- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
bende aynı kararsızlıkta kalmıştım ama didemin dedigi gibi bi yandan rahimi temizliyo ama bi yandan da döllenmeyi engelleyebilir(kesin bilgi olmasa da )
ve hamilelik için yapıyorsan adetin 7.günü başlamak daha iyi diye biliyorum...
bende aynı şeyi düşündüm hele bu temizlikte ev tam birbirine girmişken dedim bi de çocuk olsa ne yaparm
rabbim verir inşallah kolaylıgını hele miniklerimiz bi gelsin deeeee
SAOLLL CNM BNMM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNÜCEZZZ :) DARISI SİZLEREEEEEEEHayırlısı ile git mutlulukda dön inşallaahh :)
ne tatlı heyecanlar yaaa ohhh maşallaahh ikinizedeee
SAOLLL CNM BNMM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNÜCEZZZ :) DARISI SİZLEREEEEEEE
yoklugun çok belli oldu luciiiii gelmemezlik etme lütfeeeeennnn
Hakkında hayırlısı olsun inşallah müjdeyi verirsin yaaaa ne heyecanı bekleyiş
estg yaa bizde yaşaya yaşaya ögreniyoruuzzz :)
inşallah soğan kürü sana faydalı olurda müjdeyi tez zamanda verirsiiinnn
selam kizlar nasilsiniz?ozledim burayi. yakinda burdayim:) bu arada bu ayi biz es geciyoruz. 4 yumurtam buyumus cogul gebelik riski var diye doktor korunun dedi. kucukler de var cunku. onumuzdeki ay da asilama dusunuyooruz Allah izin verirse.
cnm bende öyle okudum ama ben ovide çift çizgiyi görünce bıraktım yani 1 hafta falan içmiş oldum neden dersen soğan kürü rahmi temizlediği için spermleri de atıyomuş döllenmeyi engelliyomuş o yüzden bıraktım ben
Ozaman bn bigun baslayim uc dort gun iceyim bari hayirlisibende aynı kararsızlıkta kalmıştım ama didemin dedigi gibi bi yandan rahimi temizliyo ama bi yandan da döllenmeyi engelleyebilir(kesin bilgi olmasa da )
ve hamilelik için yapıyorsan adetin 7.günü başlamak daha iyi diye biliyorum...
bende aynı şeyi düşündüm hele bu temizlikte ev tam birbirine girmişken dedim bi de çocuk olsa ne yaparm
rabbim verir inşallah kolaylıgını hele miniklerimiz bi gelsin deeeee
sanada hayirli cumalar cnimgünaydın ve hayırlı cumalar he
günaydın ve hayırlı cumalar herkese
biz bi de çalışıyoruz kızlar aaaaaa yaparsınız ne varmış ki
SAOLLL CNM BNMM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNÜCEZZZ :) DARISI SİZLEREEEEEEE
hı hııııııııay canım benim ya beni mi özledin sen
Ozaman bn bigun baslayim uc dort gun iceyim bari hayirlisi
Ins cnm hayirlisi ahh o mantardan ne cekiyorum cok zor bi fitil verip yolluyolar hayirlisi bu ay gelir ins bebislwrimizaaa canım ya seni gördüğüme sevindim, hoş buldum,sık olmasada arada uğramaya başladım, malum hala sınavan kurtulmadım. inşallah kurtuluruz mantar yada bebek için engel olan herşeyden, bende ki mantar değilmiş canım, üşütmüştüm idrar yollarında iltihap var, mantarda süt kesiği gibi beyaz oluyor akıntın, deneyelim bakalım, idrar yolları enfeksiyonuna karnıbahar iyi geliyormuş ama mevsimi geçti malesef, bende soğan deneyeceğim inşallah işimize yarar, şifa olur. keçiboynuzu pekmezi içirirler ya duymuştum da denemekte fayda var. inşallah güzel haberlerle karşılaşırız yeniden.
