Etmedim canimhadi hayırlısı belkide bugün daha da koyu çıkabilir bugünleri degerlendirmeyi ihmal etmee
İyi bari birilerinin olması güzel...ama sonuçta o evi sen dizicen yine de rabbim yardımcın olsun...
Bu arada yarın bat ın inşallah olmaz da müjdeyi verirsin
Etmedim canimNasip bakalim sanirim sen de yumurtlamadasin di mi senin de insallah tutar ve sag salim alirsin kucagina
kızlar çok yoğunum tebrik ederim didem canım çok güzel bir haber maşallah miniğine benim kesin değil ya zaten bugün bişey yok batma ağrı falan regl beklicem olmazsam o zaman testi tekrar ederim şimdilik test falan yapmicam bakalım hayırlısı artık.
Olucam da sökülemedim. Yani bana öyle geliyor bilemiyorum canım.
Sağolasın o kadar gözümde büyüyor ki taşınmak
luciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerelerdesin sen yine kayboldun ya huuu :)
ne yaptın regl oldun mu acaba ?
İnşallah yalnış hissediyorusundur yaa...
taşınmaya gelince ben taşınmayı seviyorum sanırım yeni ev diz topla zevkli geliyo bana :)
günaydınnnn derincimmmmm nasılsınnnn?Günaydın kızlar.
Yeni bat eylül 26...
günaydınnn cnmm hakkında hayırlısı olsunnn :) peki adet belirtilerin var mı?GÜNAYDIN KIZLARRRR
uzun zamandır girmiyordum baya ilerlemişsiniz ben bu ay o kadar umutluydum ki daha önce hiç olmaya şey olmuştu hemde hiç farkında olmadan mesela adetimden tam 19 gün sonra göğüslerimde aşırı hassasiyet olmustu bide gece 2 defa bel ağrısıyla uykumdan uyandım son 4 gündür felanda idrarım acayip kokuyor anlamadım neredeyse 2 yıldır çocuk istiyoruz ve bunlar hiç olmamıştı ama bugun adet günümdü sabah kalktım hecanla test yaptım ama hayalet çizgi bile yok...
Su anda bisey yok ne belirti nede gelen ama sanirim bi kac gun sonra cikip gelicek cunku tum formlarda hamile olan herkes gunu gecmeden cift cizgiyi gormus olsa bendede cikardi herhaldegünaydınnn cnmm hakkında hayırlısı olsunnn :) peki adet belirtilerin var mı?
günaydınnnn derincimmmmm nasılsınnnn?
ewet genelde silikte olsa çıkıyo ama geç döllenmede çıkmayabiliyor bekle bakalımSu anda bisey yok ne belirti nede gelen ama sanirim bi kac gun sonra cikip gelicek cunku tum formlarda hamile olan herkes gunu gecmeden cift cizgiyi gormus olsa bendede cikardi herhalde
şükür olsun cnmmm idare ediyorummmmEh işte canım sağol, sen nasılsın?
olmadım canım ben haber vericem büyük ihtimal pazar günü
Dizmek güzel de toplanmak çok zor canım ya
Bu da biraz once yaptığım ovu.testi arkadaslar, catlamis mi oluyor yani dunle degerlendirirsek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?