Allah’ım kimseye muhtaç etmesin o dua ediyormuş bana inşallah dualarıyla yanımda olsun artık napayım canımız sağolsunBazı anneler böyle ya. Kızının evi olunca geride duruyorlar. Oğullarının evi onların gibi davranıyorlar işte..
Sonuçta doğum yapıp da kal diye diretmemişsin sıksaydı dişini 2-3 hafta..
Yapacak bir şey yok. Eşin sabahtan yanına her şeyi koysun.
Ben de 10 gün yatmıştım kanama yüzünden. Bilirim o mahsunluğu..
Işte senin için üzülmeyen annen için üzülüyorsun. Benim de tüp bebekle oldu ve kanamam oldu dün, yatıyorum annem varken babama bana anneme eşim yemek yapıyor.Annem oruçlu butun gun yatip o da hizmet bekliyor. Ben kendimi yalniz sanırdım herkesin annesi gelir dolaba mantı sarma doldurur gider benimki sanki çocuk olan o gibi misafir gibi gelir gider. Boşver gelmesin kayınvaliden gelse o daha iyi bakar herhalde yani.Ben hala annemi kırdığım için üzülüyordum sanırım benim için üzülmeyen annem için üzülmeme gerek yokmuş
Kayın validemiz Memlekette ve Aramız yok maalesef gelip kalacak şuan kimsemiz yok okul zamanı herkes kendi Derdinde biz eşimle baş başa atlatılasın artık bu durumu inşaşlah sağlıkla bebeğimizde olsun da başka bişey istememGönülsüz geleceğine hiç gelmesin daha iyi. Kayınvalideniz varsa ondan rica edebilirsiniz belki ya da başka bir akrabadan.
Bu yapılır mı ayı mı dedin eşşek mı dedin. Sana yazık değil mi hem o durumdasın hem yardıma gelmiyor hem de seni daha çok üzüyor. Sen bebeğine eşine yuvana bak.hiiiic takmaHayır Ağladı ve küstü
Seninkinde ayrı bir durum allah yardımcın olsun seninde eşininde bence. Gitsin annen madem evde yatsın babanda ona yemek yapsın bu arada kayın validemde aramız yok kendisi annemden beterIşte senin için üzülmeyen annen için üzülüyorsun. Benim de tüp bebekle oldu ve kanamam oldu dün, yatıyorum annem varken babama bana anneme eşim yemek yapıyor.Annem oruçlu butun gun yatip o da hizmet bekliyor. Ben kendimi yalniz sanırdım herkesin annesi gelir dolaba mantı sarma doldurur gider benimki sanki çocuk olan o gibi misafir gibi gelir gider. Boşver gelmesin kayınvaliden gelse o daha iyi bakar herhalde yani.
Valla konu Açana kadar üzülüyordum vicdan yapıyordum üzüldü ağlattım Kadını diye ama şimdi anlıyorumki baya baya Gerek yokmuş üzülmeme verilen değerin karşılığını vermek gerekmiş kim olursa olsunBu yapılır mı ayı mı dedin eşşek mı dedin. Sana yazık değil mi hem o durumdasın hem yardıma gelmiyor hem de seni daha çok üzüyor. Sen bebeğine eşine yuvana bak.hiiiic takma
Allah’ım kimseye muhtaç etmesin o dua ediyormuş bana inşallah dualarıyla yanımda olsun artık napayım canımız sağolsun
Tüp bebek öncesi ameliyat oldum o zaman aldı iznini eşim o zamanda bu sorunumuz oldu izin alıp kendi baktı Annem 12 saatlik mesafede inan yakın olsa düşünmem gider yatardım mecbur bakardı o zamaneşiniz yıllık izin felan kullanamaz mı?
ya da genç bir tanıdığınız yok mu gelse yardıma siz de maddi karşılığını verseniz.
insanlar yaş aldıkça tahammulleri de azalıyor.
benim annemde evinden baska yerde rahat edemez boyle durumlarda sen bana gel bakayım der.
bende evimden ayrılmak istemem esimle hallederiz.
esinizin yıllık izni olursa cok iyi olur.
Beklentiyi düşürmek en güzeli annede olsa çokta bişey beklememem lazımmış anladımAynen. Ondan gelecek destek o kadarmış demek ki. Beklentiyi düşür sen daha huzurlu olursun.
Hayırlısıyla kucağına al da çok düşünüp üzülme.
eşiniz yıllık izin felan kullanamaz mı?
ya da genç bir tanıdığınız yok mu gelse yardıma siz de maddi karşılığını verseniz.
insanlar yaş aldıkça tahammulleri de azalıyor.
benim annemde evinden baska yerde rahat edemez boyle durumlarda sen bana gel bakayım der.
bende evimden ayrılmak istemem esimle hallederiz.
esinizin yıllık izni olursa cok iyi olur.
Annemin yaşı var ama gezmeyi çok sever Sağlığı iyi maşallah rahatına düşkün o yüzden gelmek istemiyor bence bizde dediğiniz usul halletmeye çalışıyoruz karı koca teşekkür ederim sizinkinde allah bağışlasın sizeSizi anlıyorum. Benim de kanamam olmuştu. Doktor rapor verip 10 gün olabildiğince dinlenmemi söylemişti. Annem gelip kalmadı doğrusu ben de beklememiştim. Annenizin yaşı varsa ve yol uzunsa zorlanıyor olabilir. Hoş görün. Kötülük düşündüğünü sanmıyorum. Bizim imkanımız vardı. Otele yerleştik. 3-4 gün otelde kaldık. Diğer günler de eve yemek sipariş etmiştim. Evi zaten hiç toplamadım olduğu kadar eşim halletti.
Sizin dondurucunuzda yemek var mı? Yoksa yemek sipariş edemez misiniz? Eşiniz sabah işe giderken kahvaltılıkları bir tepsiye koysun. Tuvalet dışında kalkmanıza gerek kalmaz bu durumda.
Bebeğiniz hayırlı olsun.
Valla babam olmasa gönderirdim ama babama kıyamıyorum. Yazık adam bu kadınla ömür geçirmiş.Seninkinde ayrı bir durum allah yardımcın olsun seninde eşininde bence. Gitsin annen madem evde yatsın babanda ona yemek yapsın bu arada kayın validemde aramız yok kendisi annemden beter
Neye küstü ben anlamadım. Başka bir şey demediyseniz anneniz sıkıya gelememiş.Hayır Ağladı ve küstü
Hay senin ağzına sağlık.Neye küstü ben anlamadım. Başka bir şey demediyseniz anneniz sıkıya gelememiş.
Ama şöyle bir şey var ki anne de olsa kimse size bakmak zorunda değil. Kimse siz evlat sahibi olun diye fedakarlık yapmak zorunda da değil. Malesef eşinle sen bunu ayarlamak zorundasın. Yardımcı tutacaksın veya yavaş yavaş işini sen yapacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?