Kastettigim.tam.olarak buyduyaw he he![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kastettigim.tam.olarak buyduyaw he he![]()
Tesekkur ederim ozet ve tavsiyleriniz icinHanımlar sakin olalım lütfen.
Konu sahibesi,
buradaki kadınlara kızıyorsunuz ama yazdıklarınızı okudum, neresinden bakarsam bakayım baştan sona hatalısınız, isterse sizden 20 yaş küçük olsun veya dedeniz Yaşında olsun, bir erkekten medet ummanız, onla otel Odasında kalmanız hata, aklınıza hiiççç birşey gelmediyse dahi gece vakti çift Kişilik bir Odayı bir kadın ve erkek kiraladığında, resepsiyonistin aklından kötü şeyler geçer mi diye de mi akıl etmediniz? Bu zamanda Erkeğe Güvenilir mi? Kadınlar bile birbirine kötülük yaparken üstelik, hadi otele kadar sizle geldi, oda da sizle kalmasına nasıl izin verdiniz? Abla dese ne farkeder, isterse teyze desin, memleket nineleri yaşındakilere tecavüz edenlerden geçilmezken hemde.
Hadi bunlar oldu diyelim, ya insan eşine arkadaşımda kaldım diye yalan Söyler mi? Otelde kaldım falancadan yardım istedim deseniz yine iş buralara gelmezdi, yetmemiş adam üstünüz kıyafetli fotolarımızı göstermekle tehdit edince birlikte olmuşsunuz, gösterse en fazla eşinizle kavga eder, güven sorunu Yaşar sonra herşeyi yoluna koyardınız ama siz elin şantajcı psikopatıyla birlikte olmuşsunuz, sütten ağzınız yanmış yoğurdu üflemeniz gerekirken başka bir Erkeğe patrona durumu açmışsınız, o da musallat olmuş.
Olayın taaa ilk başından beridir konunun asıl muhatabı eşinizken siz eşiniz hariç herkesten medet ummuşsunuz, yarın ilk işiniz savcılığa gidiyorsunuz, eşinize de herşeyi olduğu gibi anlatıyorsunuz başka çıkar yolunuz yok, artık yalanlar ardına sığınmayın.
Ve umarım bu konu bir sosyal deney değildir.
gece gece hiç güleceğim yoktu ya. alemsin...Kastettigim.tam.olarak buydu
Hmmm demek öyle. Cok mantıklı. Ay yapmayın lütfen şunu ya. Kinanmicak şeyler vardır illaki insanın elinde olmadan karşısına çıkan ama insanlarda beyin var. Allah beyin vermis düşünelim,mantıklı kararlar verelim diye. Bunu yapamayip bide kinamayin bakin benim başıma geldi mantığı ne Allah aşkına ya.Gorunce televizyondan surdan burdan bende sizin.gibi bakiyordum kadinda suc bulup duruyordum adama kiziyordum mumkun deil diyordum basa gelmeyince bilmiyir insan
gerçekten inanıyor musun? ilk mesajından beri okuyorum bir tutarlı lafı yok.Berbat bi eglence anlayisiniz var. Gercek olma ihtimalini dusunun dalga gecmeden once. Bende asla tasvip etmiyorum yaptiklarini ama dalga konusu yapmamak, kinamamak lazim yarin ne olucagimizin garantisi maalesef yok
Bencede gulmelisin aglanacak haline benim sorunum ebedi boyle kalmayacakgece gece hiç güleceğim yoktu ya. alemsin...![]()
çok şükür benim halim yerimde. sen kendine bak. o kadar işsizsin ki...Bencede gulmelisin aglanacak haline benim sorunum ebedi boyle kalmayacak
valla çalışıyorlar ben lisedeyken doktor vardı şizofren otobuste hep liseli kızlara belaltı şeyler diyip duruyodu başta şok olmuştuk ne diyo filan diye sonra ilaçlarını atıyodu benm annem babam hastanede çalışıyo goruyoduk adamı ...bey ...hanım merhaba filan diyordu adam iki farklı kişi gibiydi adamın o davranışlarını bi sure sonra herkes olağan karşılamaya başlamıştıBu mu? Pfffff....
Bu arada adam şizofreniyse nasıl çalışıyor??
Dimdirek savcılığa gidin tehdit mesajlarıyla. Şefinize de şikayette bulunun. Daha yüksek mercilere de şikayette bulunun.
Bencede gulmelisin aglanacak haline benim sorunum ebedi boyle kalmayacak
Bakın insanların inanmaması çok normal çünkü gerçekten ortada hata üstüne hata var, siz burada zaman kaybediyorsunuz, ben olsam Çoktan Savcılık için şikayet dilekçemi yazmıştım bu gece ve eşime de herşeyi Göze alarak olayı olduğu gibi anlatmıştım, şimdi ortaya çıkmasa mahkeme sürecinde ortaya çıkacak zira ve siz Perşembe Günü'nden bahsediyorsunuz, umarım inşallah hatalarınıza bir yenisini eklemezsiniz, eklerseniz artık hiç kurtuluşunuz kalmaz çünkü.Bencede gulmelisin aglanacak haline benim sorunum ebedi boyle kalmayacak
Halin yerinde oldugu icin boyle gevrek konusabiliyorsun zaten konusmanin.sonundaki issiz ne anlama geliyorçok şükür benim halim yerimde. sen kendine bak. o kadar işsizsin ki...
oyyyHalin yerinde oldugu icin boyle gevrek konusabiliyorsun zaten konusmanin.sonundaki issiz ne anlama geliyor
İnsallah oyledir ama emin degiliz sonucta dimi? Ne gerek vargerçekten inanıyor musun? ilk mesajından beri okuyorum bir tutarlı lafı yok.
Son bir kac cumlenden senin karekterinin benden daha berbat oldugunu anliyorum igrenc bi tarzin varBak sana tavsiye eşin dışında başkası ile yatmakta sıkıntın yok karakterin belli müdürde iatiyor madem biraz göster ucundan ama yatma müdüşşş onu kov öyle gel de o kovulsun ondan sonra onla da yatarsın ohh mis gibi değil mi ?
insanları aptal yerine koyuyor hanfendi aklınca.İnsallah oyledir ama emin degiliz sonucta dimi? Ne gerek var
İnsallah oyledir anlattiklari cok korkuncinsanları aptal yerine koyuyor hanfendi aklınca.
Bu konuyu ebedi iptal edebilirmiyiz lutfen yorum.yazilmasin bir iki.kisi disinda diger yorumlar igrenc otesi herkes onyargili yaklasiyor sokak agzi.konusan kisilerle konusmak istemiyorum tavsiyeleriniz icin tesekkurlerBakın insanların inanmaması çok normal çünkü gerçekten ortada hata üstüne hata var, siz burada zaman kaybediyorsunuz, ben olsam Çoktan Savcılık için şikayet dilekçemi yazmıştım bu gece ve eşime de herşeyi Göze alarak olayı olduğu gibi anlatmıştım, şimdi ortaya çıkmasa mahkeme sürecinde ortaya çıkacak zira ve siz Perşembe Günü'nden bahsediyorsunuz, umarım inşallah hatalarınıza bir yenisini eklemezsiniz, eklerseniz artık hiç kurtuluşunuz kalmaz çünkü.