Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

bırazdan dışarı çıktığımda test alıcam bu sefer kasıklarım felan hem ağrıdı hem batma çok oldu kramf oldu hafta sonu baya şiddetliydi ama bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum 9 ay oldu bekliyorum benim bir kızım var 5 yaşında kardeş olsun istiyoruz bakalım hayırlısı allah dan..

Ayy bi an kafam durdu inan yok cnm ovu testi yap.iyorum bu ay hamile kalamzsam onumzdeki ay yapayim diyorum

Bende merak ettim :))
ama ısrar edip heveslendirmek istemiyorum
Sabretmeliyiz sanırım :)))
HAKLISIN GALİBA AMA VARDIR GİBİ GELİYO BANA BNMDE 3/4 GÜN KALA ÇOK SİLİK ÇIKMIŞTI BATIMDA ANCAK KOYULAŞMIŞTI HADİ HAYIRLISI :)

Hadi hayırlısı inşallaahh sen minigine ,yavrunda kardeşine kavusuuurr

amiin inşallah....

hem de ne zo hele de bir sürü soru varsa insanın kafasında 2 kat zor...
Rabbim hepimzin yardımcısı olsun inşallah
amin canım benim benim kızımdada tam 12 ay beklemiştim ümitlerimi kaybettiğim ay hamil eolduğumu öğrenmiştim hemde testi felan 13 gün felan geçtikten sonra yapmıştım o aralar hep 10 güne yakın adet gecikmesi yaşıyordum hem umutlanıyordum neyseki sonra allah kızımı bana verdi bakalım ikinci ne zaman gelecek..

:))))
senin kadar azimli olamam eminim didemmm :)
senin maşallahın vardı yaaaa
OL KIZIMM NEDEN OLAMIYOSUNNN BAK HEP DİYORUMMM 4 GÜNÜN ÜSTÜNE YAKALADIM BEN HANGİ GÜN TUTTU BİLEMİYORUM ONA GÖREEE

benim bir yıl doldu...hakkımda hayırlısı olsun inşallah çok beklemeden veririz müjdeleri ya :)

OL KIZIMM NEDEN OLAMIYOSUNNN BAK HEP DİYORUMMM 4 GÜNÜN ÜSTÜNE YAKALADIM BEN HANGİ GÜN TUTTU BİLEMİYORUM ONA GÖREEE

ne bilim didem yaaa yok yokkk olamam o kadar :)
Utandım bak şimdi

benim bir yıl doldu...hakkımda hayırlısı olsun inşallah çok beklemeden veririz müjdeleri ya :)

ne bilim didem yaaa yok yokkk olamam o kadar :)
Utandım bak şimdi
hayırlısı bakalım inşallah bu ay senden güzel haberleri alırız..
hiç kimse umudnu yitirmesin hiç ummadığımız biran da allah veriyor beklemekten başka çaremiz yok çalışmalara devam..

hayırlısı bakalım inşallah bu ay senden güzel haberleri alırız..
hiç kimse umudnu yitirmesin hiç ummadığımız biran da allah veriyor beklemekten başka çaremiz yok çalışmalara devam..

aynen öyle biz her ay umut doluyuz zateeen :))
benim bat a çok var yaaa bana gelene kadaaarr siz müjdeleri verin bi peşpeşebakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…