Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski calistigim is yerinden bir kisi elimde resimlerin var videon var persembe gunu ya benimle olursun yada bunlari esine gosteririm diye msj atiyor ve bu insan sizofreni
Nerden bulabilir video ve resimlerinizi?Eski calistigim is yerinden bir kisi elimde resimlerin var videon var persembe gunu ya benimle olursun yada bunlari esine gosteririm diye msj atiyor ve bu insan sizofreni
Esinizle mi bu cekimler? Yani böyle bi cekinlerin elinde olma ihtimali varmi adamin?Eski calistigim is yerinden bir kisi elimde resimlerin var videon var persembe gunu ya benimle olursun yada bunlari esine gosteririm diye msj atiyor ve bu insan sizofreni
Eski calistigim is yerinden bir kisi elimde resimlerin var videon var persembe gunu ya benimle olursun yada bunlari esine gosteririm diye msj atiyor ve bu insan sizofreni
Benim santaj ve tehditle verdigim video ve resimlerdi videonun varligindan tam emin degilim fakat resimlerin oldugunu biliyorum
Sen şu işi açık açık yazsana bi. Bişe yapmışsın belliBenim santaj ve tehditle verdigim video ve resimlerdi videonun varligindan tam emin degilim fakat resimlerin oldugunu biliyorum
Yahu nasil verirsiniz?Dag basi mi burasi santaj icin fotograf veriyorsunuz?Zemini siz hazirlamissiniz kusura bakmayin.Benim santaj ve tehditle verdigim video ve resimlerdi videonun varligindan tam emin degilim fakat resimlerin oldugunu biliyorum