CNM SABAH AKŞAM AÇ KARNINA OLUYO BNM RAMAZANA GELDİ ÇOK ZOR İÇTİM ÇOKTA DÜZENLİ İÇTİĞİM SÖYLENEMEZ AMA ADETİMİNN 7. GÜNÜ BAŞLADIM 13. GÜNÜ TAMDA OVİDE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM BIRAKTIM YANİ BİR HAFTA İÇTİM BENDE İŞE YARADI TESADÜF DEĞİLSE O AY HAMİLE KALDIM BİLİYOSUNN SENDE DENE CNM DENEMEKTE YARAR VAR :)hergün bir bardak dimi didoş bende yapayım olmazsa önümüzdeki ay inşallah gerek kalmaz ama olmadı yaparım bi de onu deneyelim bakalım.
Cnm yni bnde akinti oluyo zamn zamn mantar oluyo cabucak hamile kalayim diye yapmak istiyorm ins yarari olur ama hamile kalmaya calistigm icin yum.gunlerinde icmiycem karar verdimsana da hayırlı cumalarr
bence de yaparızzzzz
sadece küçük bi vesveseyd
hele rabbim bi nasip etsin de o büyük mutlulugu bunlar ufacık sorun bile olmaz inşallaaahhh
amiinn cümlemizeee
hı hıııııııı
kaybolma bi yereee
sende de iltihap mı var yoksa hamile kalmak için mi?
Ins cnm hayirlisi ahh o mantardan ne cekiyorum cok zor bi fitil verip yolluyolar hayirlisi bu ay gelir ins bebislwrimiz
inşallah gelir idi yaaaaIns cnm hayirlisi ahh o mantardan ne cekiyorum cok zor bi fitil verip yolluyolar hayirlisi bu ay gelir ins bebislwrimiz
hadi hayırlısı inşallah vesile olur daa müjdeyi verirsin umarımCnm yni bnde akinti oluyo zamn zamn mantar oluyo cabucak hamile kalayim diye yapmak istiyorm ins yarari olur ama hamile kalmaya calistigm icin yum.gunlerinde icmiycem karar verdim
benim tanıdığım kilolu ama hamile kalan insanlar var hiçte zorlanmadılarcanım henüz hamile değilim, geçen sene2 aylık hamileyken, bebeğimin karnımda kalbi durdu. 1 seneyi geçiyor ve yaşım da 31 e doğru gidiyor baya endişeliyim bu yüzden.aşırı kilolu değilim ama dr kilo aldıkça rahimin küçüleceğini söyledi, kilo verincede büyüyormuş ve küçük rahim hamilelik ihtimalini zorlaştırırmış, bazı dr lar insanı strese sokuyor gerçekten.
benim tanıdığım kilolu ama hamile kalan insanlar var hiçte zorlanmadılar
sen doktorlara bakma
arkadaşımada senin çocuğun çok zor olur hatta belki hiç olmayabilir demişler. hemde bikaç doktor söylemiş. sadece tek ilişkiyle hamile kaldı.
Allah'ın bildiği bi zaman vardır sabret
Ewt cnm unutmussn yazmistim burda nasil hatirliycaksinki okadar seyin arasinda bosver sen calismalara basladinmi bn baslamadim cok te.beliz biz esimle boyle soruncada utaniyoruminşallah gelir idi yaaaa
mantar rahatsızlıgın oldugunu bilmiyodum ya da sen dedin ben farketmedim
Interntten bakmistim bnde guzel ve uygulamasi kolay seyler yaziyodu da bn yapmadim usendigimden denemkte fayda varevet aynen öyle fitil antibiyotik ve suda kaynayan birşey verdiler bu defa, ama hala geçmedi canım ya =( bitkisel şeyler araştırıyorum bende en iyisi bilinen ibrahim saraçoğlu gibi kişilerin bitki karışımlarını uygulamak. ben öyle yapıcam inşallah işe yarar.canım sanada geçmiş olsun inşallah bebeklerimiz hayırlısıyla bekletmez bizi. sağsalimde kavuşuruz dünyaya gelir ve hiç acılarını yaşamayız, torunlarımızın düğünlerini sağlıkla sıhhatle görürüz inşallah =))
Bncede bna herkes diyoki kilo ver hemn kalirsin birazcik kiloluyumdabenim tanıdığım kilolu ama hamile kalan insanlar var hiçte zorlanmadılar
sen doktorlara bakma
arkadaşımada senin çocuğun çok zor olur hatta belki hiç olmayabilir demişler. hemde bikaç doktor söylemiş. sadece tek ilişkiyle hamile kaldı.
Allah'ın bildiği bi zaman vardır sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?