Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

*laleaslan..................15 Temmuz.........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*weryew..................28 Temmuz

*qusel......................29 Temmuz

*eklem.....................4 Agustos.........7 yıllık evli / 2 yıldır 2. bebeğini bekliyor( İstanbul)

*huzurunsesi ...........4 Agustos

*edaozgu................8 Agustos

*pamukprenses187...10 Agustos

*eski9.......................10 Agustos

*nazligamzelim..........10 Agustos.........27 yaşında

*kromozom99 ...........17 Agustos

*ozgekuaforr...............19 Agustos

*ne_desem_bilmem.......23 Agustos

*asi_m.......................24 Agustos

*ilknur84....................24 Agustos

*luckystar_34..............28 Agustos............30 yaşında / 2 yıllık evli / Muhasebeci

Bat güncellemek isteyen var mııııııııııııı

*asi_m.......................24 Agustos

bi ara aramızda olan asi de hamileymiş başka topikte gördüm arkadaşı tebrik ediyorum ya listede bi kırmızımız daha olduu :)))
Darısı başımıza inşallah

Uhibbikecim nasilsin bni listeden cikaeirmisin cocuk dusunmuyorum listedede olmama gerek yok yine gelirim buraya yazarim ama listede olmk istemiyorm cunku

idicim ne oldu böyleeee
neden bu vazgeciş yaaa üzüldüm cidden hakkında hayırlısı olsun ama en azından bat a kadar birlikte bekleyelm olmaz mııı

[QUOTcanım maalesef ibbuke, post: 36680928, member: 570983"]Oldun mu tamamen adet canım ?[/QUOTE]
Evet canim maalesef ümitler eylule

idicim ne oldu böyleeee
neden bu vazgeciş yaaa üzüldüm cidden hakkında hayırlısı olsun ama en azından bat a kadar birlikte bekleyelm olmaz mııı
yok ya bisey yaptigimizmi varki bekleyom bi insani zorla baba yapamam vazvectim her ayni terane her gece aglamktan surekli bidertlr ugrasmktan yoruldum ciddi bi sekilde bosanmayi dusunuyorm oyuzden sen bni sil cnm

yok ya bisey yaptigimizmi varki bekleyom bi insani zorla baba yapamam vazvectim her ayni terane her gece aglamktan surekli bidertlr ugrasmktan yoruldum ciddi bi sekilde bosanmayi dusunuyorm oyuzden sen bni sil cnm

İnan ne diyecegimi bilmiyorum ya
boşanmayı düşünüyorum dediğine göre durum sandıgımdan da ciddi hakkında hayırlısı olsun canım

ama muhabbetini bizden esirgeme yanımızda olmana seviniriz..

kızlar iyi geceler yine uykum kaçtı eşimde evde yok zaten(
şafak 10..yine bi stres bi heyecan bastı beni.dusunmiyim diyorum ama elde değil ki..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
yarın işe başlıyorum belki böylece kafam dağılır..duanızı esirgemeyin emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…