günaydınnnn cnmmm hayırlı haberlerle gellllGünaydıınnn herkese :)
Mutlu huzurlu ve bereketli bi gün olur inşallaahhh
Bugün erkenciyim test sonuçlarımı doktora göstermeye gidiyorum...inşallah nette gördüklerm tamamıdır eksik yoktur zira onların verdiği tarihe daha vardı dayanamadım ben
Ben yokkken sayfayı sessiz bırakmayın emiiiii :)
Rabbime emanetsiniz
Hado hayirlisi cnm hayirli haberlerle gelGünaydıınnn herkese :)
Mutlu huzurlu ve bereketli bi gün olur inşallaahhh
Bugün erkenciyim test sonuçlarımı doktora göstermeye gidiyorum...inşallah nette gördüklerm tamamıdır eksik yoktur zira onların verdiği tarihe daha vardı dayanamadım ben
Ben yokkken sayfayı sessiz bırakmayın emiiiii :)
Rabbime emanetsiniz
evet canım temizlendim,yeni ay yeni umutlar elhamdülillah...inşallah yaaa:)
bu ay keyfim yerinde olsa da olmasa da nasip biliyorum o yüzden sabredicem yapıcak bişey yok :)
Merhaba moon:)
iyiyiz hamdolsun sen nasılsın ? adettin dimi ?
CNM FOTODA YUMURTA GÖRÜNÜYOR AMA 29. GÜNE YUMURTA KALIRMI BİLEMEDİM HEM 15. GÜNÜ YUMURTADA VARMIŞSelam arkadaslar belki hatirlarsiniz beni tasinma telasi falan uzun suredir yazamadim ama hep okudum hamile arkadaslari tebrik ediyorum ve darisi bize hayirlisiyla diyorum.bi soru soracaktim bende pko var kan pihtilasmasi var 4 kaybim var maalesef. bu ay adetimin 15.gunu doktora gittigimde satla uyumlu 16 mm yumurtan var demişti zaten korunmuyoruz.ben kendim adet olmuyorum yani cok cok uzun aralikli oluyorum, her neyse biraz once ovu.testi yaptim insallah resmi yukleyebilmisimdir.biliyorum pozitif degil ama daha once hic de bu kadar koyu cikmamisti acaba yumurtlama yeni mi oluyor adetimin 29.gunu bu arada. Ne diyebilirsiniz bilmiyorum tabi ama buraya yazip fikir almak istedim iste
Sagol canim ya ben de bilemedim valla hep boyle ilginc seylerle karsilasiyorum hayirlisi bakalim:) dilerim evladini saglikla kucağina alirsin canimddm_grhn .!.:CNM FOTODA YUMURTA GÖRÜNÜYOR AMA 29. GÜNE YUMURTA KALIRMI BİLEMEDİM 15. GÜNÜ YUMURTADA VARMIŞYİNEDE DEĞERLENDİR DEMEKKİ İKİNCİ KEZ YUMURTLADIN
AMİNNN CNM SAĞOL ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNNN :)Sagol canim ya ben de bilemedim valla hep boyle ilginc seylerle karsilasiyorum hayirlisi bakalim:) dilerim evladini saglikla kucağina alirsin canim
günaydınnnn cnmmm hayırlı haberlerle gellll
Hado hayirlisi cnm hayirli haberlerle gel
evet canım temizlendim,yeni ay yeni umutlar elhamdülillah...
Hakkında hayırlısı olsun yaa....inşallah rabbim mükafatını tez zamanda verir...Kızlar bat 29 ağustos bugün inanılmaz bel ve karın ağrım ve çok yoğun akıntım var.
Erken mi olucam ne.
Bir de taşınıcaz eylülün 5'inde sürekli koşturuyorum.
