Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

İyi bari birilerinin olması güzel...ama sonuçta o evi sen dizicen yine de rabbim yardımcın olsun...
Bu arada yarın bat ın inşallah olmaz da müjdeyi verirsin

Olucam da sökülemedim. Yani bana öyle geliyor bilemiyorum canım.
Sağolasın o kadar gözümde büyüyor ki taşınmak

Etmedim canimNasip bakalim sanirim sen de yumurtlamadasin di mi senin de insallah tutar ve sag salim alirsin kucagina

benim son günümdür heralde bugün ...tam bilmiyorum çünkü test falan kullanmadım bu ay tahmini yani..
hakkımda hayırlısı bat 12 eylül dü bakalım ne olur :)

luciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerelerdesin sen yine kayboldun ya huuu :)
ne yaptın regl oldun mu acaba ?

Bu da biraz once yaptığım ovu.testi arkadaslar, catlamis mi oluyor yani dunle degerlendirirsek?

Eklentiler

• 20140828_163743.webp
    212,6 KB · Görüntüleme: 58
Az önce peçeteye 1 damla kırmızı geldi.
Kırmızı diyorum ama hiç adet gibi kan değildi.
Kırmızı mürekkep gibi çok değişikti.
Şuanda da pembe akıntım var.

GÜNAYDIN KIZLARRRR
uzun zamandır girmiyordum baya ilerlemişsiniz ben bu ay o kadar umutluydum ki daha önce hiç olmaya şey olmuştu hemde hiç farkında olmadan mesela adetimden tam 19 gün sonra göğüslerimde aşırı hassasiyet olmustu bide gece 2 defa bel ağrısıyla uykumdan uyandım son 4 gündür felanda idrarım acayip kokuyor anlamadım neredeyse 2 yıldır çocuk istiyoruz ve bunlar hiç olmamıştı ama bugun adet günümdü sabah kalktım hecanla test yaptım ama hayalet çizgi bile yok...

günaydınnn cnmm hakkında hayırlısı olsunnn :) peki adet belirtilerin var mı?

günaydınnn cnmm hakkında hayırlısı olsunnn :) peki adet belirtilerin var mı?
Su anda bisey yok ne belirti nede gelen ama sanirim bi kac gun sonra cikip gelicek cunku tum formlarda hamile olan herkes gunu gecmeden cift cizgiyi gormus olsa bendede cikardi herhalde

Su anda bisey yok ne belirti nede gelen ama sanirim bi kac gun sonra cikip gelicek cunku tum formlarda hamile olan herkes gunu gecmeden cift cizgiyi gormus olsa bendede cikardi herhalde
ewet genelde silikte olsa çıkıyo ama geç döllenmede çıkmayabiliyor bekle bakalım

olmadım canım ben haber vericem büyük ihtimal pazar günü

Belki de olmazsın ya dur bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah...
göremeyince merak ettim her sayfada msjını görmeye alışmışım yaaa

Dizmek güzel de toplanmak çok zor canım ya

Allah yardımcın olsun yaa inşallah keyifle taşınır ve huzurla yaşarsın yeni evinde

Tatlım be="Uhibbutahmini t: 36666543, member: 570983"]luciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerelerdesin sen yine kayboldun ya huuu :)
ne yaptın regl oldun mu acaba ?[/QUOTE]
Tatlim benin bat tahminu 26 eylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…