtamadım ovu testi de almadım bakalım sonum hayrolsun inşalllaahh
sen geldin biz yoktuk, biz geldik sen yoksun
bu arada kimse birbiri ile denk düşemiyor ya huuu
hakkında hayırlısı olsun mooncum güncelliyorum
estg ne kusuru...öyle canım hayırlısı,kusura bakma anca girebildim.
a.s nasılsın luci ?slm kızlar
s.a kızlar nasılsınız.arada bir guzel haberler var mı diye konuyu yokluyorum.
bu ay adet olunca kızlar kaynanam her zamanki gibi dr gidelim dedi.çok ısrar edince bende dayanamayıp eşimde sorun oldugu soyledim duyunca yuzu resmen kireç oldu.neyse olur hakkınızda hayırlısı falan demeye başladı.keske daha once soyleseymisim resmen rahata kavustum israrlarından bıkmıstım artık.arastırma hastanesinde randevu aldık kızlar eyluk ilk ve son haftasında iki test yapılacak ondan sonra ilaç tedavisine baslanır heralde.ama ben bu sure zarfında cok yıprandım.biran once tedaviye baslamak en iyisi olursu ama birşeyler hep engelledi işte.Rabbim boyle diledi demekki diyorum.
amin canım sagolasın.geçenlerde testis filmi çekildi kendi dr u orada yoktu sonucu gosteremedi ama filmi çeken ameliyatlık bir durum yok demiş bilmiyorum artık..ozelde varikosel tanısı konmustu cunku ameliyat demişlerdi.eylulde de 2 tane spermiyogram testi verecek. ileri hız ve sayı düşük oldugu için olmuyor. yeni test sonucunu çok merak ediyorum.önceki testleri 6 ay once yaptırmıstık.hiç mi değişiklik olmadı yada daha mı kötü oldu bunu bir an once ogrenmek istiyorum.en iyisini yapmışsın...insanın kendi sıkıntısını kendine yeterken bi de birileri (birinci derece yakında olsa) ugraşmak çok zor...inşallah şimdiden sonra daha da rahatlarsın...
hangi testleri yapıcaksın eylül de?
İnşallah hayırlısı ile tedaviden fayda bulur bir an önce müjdeyi alırsın...
amin canım sagolasın.geçenlerde testis filmi çekildi kendi dr u orada yoktu sonucu gosteremedi ama filmi çeken ameliyatlık bir durum yok demiş bilmiyorum artık..ozelde varikosel tanısı konmustu cunku ameliyat demişlerdi.eylulde de 2 tane spermiyogram testi verecek. ileri hız ve sayı düşük oldugu için olmuyor. yeni test sonucunu çok merak ediyorum.önceki testleri 6 ay once yaptırmıstık.hiç mi değişiklik olmadı yada daha mı kötü oldu bunu bir an once ogrenmek istiyorum.
inşalllah çok güzel sonuçlar alırsınız düzelme ve iyi yönde gelişme vardır...
beklemek zor yaa...
benimde pıhtılaşma test sonucumu bekliyorum hakkımda hayırlısı....pıhtılaşma yok çıkarsa bu sefer genetik testler yapılcak...
sonucun ne çıkmasını istediğimden bile emin degilim...
çünkü bi sebebi olması sebebsiz olmasından daha iyi sanki...ya da bilmiyorum tuhaf duygular...
gerçektende oyle sebepsiz infertilite konularını okuyunca en azından belli bir sebep var deyip içimi rahatlatıyorum bende.
kan pıhtılaşma sorunu bildiğim kadarıyla çok sıkıntılı.inşaallah sende yoktur canım.yinede zor bir hastalıktan daha iyidir sebepsiz olması.inan hastanelere gitmekten nefret ettim artık.bide afedersin surekli alttan bakıyolar ya kaldıramıyorum artık.sorun bende olmadıgı halde kaç defa baktırdım farklı hastanelerde.Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
bu ay ben bol bol zikir çekiyorum.salavat,estagfirullah,esmaul husnadan..gunde 1300 kere.özellikle ya musavvir ismini.
faziletleri arasında çocuk olması için yazıyor.hemde içim rahatlıyor kendimi daha iyi hissediyorum.
sağol canım Allah razı olsun.sen bize bol bol dua et.hamilelerin duası kabul olurmuş.Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşaallah canım.kızlarrrr rabbimmm tez zamanda yüzünüzü güldürsünnn ALLAHIMMM evladınnn yokluğunuda acısınıda göstermesinnn kimseye ikiside çok zorrrr
aminnn cnmm inşallahhh ediyorum hep aklımdasınız :)sağol canım Allah razı olsun.sen bize bol bol dua et.hamilelerin duası kabul olurmuş.Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşaallah canım.
gerçektende oyle sebepsiz infertilite konularını okuyunca en azından belli bir sebep var deyip içimi rahatlatıyorum bende.
kan pıhtılaşma sorunu bildiğim kadarıyla çok sıkıntılı.inşaallah sende yoktur canım.yinede zor bir hastalıktan daha iyidir sebepsiz olması.inan hastanelere gitmekten nefret ettim artık.bide afedersin surekli alttan bakıyolar ya kaldıramıyorum artık.sorun bende olmadıgı halde kaç defa baktırdım farklı hastanelerde.Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
bu ay ben bol bol zikir çekiyorum.salavat,estagfirullah,esmaul husnadan..gunde 1300 kere.özellikle ya musavvir ismini.
faziletleri arasında çocuk olması için yazıyor.hemde içim rahatlıyor kendimi daha iyi hissediyorum.
edit:bide benim adama formasyon cıktı haftada üç gün şehir dışına çıkıyor.yumurtalama gunlerini kaçırıyorz hep.Bu ay olursa tam bir mucize olur.umidimi herseye ragmen yitirmiyorum.Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş
kızlar bu arada haftaya eşimin doğum gunu :) hediye olarak çok şık bi saat aldım:) birde yaş pasta yapmak istiyorum elinde güzel bir tarifi olan var mı ?
kızlarrrr rabbimmm tez zamanda yüzünüzü güldürsünnn ALLAHIMMM evladınnn yokluğunuda acısınıda göstermesinnn kimseye ikiside çok zorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?