- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
istanbuldayım canım evet test alcam akşama doğru çıkarım ama bilmiyorum ya regel gelirse diye düşünüyorum hafta sonu olan ağrılar batmalar felan akıntımda vardı ama bugün bıraz batma oldu akıntı desen gitti kararsız kaldım bi taraftanda haftasonu olan şeyler ilk defa böyle oldum yerleşme felan diye düşündüm bilmiyorum kafam çok karışıksen hangi şehirdeydin ?
bu arada test mi alıcaksıııınnnnn
istanbuldayım canım evet test alcam akşama doğru çıkarım ama bilmiyorum ya regel gelirse diye düşünüyorum hafta sonu olan ağrılar batmalar felan akıntımda vardı ama bugün bıraz batma oldu akıntı desen gitti kararsız kaldım bi taraftanda haftasonu olan şeyler ilk defa böyle oldum yerleşme felan diye düşündüm bilmiyorum kafam çok karışık
Amin cnim amin ins bu ay tutturuz bebisleriHakkında hayırlısı inşallah bi daha ki ay ovu testine gerek kalmazzzz
Amin cnim amin ins bu ay tutturuz bebisleri
Gercekten seninde esininde masallahi var hem ramazan nem dort gun ust uste ama ne guzel iste azimle calistiniz metvesinide topladiniz cocugu tutturdun kafan rahat negiuzel hesaplama yok bekleme yok kalp atisinida duymussun sanirim neguzel saglivakla kucaginada al ins darisi bize olsun insOL KIZIMM NEDEN OLAMIYOSUNNN BAK HEP DİYORUMMM 4 GÜNÜN ÜSTÜNE YAKALADIM BEN HANGİ GÜN TUTTU BİLEMİYORUM ONA GÖREEE
bence de didem bu konuda alkışlııkkkGercekten seninde esininde masallahi var hem ramazan nem dort gun ust uste ama ne guzel iste azimle calistiniz metvesinide topladiniz cocugu tutturdun kafan rahat negiuzel hesaplama yok bekleme yok kalp atisinida duymussun sanirim neguzel saglivakla kucaginada al ins darisi bize olsun ins
Ewt ewt super olur allahim ayaklarim yere degmez sanirim cok degisik bi duygu olarak geliyo bna hani sen yasadin yine yasarsin ins saglikli bi sekilde kucahinada alirsin boylw icinde bi varligin oldugnu bilmek gunden gune buyumesi dunyaya gelmesi cok mucizevi bisey ins isteyen herkese versin rabbim bazn olmiycak gbi geliyo bazende ivimde bi heyecan bi heyecan su gunlerde strese girmemeye calisiyorm olumlu dusunmeyr calisiyorum ki guzel olsun diye yumurtlama donemindeyiz yaBatlarımız da aynı idicim yaa belki birlikte veririz müjdeyiiii
sen böyle konuştukça ben heyecanlandım yaaa nasıl sabretceezzz biizzzzEwt ewt super olur allahim ayaklarim yere degmez sanirim cok degisik bi duygu olarak geliyo bna hani sen yasadin yine yasarsin ins saglikli bi sekilde kucahinada alirsin boylw icinde bi varligin oldugnu bilmek gunden gune buyumesi dunyaya gelmesi cok mucizevi bisey ins isteyen herkese versin rabbim bazn olmiycak gbi geliyo bazende ivimde bi heyecan bi heyecan su gunlerde strese girmemeye calisiyorm olumlu dusunmeyr calisiyorum ki guzel olsun diye yumurtlama donemindeyiz ya
Ayy guldurdun bni uhisen böyle konuştukça ben heyecanlandım yaaa nasıl sabretceezzz biizzzz
Ayy guldurdun bni uhiins az kalmistir cok sabretmemize gerek kalmaz ins bu ay tuttururz rabbimn de izniyle gelirler ins
Merhaba moon:)Merhaba kızlar,nasılsınız ?
Of ya adet olcam sanki dundu aslında resmen sapitti internetten hesaplyorum 35 gün çıkıyor dongum ama yumurtlamam 12 .gunmus saçma degilmi zaten pembe kırmızı karışık bi akintim geldi yerleşme mi acaba diye kendimi avutuyorum
Ben anlamadım sen bi senedir mi bekliyorun 7 aydır mı ?Hayır 1 sa önceYoruldum artık eşime adet oldum demekten garibim her ay kkarnını öpüp oksuyo oğlum var diye.niye olmuyor anlamıyorum 7 aydır bi problemde çıkmadı strestense stresten bol bi şey yokki 1 senedir huzur istiyorum artikkkkkk ve bebekkkk
Brz gerginim canim 7 aydir deniyoruz ama 1 senedir cok sikintili zamanlar geciriyorum onu demek istedim ben bitlisteyim duzgun bi doktorda yok byrda o yuzden geriyorum aslindaaa ;(
günaydınnn idicimmm güzel dileklerin için teşekkür ederimm :) ewet biraz zor oldu ama oldu şükürler olsun darısı sizlere olsun en kısa zamandaGercekten seninde esininde masallahi var hem ramazan nem dort gun ust uste ama ne guzel iste azimle calistiniz metvesinide topladiniz cocugu tutturdun kafan rahat negiuzel hesaplama yok bekleme yok kalp atisinida duymussun sanirim neguzel saglivakla kucaginada al ins darisi bize olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?