- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
regli beklicem arkadasim doktor hormin testlerini yenilememi istedi. onlari yaptircam regl olunca. esim de bu hafta tekrar sperm testi yaptircak. dotoru degistirdim ben. o kendi hastanesinde tekrar yaptirmak istedi. tahminen normal cikcak hersey ama,asilama oncesi herseyi son haliyle gormek iyi olucak. sen nasilsin?Başladık denemez çünkü özel bi şey yapmıyorum ve önümüzde ki 3 gün yum günlerim olabilir bu ay ovu testi yapmadım...
aslında çok kararsız kaldım test alıyım almıyım vs neyse almadım sonucta..
Hakkımızda hayırlısı bakalım:)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah cemrecim şimdi bat ı mı bekliceksin yani bu ay adet olucam diyosun dimi yalnış anlamadım ?
Benim ikinci hamileliğimde hiç bi belirti yoktu hatta batma bile yoktu bence de hiç bi belirti olmaması belirti olabilir :)
ama çok heveslendirmek istemem çünkü bu durum herkeste kişiye özeldir ve belirtiler degişir
anladım şimdi inşallah herşey çookkk güzel olur yaaa ve tez zamanda müjdeyi verirsinregli beklicem arkadasim doktor hormin testlerini yenilememi istedi. onlari yaptircam regl olunca. esim de bu hafta tekrar sperm testi yaptircak. dotoru degistirdim ben. o kendi hastanesinde tekrar yaptirmak istedi. tahminen normal cikcak hersey ama,asilama oncesi herseyi son haliyle gormek iyi olucak. sen nasilsin?
Cok iyi anliyorm sni cogu zaman bnada oluyo icinde dusunceler donup duruyo belirsizlikler cnm snra kndini yine iyi hisswdecek biseylwr buluyosun ve geciyo ic sikintisi nunalimi zor allahim kimseyi darda sikintida koymasin dermansiz dert vermesin ins rabbim kimseyi bekletmesin ins cnm ber zaman umut vardirNeden bilmiyorum bi hüzün çöktü içime yaaaaaa.....
:) hayirlisiyla 1inde basliyo. ben de ozledim yaa. senin icinde hakkinda hayirlisi olsun ins. hersey gonlune gore olur. okul durumu nedir?anladım şimdi inşallah herşey çookkk güzel olur yaaa ve tez zamanda müjdeyi verirsin
bende iyiyim hamdolsn şu bi kaç gün tahmni yum günüm malum ovu testi yapmıyorum tam net bilemicem ama özel bişey de yapmıyorum bugünler için hakkımda hayırlısı olsun yaa öyle diyrum artık....
erteledigim bi kaç şey vardı....onlarla ilgileniyorum bu ara...yarım bıraktıklarımı tamamlamak bişeyler yapmak iyi geliyo bana :)
haftaya sonucunu bekledigim okul durumum var aklım onunla mesgul bu ara bakalım herşey için hayırlısı diyorum sürekli
senin okul ne zaman başlıcak ne zaman kavusuyoruz sanaaaa
a.s nasılsın luci ?
bat durumunda var mı bi degişme ?
sancın belirtin falan ?
resmini yükleseydin şu testin merak ettim :)kızlar kasıklarımda dün sancı oldu bebiş tutunmaya çalışıyo zannımca ama olmayabilirde bu arada test yaptım ama çok silik çizgi var gibi ama gölge gibi tam çizgi denemez beklemedeyim bata daha var inşallah kimyasal değildir ve inşallah bu sefer bebiş tutunur günaydınlar bu arada herkese
Cok guzel bi haber bu hayirlisii ins vardir bebisin ve seninledir sag salim kucagina alirsin ins lucikızlar kasıklarımda dün sancı oldu bebiş tutunmaya çalışıyo zannımca ama olmayabilirde bu arada test yaptım ama çok silik çizgi var gibi ama gölge gibi tam çizgi denemez beklemedeyim bata daha var inşallah kimyasal değildir ve inşallah bu sefer bebiş tutunur günaydınlar bu arada herkese
kızlar bu arada haftaya eşimin doğum gunu :) hediye olarak çok şık bi saat aldım:) birde yaş pasta yapmak istiyorum elinde güzel bir tarifi olan var mı ?
resmini yükleseydin şu testin merak ettim :)
Ben genelde hep ayni tarz yaparim yani hep ayni yaparim bi kek hazitliyorum ikiye bolup sutle islatiyorm arasina krema ustune muz bazen damla cikolata ustune diger keki kapatiyorum yine krema ustune suslemek icin yine muz olabilir ustune marmalat surwbilirsin yada damla cikolata atabilrsin yada damla cikolatayi eritipgezdirebilirsin yada cikolata sosunu koyu yapip santi torbasina koyup pastanin uzerine isim falanda yazabilirsin internettende bakabiilirsinkızlar bu arada haftaya eşimin doğum gunu :) hediye olarak çok şık bi saat aldım:) birde yaş pasta yapmak istiyorum elinde güzel bir tarifi olan var mı ?
kızlar kasıklarımda dün sancı oldu bebiş tutunmaya çalışıyo zannımca ama olmayabilirde bu arada test yaptım ama çok silik çizgi var gibi ama gölge gibi tam çizgi denemez beklemedeyim bata daha var inşallah kimyasal değildir ve inşallah bu sefer bebiş tutunur günaydınlar bu arada herkese
Benim çizgi yok gibiydi. var bile diyemedim. ama VARMIŞ :-D
hatta inanmadım da forumda kızlara göstermiştim
inşallah bu sefer seninledir luckystar
Hayırlısı canım sağlıkla inşallah..insan sevinemiyor bile iki tane kayıp olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?