Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

biz bi de çalışıyoruz kızlar aaaaaa yaparsınız ne varmış ki

ay canım benim ya beni mi özledin sen

selam kizlar nasilsiniz?ozledim burayi. yakinda burdayim:) bu arada bu ayi biz es geciyoruz. 4 yumurtam buyumus cogul gebelik riski var diye doktor korunun dedi. kucukler de var cunku. onumuzdeki ay da asilama dusunuyooruz Allah izin verirse.

hayırlısı canım inşallah aşılaman tutar da daha fazla beklemezsin.

hergün bir bardak dimi didoş bende yapayım olmazsa önümüzdeki ay inşallah gerek kalmaz ama olmadı yaparım bi de onu deneyelim bakalım.

Ozaman bn bigun baslayim uc dort gun iceyim bari hayirlisi

günaydın ve hayırlı cumalar herkese

sana da hayırlı cumalarr

biz bi de çalışıyoruz kızlar aaaaaa yaparsınız ne varmış ki

bence de yaparızzzzz
sadece küçük bi vesveseyd
hele rabbim bi nasip etsin de o büyük mutlulugu bunlar ufacık sorun bile olmaz inşallaaahhh

SAOLLL CNM BNMM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNÜCEZZZ :) DARISI SİZLEREEEEEEE

amiinn cümlemizeee

ay canım benim ya beni mi özledin sen
hı hıııııııı
kaybolma bi yereee

Ozaman bn bigun baslayim uc dort gun iceyim bari hayirlisi

sende de iltihap mı var yoksa hamile kalmak için mi?

Ins cnm hayirlisi ahh o mantardan ne cekiyorum cok zor bi fitil verip yolluyolar hayirlisi bu ay gelir ins bebislwrimiz

hergün bir bardak dimi didoş bende yapayım olmazsa önümüzdeki ay inşallah gerek kalmaz ama olmadı yaparım bi de onu deneyelim bakalım.
CNM SABAH AKŞAM AÇ KARNINA OLUYO BNM RAMAZANA GELDİ ÇOK ZOR İÇTİM ÇOKTA DÜZENLİ İÇTİĞİM SÖYLENEMEZ AMA ADETİMİNN 7. GÜNÜ BAŞLADIM 13. GÜNÜ TAMDA OVİDE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM BIRAKTIM YANİ BİR HAFTA İÇTİM BENDE İŞE YARADI TESADÜF DEĞİLSE O AY HAMİLE KALDIM BİLİYOSUNN SENDE DENE CNM DENEMEKTE YARAR VAR :)

Cnm yni bnde akinti oluyo zamn zamn mantar oluyo cabucak hamile kalayim diye yapmak istiyorm ins yarari olur ama hamile kalmaya calistigm icin yum.gunlerinde icmiycem karar verdim

Ins cnm hayirlisi ahh o mantardan ne cekiyorum cok zor bi fitil verip yolluyolar hayirlisi bu ay gelir ins bebislwrimiz

evet aynen öyle fitil antibiyotik ve suda kaynayan birşey verdiler bu defa, ama hala geçmedi canım ya =( bitkisel şeyler araştırıyorum bende en iyisi bilinen ibrahim saraçoğlu gibi kişilerin bitki karışımlarını uygulamak. ben öyle yapıcam inşallah işe yarar.canım sanada geçmiş olsun inşallah bebeklerimiz hayırlısıyla bekletmez bizi. sağsalimde kavuşuruz dünyaya gelir ve hiç acılarını yaşamayız, torunlarımızın düğünlerini sağlıkla sıhhatle görürüz inşallah =))

benim tanıdığım kilolu ama hamile kalan insanlar var hiçte zorlanmadılar
sen doktorlara bakma
arkadaşımada senin çocuğun çok zor olur hatta belki hiç olmayabilir demişler. hemde bikaç doktor söylemiş. sadece tek ilişkiyle hamile kaldı.
Allah'ın bildiği bi zaman vardır sabret

aslında dediğim gibi aşırı olmasada ideal kilomun üzerine çıktım malesef, geçen sene dr aynı cümleyi kurdu zor hamile kalırsın dedi, ben ama istediğimde iki kez denedim ve oldu dedim, şaşırdı, bu senede aynısını söyledi, böyle söylediniz geçen senede dedim , şaşırdım dedi. Allahın hikmeti işte haklısın arkadaşım, bende hep kendi kendime bunları hatırlatsam da yinede bazen korkuyorum=( Allah razı olsun desteğiniz için.

inşallah gelir idi yaaaa

mantar rahatsızlıgın oldugunu bilmiyodum ya da sen dedin ben farketmedim
Ewt cnm unutmussn yazmistim burda nasil hatirliycaksinki okadar seyin arasinda bosver sen calismalara basladinmi bn baslamadim cok te.beliz biz esimle boyle soruncada utaniyorumk.bkma

Interntten bakmistim bnde guzel ve uygulamasi kolay seyler yaziyodu da bn yapmadim usendigimden denemkte fayda var

Bncede bna herkes diyoki kilo ver hemn kalirsin birazcik kiloluyumda amcamn kizi var 95 faln istedigi ay hamile kaliyo bi cocugu var ikide dusuk yapti ama istedigi ayda kaliyo bi ark.var oda cok kilolu korunmayi biraktigi ay kaldi suan hamile yani kismet nasip olucagi varsa olur ins bizmde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…