Felaket .. Nefes Alamıyorum ...

Canım sen de söyle hayatın akışına ters değil mi bu .
Kim kime kıyamadım diye mal mülk bırakır ya birde 250 bin borca girer , tuhaf yani.

Ben basta aynilarini dedim zaten merak etme sen
Hatta bu iste bir bit yenigi var diye basladim cumleme.. cocuk kizi kandiriyor ama neden bilmiyorjm. Ya ayrilmak icin ya da dedigin gibi para almak için.

Tüm yorumları okudum.
Feci senaryo yazmış ama mantığı dahil etmemiş.
Bu olaydan bi'iş çıkar ben sana söyleyeyim.
Erkekler öyle salya sümük ağlarlar ama onların ağlaması biz gibi masum olmaz her zaman.
Misal ablamın kaç yıllık sevgilisi günahımı alıyosunuz aldatmadım diye zırlarken ablam onu terkedince o söz konusu kızla evlendi. Daha bi'sürü örnek sayabilirim.

Kendi çocukları dururken hiç bi'baba paraları savurmaz öyle. Hem de ortada o kadar borç varken.
Resmen ayrılacakmış da bahane uydurmuş gibi

Üzmek istemiyorum ama sanki bu çocuk senden ayrılmak istiyo da en son bunu bahane etti gibi geldi.
İlk önce sorun çıkardı saçma sapan. Sonra sen aradın açmadı, sen pes etmedin günlerce aradın adam bi'ses bile vermedi.
Baktı sen hala peşini bırakmıyosun en son geleceğini düşünebil diye yok şukadar borcum var, yok ben bittim benden ümidi kes ayağı yapıyo gibi...

ya bir şey diyeyim mi uyuşturucudan kumara herşey geliyor aklıma.
Konu sahibi olmaz olmaz deme , ben yerin de olsam yarın evlerini arar , babasını ister telefona , beyefendi noter de bir problem yaşandı ,gelip bazı evrakları gözden geçirmemiz gerekiyor diye yoklardım .
Öyle bir şey yoksa ne noteri falan der.
İlk aklıma bu tarz bişey geldi iyileştirilebilir tabi.

deneyebilirim.
Şu an düşünemiyorum Çok kötü oldum ..
Elimi yüzümü yıkadım .
Yorum yapan herkese teşekkürler ...
Yarın detayıyla daha düzgün bi şekilde anlamaya çalışıcam meseleyi.
Ben de tam anlamadığım ve ayrılmak istemediğim için o konuya odaklandım .

Onlar benim geleceğimdi diyor...
Beni bu kadar beklemene izin veremem diyor ..
Benim bi geleceğim yok senin olsun bari diyor
Ben olsam, bitirmek için kandırmaya çalışıyor diye düşünürdüm.
Ya ben fesatım ya da siz çok güveniyorsunuz ona.
Bu çok garip bir bahane, bana bir arkadaşımın sevgilisinden tanıdık geldi.
Cilt kanseriyim seninle olamam, seni hak etmiyorum diye kızı kandırıp ayrılmıştı.
Bizimki de üzülüyordu, sonra öğrendik yalan olduğunu.

Bu çocuk kesinlikle bir işler karıştırıyor
Kimse borcum var senden ayrılıyorum demez.
Aksine çok üzgünüm benim yanımda ol falan der
Bu çocuksa direkt "Sen daha iyilerine layıksın" ın bir versiyonunu kullanmış
Yok kesinlikle masum değil

Tüm konuyu yazılanları okudum bende çoğu yoruma katılıyorum bu işte bi iş var siz bence dikkatli olun erkeklerde gözyaşı hepte gerçek olmuyor maalesef

Negatif yorum yapmayı sevmem ama bence de değil. Üstelik bu beş günlük kaybolma öncesi ablamın taburcu ettiği hasta ölmüş avukatlık olabiliriz zor günler yaşıyoruz demişti. Bu durumda miras nasıl gündeme geldi aile zor günler geçirirken ???? Anlıyorum çok seviyorsun beş gündür de belirsizlikten harap oldun ama bu adam dürüst değil. Sonradan daha da fazla pişman olma diye yazıyorum.

Ben de pek anlayamadim.
250 bin borc nasil yapilir? Insan mirastan men edilince neden magdur olur? Mirasa guvenilerek mi borc altina girilmistir...
Valla birsey anlayamadim. Bu iste bir is vardir bence de.

Birbirinden kopuk birkaç parça ile oluşturmaya çalışılmış çelişkili bir hikaye gibi geldi bana erkek arkadaşınızın anlattıkları, ama yine de günahını almak istemem tabii. Her ihtimale karşı "evet, doğru söylüyor olabilir" demek istediğim vakit aklıma direk bir soru işareti geliyor: tüm derdin arasında şifrelerini değiştirmeye nasıl fırsat bulmuştu bu çocuk? Neden böyle bir 'severek ayrılalım' durumunda şifrelerinin derdine düşmüştü ki?

Ayy cımbızla laf çekiyoruz resmen, bir çırpıda anlatıverseniz?

bence bu çocuk bahanesini bulmuş sizden ayrılmak için! konuyu siz bile anlamamışsınız! borç ne borcuymuş. neden baba evlat ayrımı yapıyor. erkek arkadaşınız senaryo yazmış gibi geldi bana

Allah yardım etsin. Sizden neden ayrılızor orası tuhaf değil mi?
Birlikte elele verip atlatacağız demek varken, sevdiğini bırakır mı insan ?

Lütfen mantık çerçevesinden bak canım biraz misal diyelim benim sevdiğim birlikte olduğum bir insan var ve başıma böyle bir olay geldi ilk derdimi dökeceğim insan sevgilim olurdu 5 gün köşe bucak kaçıp sonra ortaya çıkarak durum bu bitsin ayrılalım falan demezdim şimdi diyeceksin direk ayrılalım demedi ama okuduklarım bana bunu düşündürdü bence kendini bu kadar üzdüğün yeter bunca şeyden sonra bu insanı güvenilir bulmadım ben sende artık bazı gerçekleri kabullenmelisin canım.
KENDİ HAYATINA KENDİ YOLUNA BAK KİMSENİN SENİN VİCDANINI VE DUYGULARIN SÖMÜRMESİNE İZİN VERME ÇÜNKÜ ŞU ANDA YAPILAN BU....

Onu bir şekilde yanında kalmama ikna etmem lazım . Nefesi kesilmiş resmen ağlamaktan. Çok korkuyorum bir şey olucak diye.
bana bahane geldı
seven ınsan ne olursa bırakmaz her zorlugu bırlıkte asar
bır baba ıcın ıkı cocuk ıkı gozudur bırını dıgerınden ayıramazsın
malıda borcuda baba pay etmelı
bence 5 gun dusundu ve bu yalanı buldu
tanımıyorum tabı kı ama bana boyle geldı
ha evet sana koca olmaaz neden mı zoru gorunce kactıgı ıcın ve de 250bın borcu nasıl yapmayı becermıs acaba bıde o var sımdı dusuncelı fedakar ogul kesın babasının borcunu ustlenmıstır dıyebılırsın hıc sasırmam ıyısı mı yoluna bak
bır haftadır aglatıyo yazık gunah canım sanada yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…