Kötü bir zamana denk gelicek
Selam arkadaslar belki hatirlarsiniz beni tasinma telasi falan uzun suredir yazamadim ama hep okudum hamile arkadaslari tebrik ediyorum ve darisi bize hayirlisiyla diyorum.bi soru soracaktim bende pko var kan pihtilasmasi var 4 kaybim var maalesef. bu ay adetimin 15.gunu doktora gittigimde satla uyumlu 16 mm yumurtan var demişti zaten korunmuyoruz.ben kendim adet olmuyorum yani cok cok uzun aralikli oluyorum, her neyse biraz once ovu.testi yaptim insallah resmi yukleyebilmisimdir.biliyorum pozitif degil ama daha once hic de bu kadar koyu cikmamisti acaba yumurtlama yeni mi oluyor adetimin 29.gunu bu arada. Ne diyebilirsiniz bilmiyorum tabi ama buraya yazip fikir almak istedim iste
Sagol canim tasinmaydi bayramdi derken yazamadim ama hep buralardaydim okuyup kapatiyordum.tahlillerin temiz cikmis hayirlisi olsun Insallah ayni acıları tekrar yasamayiz.ben de dun 2.kez tapilan tahlillerimi aldim pihtilasma ilerlemis duruyor benim de bakalim coraspin ve igne diyorlar ama ben zaten son 3 hamileligimde kullanmistim doz mu az geldi bilmiyorum artik Rabbim ol dedi mi olacak hayirlisiyla insallah. Testi de bugun bidaha yapayim diyorum bakalim bi fark olacak mi ilk kez bu kadar koyu cikti 15.gundeki yum anca gelisti belki ama acayip kasik agrilarim ve batma oluyor ani harekette falan. Bu arada herkese gunaydin hayirli bi gun olsun hepimiz icinHakkında hayırlısı olsun yaa....inşallah rabbim mükafatını tez zamanda verir...
Bu arada taşınma da inşallah kolay geçer...yardım edecek kimse yok muu=
uzun zamandır yoktun seni görmek ne güzeeeeell:)
fotografa bakılırsa bayaga bayaga pozitif gözüküyor her ihtimale karşı bugünleri degerlendirmelisin
günaydınnn uhimmm testlern temiz çıkmasına sevindim inşallah hepsi tertemiz çıkar ve tezz zamanda miniğine kavuşursunnn :)Pıhtılaşma testlerim temiz çıktı yani bende pıhtılaşma yokmuş ama yapılmayan ücretli iki test var onun içinde kendi doktorumla görüşmemi istedi...
Bi de genetik testler var yapılmasını istedi ama fakülte onun için çok geç zamana randevu verdi bir yıldan fazla yani
o yüzden onu da özelde yaptırmayı düşünüyorum hakkımda hayırlısı...
Hakkında hayırlısı olsun yaa....inşallah rabbim mükafatını tez zamanda verir...
Bu arada taşınma da inşallah kolay geçer...yardım edecek kimse yok muu=
uzun zamandır yoktun seni görmek ne güzeeeeell:)
fotografa bakılırsa bayaga bayaga pozitif gözüküyor bence her ihtimale karşı bugünleri degerlendirmelisin
Sagol canim tasinmaydi bayramdi derken yazamadim ama hep buralardaydim okuyup kapatiyordum.tahlillerin temiz cikmis hayirlisi olsun Insallah ayni acıları tekrar yasamayiz.ben de dun 2.kez tapilan tahlillerimi aldim pihtilasma ilerlemis duruyor benim de bakalim coraspin ve igne diyorlar ama ben zaten son 3 hamileligimde kullanmistim doz mu az geldi bilmiyorum artik Rabbim ol dedi mi olacak hayirlisiyla insallah. Testi de bugun bidaha yapayim diyorum bakalim bi fark olacak mi ilk kez bu kadar koyu cikti 15.gundeki yum anca gelisti belki ama acayip kasik agrilarim ve batma oluyor ani harekette falan. Bu arada herkese gunaydin hayirli bi gun olsun hepimiz icin
günaydınnn kızlarrrrr :)
günaydınnn uhimmm testlern temiz çıkmasına sevindim inşallah hepsi tertemiz çıkar ve tezz zamanda miniğine kavuşursunnn :)
Eşimin arkadaşları taşımaya yardım edicek canım. Amin.
Protein c ve s baya bi eksik o yuzden dedi doktor yani kadin dogum doktoru ama hematologa gitmeyi dusunuyorum cunku bende surekli ferritin hormonu da eksik cikiyor kanda hayirlisi insallah.bugun ovu.testini tekrar edicem aksamustu bakalim ne cikacak merak ediyorum:)Rabbim kimseye yaşatmasın o imtihanı ya....ve hepimize tez zamanda saglıklı evlatlar nasip eylesin inşallah..
Genetik testlerini yaptrıdın mı sende onlarda bi sorun var mı?
belkide hematoloji ile tekrar görşüp dozacı tekrar gözden gecirmelisin....
o kadar karışık konular ki insan ne düşünecegini şaşırıyor rabbim yardımcımız olsun..
Protein c ve s baya bi eksik o yuzden dedi doktor yani kadin dogum doktoru ama hematologa gitmeyi dusunuyorum cunku bende surekli ferritin hormonu da eksik cikiyor kanda hayirlisi insallah.bugun ovu.testini tekrar edicem aksamustu bakalim ne cikacak merak ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?