• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Felaketin gelmesine son 2 gün ...

Allah'ım çekilir dert değil.Kadin seni çileden çıkartıp evden gitmeni sağlayacak bence.Yani seni o kıvama getirebilir.Kendini yipratmadan bu işin icinden cikmani diliyorum.

seda_ufuk seda_ufuk belki yazmissindir, cok sayfa olmus okuyamadim... ailen nasil tavir aliyor bu duruma?

30uma geldim anca çocuk denemeye başladım. 35 yaşa 8 çocuk. Şok oldum. Bazen bile bile evlenmemek lazım. Bu aileye uygun değilseniz şartların uygun olmasını beklemeliydiniz yani eşinizin olgunlaşmasını. 5 kişi 1+1 eve çağrılır mı garip.

30uma geldim anca çocuk denemeye başladım. 35 yaşa 8 çocuk. Şok oldum. Bazen bile bile evlenmemek lazım. Bu aileye uygun değilseniz şartların uygun olmasını beklemeliydiniz yani eşinizin olgunlaşmasını. 5 kişi 1+1 eve çağrılır mı garip.
Koloni gibi aynı odada yaşıyorlar Güneydoğu'da, çok çocuk da onlar için sıkıntı değil duruma aliskinlar vay size konu sahibi

Koloni gibi aynı odada yaşıyorlar Güneydoğu'da, çok çocuk da onlar için sıkıntı değil duruma aliskinlar vay size konu sahibi
Vardı doğulu komşularımız. Oturma odasında minder kullanıyorlardı sadece yatak desen zaten yok yorgan döşek. Ve üstüne 15 çocuk. Bu hanımda muhtemelen menapoza kadar bi 8 daha yapar.

Sevgili kk

Görümce değilim. Kv değilim.
Muhteşem varlık konu sahibinin söylediklerini toparladım. Az gözünüzü açıp yazdıklarını okursanız bana laf yetiştirmenize gerek kalmaz

Kocasına mal diyen
kv sine gebersin bir bardak su vermem diyen görümcelerine hakaret eden kendisi
bana niye yazıyorsunuz.

Çok derdiyse boşanacak arkadaşım bu kadar net. Hem evlenip hem yağdırmayacak ozaman.
Beter olsun
Allahım sana da versin aminnn :)

Kızlar felaketin gitmesine son 4 gün kaldı .. Dün gece eşime söyledim madem bu bilet sana girecek bari 5 temmuz â al biletlerini dedim .. Oda tamam dedi .. 4 gün sonra gidiyorlar

Allahım sana da versin aminnn :)
Allah sabır versin evlenince bi kişiyle evlendiğini sanıyosun birsürü kişi çıkıyo karsına. Bazen haklı olsan bile haksız duruma düşüyosun gelinleri köle hizmetci olarak gören zihniyet oldugu sürece ve esin arkanda olmadığı sürece hep bu böyle gider... Ama cokta beddua etme kimsenin yaptıgı yanına kar kalmaz zaten.

Allah sabır versin evlenince bi kişiyle evlendiğini sanıyosun birsürü kişi çıkıyo karsına. Bazen haklı olsan bile haksız duruma düşüyosun gelinleri köle hizmetci olarak gören zihniyet oldugu sürece ve esin arkanda olmadığı sürece hep bu böyle gider... Ama cokta beddua etme kimsenin yaptıgı yanına kar kalmaz zaten.
Beter ol diyo bana kadinin biri .. Kadın kadını in düşmanı her zaman ..

Su an saat 4:48 ve felaket evimden uzaklaştı .. Çok mutluyum ... Hayatımın sonuna kadar bu felaket hayatım da olsa da geçici olarak tehlike yok .. iyi geceler:) haftalar sonra rahat bi uyku çekeceğim :)

Su an saat 4:48 ve felaket evimden uzaklaştı .. Çok mutluyum ... Hayatımın sonuna kadar bu felaket hayatım da olsa da geçici olarak tehlike yok .. iyi geceler:) haftalar sonra rahat bi uyku çekeceğim :)
Gecmis olsun. Konunuzu okunustum ve yorumlara da baktim
Buyuk gecmis olsun canim
Sen sanirim rahim filmi falan cektirmistin.sanirim cocuk istiyorsunuz.
Böyle bir baskı da var mı 35lik kaynana 40lik kayinbaba dan?yoksa tamamen sizin isteginiz mi?
Merakimdan sordum yanlis anlamayin.
Cok cahillermis coook şaşkınlıkla okudum
Buna benzer bir komsum vardi 13 te evlenmis evlendikten sonra hatta adet görmüş.
Kocasindan korktuğu icin kayinvalide ile yatıyormuş ayni yatakta
14te dogurmus galiba.oglunu evlendirdi.Gelini resmen hizmetciydi hatta gelininin temizligini begenmiyordu.Gelin Suriyeli kendisi guneydogulu bu arada.
Torunlara kendi bakıyor. Gelin pismiş falan iyi bakamıyormuş çocuklarına
Ah ah ahh aklıma o geldi.
Kendisi de arkasindan konusuyordu
Diger ogullari da geline hot mot diyordu
Az cok gozumde canlandi kaynana
Umarim tez zamanda Allah'ın izniyle bu sıkıntıları atlatırsınız
Yaşlar da cok gencmis siz ve eşinizin
Cokta onemli değil ama zaten olgun biri gibisiniz akil yasta degil basta esinizde tecrubesiz haliyle yeni evlisiniz de sanirim
Umarim hersey guzel olur.sinirlerinize hakim olun. Dua edin.
Unutmaya çalışın .iyi sabahlar

Gecmis olsun. Konunuzu okunustum ve yorumlara da baktim
Buyuk gecmis olsun canim
Sen sanirim rahim filmi falan cektirmistin.sanirim cocuk istiyorsunuz.
Böyle bir baskı da var mı 35lik kaynana 40lik kayinbaba dan?yoksa tamamen sizin isteginiz mi?
Merakimdan sordum yanlis anlamayin.
Cok cahillermis coook şaşkınlıkla okudum
Buna benzer bir komsum vardi 13 te evlenmis evlendikten sonra hatta adet görmüş.
Kocasindan korktuğu icin kayinvalide ile yatıyormuş ayni yatakta
14te dogurmus galiba.oglunu evlendirdi.Gelini resmen hizmetciydi hatta gelininin temizligini begenmiyordu.Gelin Suriyeli kendisi guneydogulu bu arada.
Torunlara kendi bakıyor. Gelin pismiş falan iyi bakamıyormuş çocuklarına
Ah ah ahh aklıma o geldi.
Kendisi de arkasindan konusuyordu
Diger ogullari da geline hot mot diyordu
Az cok gozumde canlandi kaynana
Umarim tez zamanda Allah'ın izniyle bu sıkıntıları atlatırsınız
Yaşlar da cok gencmis siz ve eşinizin
Cokta onemli değil ama zaten olgun biri gibisiniz akil yasta degil basta esinizde tecrubesiz haliyle yeni evlisiniz de sanirim
Umarim hersey guzel olur.sinirlerinize hakim olun. Dua edin.
Unutmaya çalışın .iyi sabahlar
Ben su an çocuk istemiyorum aslında .. Tedavi olmamın sebebi yaşım gencken olmak .. Zaman ilerledikçe tedavi şansı zorlaşıyor ya o yüzden yani ... Felaketten sonra daha iyi anladım .. Çocuk demek ayak bağı demek

Back
X