Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

benimde 12 eylül aslında 10 eylül de olabilir tam emin degilim :)
sanki dün tuhaf belirtiler vardı bende ama sonra kendimi toparladım "du bakalım uhibbuke daha ay var bata ne belirtisi " dedim kendime...
dün de bi arkadaş bence bu ay hamilesin dedi insan ister istemez hevesleniyo...
hakkımızda hayırlısı olsun inşallaahh

Uhi'cım nasılsın canım?
İnşallah sen hamilesindir de güzel haber alırız.
Topice kimseler uğramıyor.

Uhi'cım nasılsın canım?
İnşallah sen hamilesindir de güzel haber alırız.
Topice kimseler uğramıyor.

iyiyim derinim hamdolsun :)
bilmiyorum ya bi yandan belki de bu ay hamileyimdir diyorum bi yandan boşuna heveslenme o kadar çabuk olmaz diyorum anlayacagın günler bir an önce gecsinde ne olacagını görelim :)

evet ya topigimiz bayaga sessizleşti herkes bi meşgul falan...

sen ne yapıyorsun taşınma işi naıl gidiyor

İnşallah umutların boşa çıkmaz tatlım.
Benim bu ay adetim bir tuhaftı. Normalde çok sancılanırım ve çok koyu renk kanım vardır.
Bu ay bir gram ağrım olmadı ve açık kırmızıydı. Tuhaf...

Taşınma işi yorucu canım. Daha evi boşaltmadık.
Çok iş kalmadı diyorum hep ama var yine de...
Bu evden bir çıksak diğer evi yerleştirirken çok acele etmeme gerek kalmayacak.

İnşallah ya hakkımda hayırlısı olsun...
Beni yalnış anlama ama yine de bi test yapmayı düşündün mü ?
İki hamileliğimde de üstüne gördüğüm için benim aklıma direk bu geliyor ya
Taşınma işinde de rabbim yardımcın olsun kolayca geçer inşallaahh

Canım üstüne görme benim bildiğim adet gibi yoğun olmuyor ve renk olarak da kahverengi veya pembe oluyor.
Senin öyle değil miydi?

Aslında bir ara düşündüm ama üstüne görmede pıhtı falan olmaz yazıyordu nette o yüzden yapmadım.

Hatırlıyor musun bilmiyorum ama burda bi mms vardı ilk cocugunda üstüne görmüştü hem de bi kaç ay ve normal adet şeklinde dr gittiğinde cinsiyeti belliydi yani belirtler hiç belli olmuyor...

evet adet kadar yogun olmamıstı benimde ama bi ihtimal söyliyim dedim asla seni heveslendirmek istemem...
işallah tez zaman da verirsin müjdeyi

UHİMMMM TÜNAYDINNNN DİYİM BARİİİİ :) NABERSİNNNN ŞEKERR

iyiyim didemcim :)
bugün kendimi halsiz hissetsemde bayaga yogun bi program yaptım kendime:)

sürekli bişeyleri erteliyorum artık dedim yeter ve koca bi liste yaptım bugün bunlar bitecek diye inşallah başarırım

sürekli bişeyleri erteliyorum artık dedim yeter ve koca bi liste yaptım bugün bunlar bitecek diye inşallah başarırım
:) :) O TEMBELLİK BENDE HEP VAR DÜN SABAH KALKTIĞIMDA EVDE TEMİZLİK YAPMA NİYETİNDEYDİM AMA KAHVALTIDAN SONRA KENDİNİ DIŞARI ATTIM VE AKŞAM 9 DA GELDİM EVE :) BUGÜN ERKEN ÇIKICAM EWE GİDİP TEMİZLİK YAPMAK NİYETİNDEYİM BAKALIM NE OLACAK

ama seeennnn cici ve taze annesinnnnnnn

yaniiiiiiii tembelliiiiikkkkkkkkkk senin sonuna kadar hakkkıııınnnnn
boşveerrr temizligiiiiiii keyif yap eve gidiippp

ama seeennnn cici ve taze annesinnnnnnn

yaniiiiiiii tembelliiiiikkkkkkkkkk senin sonuna kadar hakkkıııınnnnn
boşveerrr temizligiiiiiii keyif yap eve gidiippp

ASLINA BAKARSAN YAPACAK HİÇ DURUMUM YOK AMA MECBUR YAPICAM :)

Yok tatlım heveslenmiyorum zaten. Adet olunca olay bitti bende :)

Ne yapıcaksın?
bak bugün ütü yapıcam bende ütün falan varsa yolla ben yaparım hee
AYYY SORMA YAAA ÜTÜ DEYİNCE TÜM CİNLER TEPEME ÇIKIYO SEVMİYORUM, MALESEF ÜTÜ BNMDE VAR DÜN ANNEME DİYORUM KIŞ GELSİN KAZAKLARA GEÇELİM TİŞÖRTLERİ GÖMLEKLERİ KALDIRALIM BİRAZOLSUN ÜTÜ DERDİNDEN KURTULALIMMMM :) BUGÜN EWLERİ SÜPÜRCEM SİLCEM TOZ ALCAMMM MALESEF

Sen neler yapıcaksın canım? Ben de sandalyeleri yıkıyorum yeni eve temiz gitsinler :)

Ben ütüyü seven nadir kadınlaranıımmm
pantolan kısmı biraz sıkıcı olsa da genel olarak zevkli geliyooo

hım süpürüp silmen bi saat sürmez tüm evin kolay gelsin sana da bana canım

Sen neler yapıcaksın canım? Ben de sandalyeleri yıkıyorum yeni eve temiz gitsinler :)

benim liste uzuuun
şimdi namaz kılıp ütüye başlıyorum ve bayaga bi var 2 saatten az sürmez eminim :)
sonra oturma odasının koltuk örtüleri serilecek(takıntılı biri oldugum için oda yarım saat sürer)
sonra akşam yemegi yapılacak ve bugün sınav için konu anlatım kitabından en az 100 sayfa konu ders calısılacak:)
vee evdeki boş kavanozları degerlendirmek için mumluk yapıcam(yani bugün boş vaktim kalırsa dinlenirken ugraş buldum :) )

ayy çook işim varmışşşş ben hala burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…