Tatlim benin bat tahminu 26 eylul
Günaydın kızlar.
Yeni bat eylül 26...
günaydınnnn derincimmmmm nasılsınnnn?
Uhibbikecim nasilsin bni listeden cikaeirmisin cocuk dusunmuyorum listedede olmama gerek yok yine gelirim buraya yazarim ama listede olmk istemiyorm cunkuGünaydın söküldün mü derincim ?
Hakkında hayırlısı olsun...
Uhibbikecim nasilsin bni listeden cikaeirmisin cocuk dusunmuyorum listedede olmama gerek yok yine gelirim buraya yazarim ama listede olmk istemiyorm cunku
Evet canim maalesef ümitler eylule
saol uhicimmm biraz zorluyo minik beni ama şükür iiyim :) sen nasılsın nerelerdesinnn :)Nasılsın didem nasıl geciyor miniginle günler:)
yok ya bisey yaptigimizmi varki bekleyom bi insani zorla baba yapamam vazvectim her ayni terane her gece aglamktan surekli bidertlr ugrasmktan yoruldum ciddi bi sekilde bosanmayi dusunuyorm oyuzden sen bni sil cnm
idicim ne oldu böyleeee
neden bu vazgeciş yaaa üzüldüm cidden hakkında hayırlısı olsun ama en azından bat a kadar birlikte bekleyelm olmaz mııı
saol uhicimmm biraz zorluyo minik beni ama şükür iiyim :) sen nasılsın nerelerdesinnn :)
yok ya bisey yaptigimizmi varki bekleyom bi insani zorla baba yapamam vazvectim her ayni terane her gece aglamktan surekli bidertlr ugrasmktan yoruldum ciddi bi sekilde bosanmayi dusunuyorm oyuzden sen bni sil cnm
saol cnmmm bnmmmm canı gönülden diliyorum en kısa zamanda darısı başınızaaaaaaohh ne güzel keyfini çıkar her gün her anın yaa maşalah ikinize deee
Ben burdayum :)Ay bu topigee neler olmuş ya huuuuuuuuuuuuuu nerdesinizzzz
Ben burdayum :)
uhibbuke canım bat 1 ekim canım günceller misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?