feci sekilde santaja maruz kaldim hayattaki son 2 gunum :-'''(((

xl75

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
59
6
1
43
Merhaba uzun suredir forumu takip ediyorum ancak anlatmaya cekiniyorum korkuyorum cunku

Eski calistigim is yerinden bir kisi elimde resimlerin var videon var persembe gunu ya benimle olursun yada bunlari esine gosteririm diye msj atiyor ve bu insan sizofreni

Eski calistigim is yerinden bir kisi elimde resimlerin var videon var persembe gunu ya benimle olursun yada bunlari esine gosteririm diye msj atiyor ve bu insan sizofreni
Esinizle mi bu cekimler? Yani böyle bi cekinlerin elinde olma ihtimali varmi adamin?
Konuyu esine ac. Mesajlari sakla ve savciliga git hemen!

Bencede eğer elinde böyle bişey yok diyorsan git ama eğer varaa ilk önce eşinle konus sonra karakola git

Benim santaj ve tehditle verdigim video ve resimlerdi videonun varligindan tam emin degilim fakat resimlerin oldugunu biliyorum

O kişiyle birlikte olmadıysan neden korkuyosun? Normalde insan böyle bişey başına gelirse eşine anlatır, karakola başvurur belki. Hatta o kişinin ailesine söyler. Yani seçenekler çoğaltılabilir. Senin ne resim ne görüntün olabilir?

Benim santaj ve tehditle verdigim video ve resimlerdi videonun varligindan tam emin degilim fakat resimlerin oldugunu biliyorum
Yahu nasil verirsiniz?Dag basi mi burasi santaj icin fotograf veriyorsunuz?Zemini siz hazirlamissiniz kusura bakmayin.

Back
X