Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

sen hangi şehirdeydin ?
bu arada test mi alıcaksıııınnnnn
istanbuldayım canım evet test alcam akşama doğru çıkarım ama bilmiyorum ya regel gelirse diye düşünüyorum hafta sonu olan ağrılar batmalar felan akıntımda vardı ama bugün bıraz batma oldu akıntı desen gitti kararsız kaldım bi taraftanda haftasonu olan şeyler ilk defa böyle oldum yerleşme felan diye düşündüm bilmiyorum kafam çok karışık

İnşallah dediğin gibi yerleşmedir bence de test al sonucta bat ın da geçmiş varsa da çıkar inşallah yaa

OL KIZIMM NEDEN OLAMIYOSUNNN BAK HEP DİYORUMMM 4 GÜNÜN ÜSTÜNE YAKALADIM BEN HANGİ GÜN TUTTU BİLEMİYORUM ONA GÖREEE
Gercekten seninde esininde masallahi var hem ramazan nem dort gun ust uste ama ne guzel iste azimle calistiniz metvesinide topladiniz cocugu tutturdun kafan rahat negiuzel hesaplama yok bekleme yok kalp atisinida duymussun sanirim neguzel saglivakla kucaginada al ins darisi bize olsun ins

bence de didem bu konuda alkışlııkkk

Batlarımız da aynı idicim yaa belki birlikte veririz müjdeyiiii
Ewt ewt super olur allahim ayaklarim yere degmez sanirim cok degisik bi duygu olarak geliyo bna hani sen yasadin yine yasarsin ins saglikli bi sekilde kucahinada alirsin boylw icinde bi varligin oldugnu bilmek gunden gune buyumesi dunyaya gelmesi cok mucizevi bisey ins isteyen herkese versin rabbim bazn olmiycak gbi geliyo bazende ivimde bi heyecan bi heyecan su gunlerde strese girmemeye calisiyorm olumlu dusunmeyr calisiyorum ki guzel olsun diye yumurtlama donemindeyiz ya

sen böyle konuştukça ben heyecanlandım yaaa nasıl sabretceezzz biizzzz

Ayy guldurdun bni uhi ins az kalmistir cok sabretmemize gerek kalmaz ins bu ay tuttururz rabbimn de izniyle gelirler ins

inşallah yaaa:)
bu ay keyfim yerinde olsa da olmasa da nasip biliyorum o yüzden sabredicem yapıcak bişey yok :)

Merhaba kızlar,nasılsınız ?
Merhaba moon:)
iyiyiz hamdolsun sen nasılsın ? adettin dimi ?

Of ya adet olcam sanki dundu aslında resmen sapitti internetten hesaplyorum 35 gün çıkıyor dongum ama yumurtlamam 12 .gunmus saçma degilmi zaten pembe kırmızı karışık bi akintim geldi yerleşme mi acaba diye kendimi avutuyorum

Akıntı dün mü geldi...
bence sakin ol bi iki güne belli olur inşallah hamilesindir ya

Hayır 1 sa önce Yoruldum artık eşime adet oldum demekten garibim her ay kkarnını öpüp oksuyo oğlum var diye.niye olmuyor anlamıyorum 7 aydır bi problemde çıkmadı strestense stresten bol bi şey yokki 1 senedir huzur istiyorum artikkkkkk ve bebekkkk

Ben anlamadım sen bi senedir mi bekliyorun 7 aydır mı ?
Evet bayaga gergin gözüküyorsun ve bu oldukça senin zararınaaa
Allah muhafaza bu ruh hali senin yumurtlamanı bile engelleyebilir ya

[QUOverginin ca36646094, member: 570983"]Ben anlamadım sen bi senedir mi bekliyorun 7 aydır mı ?
Evet bayaga gergin gözüküyorsun ve bu oldukça senin zararınaaa
Allah muhafaza bu ruh hali senin yumurtlamanı bile engelleyebilir ya [/QUOTE]
Brz gerginim canim 7 aydir deniyoruz ama 1 senedir cok sikintili zamanlar geciriyorum onu demek istedim ben bitlisteyim duzgun bi doktorda yok byrda o yuzden geriyorum aslindaaa ;(

Brz gerginim canim 7 aydir deniyoruz ama 1 senedir cok sikintili zamanlar geciriyorum onu demek istedim ben bitlisteyim duzgun bi doktorda yok byrda o yuzden geriyorum aslindaaa ;(

Bu konuda haklsın zira aynı dertten bende muzdarip
oyy oy neleri neleri düşünmeliyiz daha bilmiyorum ki işimiz zor...

Derdimiz var ama Rabbim büyük ve hamdolsun O ol dedikten sonra olmayacak bişey yok....
bizim bu koca koca dertlerimiz onun için zerre gibidir o yüzden bol bol dua edelim inşallaahhh

Günaydıınnn herkese :)
Mutlu huzurlu ve bereketli bi gün olur inşallaahhh

Bugün erkenciyim test sonuçlarımı doktora göstermeye gidiyorum...inşallah nette gördüklerm tamamıdır eksik yoktur zira onların verdiği tarihe daha vardı dayanamadım ben

Ben yokkken sayfayı sessiz bırakmayın emiiiii :)
Rabbime emanetsiniz

günaydınnn idicimmm güzel dileklerin için teşekkür ederimm :) ewet biraz zor oldu ama oldu şükürler olsun darısı sizlere olsun en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…