Bende merak ettim :))SAĞOL CNM BNM İNŞALLAH MİNİĞİN SENİNLEDİR KESŞKE BİR DAHA YAPSAN MERAK ETTİM ŞİMDİ
bırazdan dışarı çıktığımda test alıcam bu sefer kasıklarım felan hem ağrıdı hem batma çok oldu kramf oldu hafta sonu baya şiddetliydi ama bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum 9 ay oldu bekliyorum benim bir kızım var 5 yaşında kardeş olsun istiyoruz bakalım hayırlısı allah dan..aa günün geçti yani hadi hayırlısı inşallah luci ile peşpeşe verirsiniz müjdeleri :)
ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?
maşallah ikinizedeeeee
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip eylesin inşallaaahhh
Ayy bi an kafam durdu inan yok cnm ovu testi yap.iyorum bu ay hamile kalamzsam onumzdeki ay yapayim diyorumidi sen ovu testi yapmıyor muydun ?
benm hafıza bu aralar bayaga karışık
Bu arada soruna gelince adet oldugun ilk günden başlayıp diger adet oldugun güne kadar sayıyorsun....yani adetli oldugun günlerde döngüne dahil...
HAKLISIN GALİBA AMA VARDIR GİBİ GELİYO BANA BNMDE 3/4 GÜN KALA ÇOK SİLİK ÇIKMIŞTI BATIMDA ANCAK KOYULAŞMIŞTI HADİ HAYIRLISI :)Bende merak ettim :))
ama ısrar edip heveslendirmek istemiyorum
Sabretmeliyiz sanırım :)))
bırazdan dışarı çıktığımda test alıcam bu sefer kasıklarım felan hem ağrıdı hem batma çok oldu kramf oldu hafta sonu baya şiddetliydi ama bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum 9 ay oldu bekliyorum benim bir kızım var 5 yaşında kardeş olsun istiyoruz bakalım hayırlısı allah dan..
Hakkında hayırlısı inşallah bi daha ki ay ovu testine gerek kalmazzzzAyy bi an kafam durdu inan yok cnm ovu testi yap.iyorum bu ay hamile kalamzsam onumzdeki ay yapayim diyorum
HAKLISIN GALİBA AMA VARDIR GİBİ GELİYO BANA BNMDE 3/4 GÜN KALA ÇOK SİLİK ÇIKMIŞTI BATIMDA ANCAK KOYULAŞMIŞTI HADİ HAYIRLISI :)
amin cemi cümlesi allah steğen herkesi biran önce evlat sahibi yapsın beklemek gerçekten zorHadi hayırlısı inşallaahh sen minigine ,yavrunda kardeşine kavusuuurr
amiin inşallah....amin cemi cümlesi allah steğen herkesi biran önce evlat sahibi yapsın beklemek gerçekten zor
inşallah yaa bu ay bayaga hamile haberi gelicek sanki dimi dideeeemmm
İNŞALLAHHHH CNM BNM BEREKTLİ BİR AYYY OLURRRR SENİN BAT NE ZAMANNNNN :)
OOO İİ İİ AMAN KAÇIRMA DEĞERLENDİR ŞEKERİMBenim bat a çoooookkk var
12 eylül ya ben daha yum günlerimdeyim ya :)
OOO İİ İİ AMAN KAÇIRMA DEĞERLENDİR ŞEKERİM
amin canım benim benim kızımdada tam 12 ay beklemiştim ümitlerimi kaybettiğim ay hamil eolduğumu öğrenmiştim hemde testi felan 13 gün felan geçtikten sonra yapmıştım o aralar hep 10 güne yakın adet gecikmesi yaşıyordum hem umutlanıyordum neyseki sonra allah kızımı bana verdi bakalım ikinci ne zaman gelecek..amiin inşallah....
hem de ne zo hele de bir sürü soru varsa insanın kafasında 2 kat zor...
Rabbim hepimzin yardımcısı olsun inşallah
OL KIZIMM NEDEN OLAMIYOSUNNN BAK HEP DİYORUMMM 4 GÜNÜN ÜSTÜNE YAKALADIM BEN HANGİ GÜN TUTTU BİLEMİYORUM ONA GÖREEE:))))
senin kadar azimli olamam eminim didemmm :)
senin maşallahın vardı yaaaa
amin canım benim benim kızımdada tam 12 ay beklemiştim ümitlerimi kaybettiğim ay hamil eolduğumu öğrenmiştim hemde testi felan 13 gün felan geçtikten sonra yapmıştım o aralar hep 10 güne yakın adet gecikmesi yaşıyordum hem umutlanıyordum neyseki sonra allah kızımı bana verdi bakalım ikinci ne zaman gelecek..
OL KIZIMM NEDEN OLAMIYOSUNNN BAK HEP DİYORUMMM 4 GÜNÜN ÜSTÜNE YAKALADIM BEN HANGİ GÜN TUTTU BİLEMİYORUM ONA GÖREEE
hayırlısı bakalım inşallah bu ay senden güzel haberleri alırız..benim bir yıl doldu...hakkımda hayırlısı olsun inşallah çok beklemeden veririz müjdeleri ya :)
ne bilim didem yaaa yok yokkk olamam o kadar :)
Utandım bak şimdi
hayırlısı bakalım inşallah bu ay senden güzel haberleri alırız..
hiç kimse umudnu yitirmesin hiç ummadığımız biran da allah veriyor beklemekten başka çaremiz yok çalışmalara devam..
inşallah hep birlite güzel haberler veririz hava çok sıcak güneş bıraz geçsinde çıkıcam dışarı..aynen öyle biz her ay umut doluyuz zateeen :))
benim bat a çok var yaaa bana gelene kadaaarr siz müjdeleri verin bi peşpeşebakalım :)
inşallah hep birlite güzel haberler veririz hava çok sıcak güneş bıraz geçsinde çıkıcam dışarı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?