Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

regli beklicem arkadasim doktor hormin testlerini yenilememi istedi. onlari yaptircam regl olunca. esim de bu hafta tekrar sperm testi yaptircak. dotoru degistirdim ben. o kendi hastanesinde tekrar yaptirmak istedi. tahminen normal cikcak hersey ama,asilama oncesi herseyi son haliyle gormek iyi olucak. sen nasilsin?

anladım şimdi inşallah herşey çookkk güzel olur yaaa ve tez zamanda müjdeyi verirsin
bende iyiyim hamdolsn şu bi kaç gün tahmni yum günüm malum ovu testi yapmıyorum tam net bilemicem ama özel bişey de yapmıyorum bugünler için hakkımda hayırlısı olsun yaa öyle diyrum artık....

erteledigim bi kaç şey vardı....onlarla ilgileniyorum bu ara...yarım bıraktıklarımı tamamlamak bişeyler yapmak iyi geliyo bana :)
haftaya sonucunu bekledigim okul durumum var aklım onunla mesgul bu ara bakalım herşey için hayırlısı diyorum sürekli

senin okul ne zaman başlıcak ne zaman kavusuyoruz sanaaaa

*laleaslan..................15 Temmuz.........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*weryew..................28 Temmuz

*qusel......................29 Temmuz

*eklem.....................4 Agustos.........7 yıllık evli / 2 yıldır 2. bebeğini bekliyor( İstanbul)

*huzurunsesi ...........4 Agustos

*edaozgu................8 Agustos

*pamukprenses187...10 Agustos

*eski9.......................10 Agustos

*nazligamzelim..........10 Agustos.........27 yaşında

*kromozom99 ...........17 Agustos

*ozgekuaforr...............19 Agustos

*ne_desem_bilmem.......23 Agustos

*asi_m.......................24 Agustos

ne kadar çok bat ı geçen varmış ya huuuuu nerelerdesinizz ne alemdesinizzz:) :)
hadi müjdelerle güncelleyin inşallaahh

Neden bilmiyorum bi hüzün çöktü içime yaaaaaa.....
Cok iyi anliyorm sni cogu zaman bnada oluyo icinde dusunceler donup duruyo belirsizlikler cnm snra kndini yine iyi hisswdecek biseylwr buluyosun ve geciyo ic sikintisi nunalimi zor allahim kimseyi darda sikintida koymasin dermansiz dert vermesin ins rabbim kimseyi bekletmesin ins cnm ber zaman umut vardir

:) hayirlisiyla 1inde basliyo. ben de ozledim yaa. senin icinde hakkinda hayirlisi olsun ins. hersey gonlune gore olur. okul durumu nedir?
ama gelsin dimi artik bebislerimiz, hasret her gecen zaman buyuyo. simdi duam bu ayki yumurtalarin kiste donusmeden atilmasi ve eylulde asilama icin engel kalmamasi. dualarinda beni de unutma uhicim:))

a.s nasılsın luci ?
bat durumunda var mı bi degişme ?
sancın belirtin falan ?

kızlar kasıklarımda dün sancı oldu bebiş tutunmaya çalışıyo zannımca ama olmayabilirde bu arada test yaptım ama çok silik çizgi var gibi ama gölge gibi tam çizgi denemez beklemedeyim bata daha var inşallah kimyasal değildir ve inşallah bu sefer bebiş tutunur günaydınlar bu arada herkese

resmini yükleseydin şu testin merak ettim :)

Cok guzel bi haber bu hayirlisii ins vardir bebisin ve seninledir sag salim kucagina alirsin ins luci

kızlar bu arada haftaya eşimin doğum gunu :) hediye olarak çok şık bi saat aldım:) birde yaş pasta yapmak istiyorum elinde güzel bir tarifi olan var mı ?

Malzemeler;

Bir adet pastaban
Bir su bardağı süt
Kremşanti
Meyva sosu(çilekli ya da böğürtlenli)
5-6 adet muz

Kreması için;
1 bardak süt

Yapılışı;
Öncelikle pastabanları sütle ıslatıyoruz ı(çok fazla ıslanmayacak parçalanabilir) slattığımız pastabanın alt katını uygun bir kabın içine koyuyoruz (büyük servis tabağı olabilir) arasına muzları uzunlamasına ikiye keserek pastabanı kaplayacak şekilde diziyoruz.Daha sonra ıslattığımız pastabanın üst katını kapatıyoruz kremşantimizi bir kapta hazırlayıp pastabanın dış yüzeyini kapatacak şekilde spatulayla kaplıyoruz.Kapladığımız pastabanın üstüne de muzları keserek tek tek resimdeki gibi yerleştiriyoruz (dilim halinde) aynı şekilde pastabanın kenarına da bir sıra diziyoruz.Daha sonra meyva sosumuzu üstündeki tarife göre hazırlayıp biraz soğuduktan sonra pastanın üzerine kenarlarına da hafif yayılacak bir şekilde üzerine yavaş yavaş döküyoruz daha sonra buzdolabında pastamızı bekletiyoruz.İsteğe göre üzerine fındık ya da fıstık dökülebilir.Afiyet olsun.

canım düşünürsen çok basıt ve pratik bir pasta bende kardeşime yaptım geçenlerde doğum günü için.

kızlar bu arada haftaya eşimin doğum gunu :) hediye olarak çok şık bi saat aldım:) birde yaş pasta yapmak istiyorum elinde güzel bir tarifi olan var mı ?
Ben genelde hep ayni tarz yaparim yani hep ayni yaparim bi kek hazitliyorum ikiye bolup sutle islatiyorm arasina krema ustune muz bazen damla cikolata ustune diger keki kapatiyorum yine krema ustune suslemek icin yine muz olabilir ustune marmalat surwbilirsin yada damla cikolata atabilrsin yada damla cikolatayi eritipgezdirebilirsin yada cikolata sosunu koyu yapip santi torbasina koyup pastanin uzerine isim falanda yazabilirsin internettende bakabiilirsin

Benim çizgi yok gibiydi. var bile diyemedim. ama VARMIŞ :-D
hatta inanmadım da forumda kızlara göstermiştim
inşallah bu sefer seninledir luckystar

kızlar iki rekat namaz kılıp aşağıda yazacağım duayı okuyup sonra da kendi duanızı yaparsanız çok makbulmüş paylaşmak istedim.
"Ya Vedûd!, Ya Vedûd! Ya Ze'l–arşi'l–mecid! Ya Mübdi', Ya Mu'id! Ya Fe'aalün lima yürid! Es'elüke bi–nuri vechikellezi mele'e erkane arşike ve es'elüke bi–kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi–rahmetikelleti vesiat külle şey'in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!.."

bi de okuyabiliyorsanız 4444 salavat-ı tefriciye (ben yaptım) Allah istek ve duaları kabul olanlardan eylesin.Amin.

Kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremiyordum ne var ne yok mobil android uygulamadan giriyordum artik acilmiyor bu konu ile bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…