evet ama benim sevgilimin olan mallar...olayı tam anlayamadım. mallar kardeşlere verılmıs
borca gırılmıs...
baba hepsının babası degıl mı? babası kendı kardeslerıne mı, yoksa kendı çocuklarına mal dagıtıp buna mı vermemıs? ve borc ne alaka?evet ama benim sevgilimin olan mallar...
Geleceğim yok benim dedi
Borcu bilmiyorum soramadım bile. Ama öyle dedi.baba hepsının babası degıl mı? babası kendı kardeslerıne mı, yoksa kendı çocuklarına mal dagıtıp buna mı vermemıs? ve borc ne alaka?
Bilmiyorum... hiç bilmiyorumm ...Hiçbir sey anlamadim ama. Hadi mallari elinden gitmis tamam da 250binlik borc nerden gelmis onu anlamadim????
o ne saçma bişi yaa. çok garıp gercekten... en önemlı şeyi sormamıssın ama sen; borç meselesınıBorcu bilmiyorum soramadım bile. Ama öyle dedi.
sevgilime kalan mirası babası kardeşlerine vermiş. Kıyamamış onlara. Kendi oğluna kıymış..
halim yoktu ki.. ağzımı açıcak kadar bile halim yoktu..o ne saçma bişi yaa. çok garıp gercekten... en önemlı şeyi sormamıssın ama sen; borç meselesını
borc kıme kalmıs babaya mı? saçma olan şeyler var çünkü. borc babanın borcuysa, zaten ona buna dagıtmak yerıne kendını de düşünür. sevgılınınse o kadar borcu nasıl yapmıs?halim yoktu ki.. ağzımı açıcak kadar bile halim yoktu..
Onlar benim geleceğimdi diyor...
Beni bu kadar beklemene izin veremem diyor ..
Benim bi geleceğim yok senin olsun bari diyor
Evet sanırım ailemin borcu var dedi çünki.borc kıme kalmıs babaya mı? saçma olan şeyler var çünkü. borc babanın borcuysa, zaten ona buna dagıtmak yerıne kendını de düşünür. sevgılınınse o kadar borcu nasıl yapmıs?
Var bu iste bir bit Yeniği. Erkekleri o kadar iyi sanma. Aklini kullan hemen duygularinla hareket etme canim. Geleceği gitmis ama 250binlik borc nasil yapılır? Bu kolay mi? Ayrica bu ulkede hukuk var devlet mirasi esit bolusturuyor. Biraz sakin kafayla dusunseniz bunda bir is olduğunu anlarsiniz. Borcu bi sorun. Miras nasil elden gider avukat tutsun diyin. Hemen de salmış ya salmis gösteriyor. Yine de pek guvenmeyin derim.. bu is de bir is var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?