Felaket .. Nefes Alamıyorum ...

Evet sanırım ailemin borcu var dedi çünki.
Her şey en kolay düz yoldan olsa bile şu yaşta olucam diyor.
Sen şöyle olucaksın diyor. Ağlıyor.
madem babası kardeslerıne acımıs her şeyini onlara vermıs
bence bu saatten sonra borcu da o düşündün bir zahmet. çok garıp yalnız sevgılının söyledıklerı
kendı borcu var adamın, ama malları kardeslerıne verıyor
hıc bısı anlamadım bu işten.

bişi dicem? erkek arkadasın ayrılmak için bahanesı olmasın bu? sevgısı gercek olabilir, belkı kendınce aşamayacagını sandıgı korkuları vardır?

Onun değil biliyorum babasınındır..

Canım bence de bir gariplik var bu işte, baba vekaletle mirası boluşturemez sanırım. Ama ancak çocuklar kendine kalan mirası başka kardeşlere devredebilir. Ve garip çelişkili bir durum. Aramalarına mesajlarına cevap vermemesini gerektiren bir durum değil bence. Üstelik mirastan men edilmişse borç da onu bağlamaz kendi borcu değilse

Sanmıyorum..
O miras davası dah yeni oldu.
Tüm mallar onundu babası vermiş hepsini.
Ben de dedim sanane bundan diye.
Ben kendime bile yetemiycem dedi.
O an sinirlrim o kadar kötüydü ki belki de yanlış anladım anlamadım veya..

Ya nasl yapar böyle bişeyi dedimm yapmış dedi..
Nasıl yaptılar bilmiyorumm avukatlarında vekaleti varmış El altından her şeyi halletmişler...

Canim o isler öyle kolay değil. Yapmislar bilmem ne. Sen iyice bi arastir bu cocuk bi isler karistiyor. Ayrilmak istiyor ve sana bahane buluyor demekki... pek guvenip de kendini bu kadar uzme derim ben..

Borç bağlamaz onu ama o öyle düşünmüyor işte.
Ailem bana destek olamicak dersane paramı bile veremicek diye düşünüyo.

onun derdı borc degıl galıba, borc babasının oldugu ıcın? anladıgım kadarıyla babasının ona bişiler vermemesıne bozuk.
o zaman kendını paralacak bir durum yok, herkese mıras kalmıyor maalesef. diğer insanlar gibi hayatına bakacak. umut kötü seydir evet, ama o para onun elıne zaten hıc gecmedı
karalar baglamasın.. sankı ne kadarlık bir mirastı ki...
ama durum garıp geldı bana.
ayrıca ayrıntısız...

Ayrıntısıyla konuşamadık ki yarın arıycam dedi... Yarını bekliyorum ben de...
O zaman hepsini soracağım..
Ben de öyle söyledim. Dedim alkollüsün sinirlerin bozulmuş sakin kafayla düşün neler diyosun dedim.
Olabilir hayat güllük gülistanlık değil zaten dedim.

Bu ne biçim konu anlatımı ama ya arkasi yarin gibi her mesaj kafami dahada karistirdi neyse geçmiş olsun
Kusura bakmayın ellerim titrerken ancak bu kadar oldu , saygımı bozmak istemiyorum. Ben söylemeden konuyu terkettiğiniz için teşekkür ederim , yorum da atmazsanız sevinirim. Hoş atsanz da cevap vermiycem ...
Geçmiş olsun dileklerniz için de çok çok saolun

Borç bağlamaz onu ama o öyle düşünmüyor işte.
Ailem bana destek olamicak dersane paramı bile veremicek diye düşünüyo.
Canım kendisi çalışarak da dersaneye gidebilir bu da buyutulecek bir şey değil, ben bile 21 yaşında 4 yıldır dil kursuna gitmek için kendi paramı kazanacağım gunu bekledim. Aileme yuk olmamak için ve geç de kalmış sayılmam. Bu yaşta bir insanın dersane parasını ailesinden beklemesi zaten saçma geldi bana

Bence de öyle ama anlatamadım işte.
Sinirleri çok bozulmuş.
Babası resmen onu umursamamış...

Hep iş bulayım evlen benimle diyordu ...
Şöyle bile olsa şu kadar sene sürücek diyor..
O zamana kadar rezillik çekicem diyor.
Seni ortak edemem diyor..
Dedim ki paranı kazanıp dişinle tırnağınla bir yerlere gelmen rezillik olamaz...

mesela garip olan şeyler şunlar; babasına mıras kalıyorsa babasının kardeslerıne de kalmıstır dogal olarak. yani miras paylasılır mecburen. ona kalmısssa mıras, babası kımseye veremez. kardeslere paylasıldı dıyelım, babaya da bişiler kalmıstır, adam kendı payını da verecek degıl. kaldı ki dağ gibi borc var.

miras ona verılmedı dıye
sana yuklenip bu kadar sıkıntıya sokmaması lazımdı
senı gerdı gece gece. sevgılındır tabı ilk sana anlatacak ama, sanki dünya basına yıkılmıscasına senınle konusup senı de fena daralttı
bence yaptıgı hos degıldı. sen kötü oldun

Inan simdi aynisini soyleyecektim. Sanki bu isin sonu gercekten para istemeye gidiyor...

Bak aynısı benim babamın başına geldi babam çok varlık bi adamdı , amcam çok yüksek bir borç yaptı.Babam da kıyamadı ödedi borcunu ama nasıl .
Bütün kardeşler miraslarından vazgeçtiler o şekil de.
Babam da vakti zamanın da dedemden almış olduğu borcu sildi.
Kimse kimseye bedava günahını vermiyor canım sen ne diyorsun.

Bence de öyle ama anlatamadım işte.
Sinirleri çok bozulmuş.
Babası resmen onu umursamamış...
Olabilir canım ama belki babasının haklı bir nedeni vardır, olayın gorunmeyen sana anlatmadıgı bir tarafı vardır. Alkol aldığını falan yazmışsın belki bir şey yaptı da böyle oldu bilemedim şimdi ama bilmediğin senden saklanan şeyler var gibi geldi dikkatli ol yarın konuşmada iyi dinle dikkatli ol her şeye şupheci davran ve olayın iç yuzunu ogren derim ben.

Inan simdi aynisini soyleyecektim. Sanki bu isin sonu gercekten para istemeye gidiyor...
Canım sen de söyle hayatın akışına ters değil mi bu .
Kim kime kıyamadım diye mal mülk bırakır ya birde 250 bin borca girer , tuhaf yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…