- 6 Mart 2019
- 138
- 57
- 98
- 32
- Konu Sahibi bilge_izmir
-
Kesinlikle öyle çok şükür geçti gitti muaynem.bu ay bizde kisti eriticez bidahaki ay yine femara allah yardımcımız olsn tez vakitte kavusalım bebişlereMerhaba bende de ilk ay klomen kist yapmıştı 1 ay ara verip kistin erimesini destekleyen ilaç vermişti doktorum. Sonra klomen kist yaptığı için femara kullandım bu ay. Genelde adetin 3.günü muayene olup ona göre ilaca başlatıyor doktorlar adetliyken muayene bize zor geliyor ama bebiş için değer bu düşünceyle insan rahatlayabiliyor
hastane fobisi olmasın sende . Allah ciddi bir hastalıklı halde düşürmesin. bu bile şükür sebebi. çok şükür günümüzde hastaneye ulaşmak o kadar zor değil köyde yaşayanlar için daha zor tabi bazı ilçe hastanelerinde kadın doğum doktoru bile yok.Hayırlısı artık ne diyimzor bi süreç hepimizin allah yardımcısı olsun hele bnm gibi hastane fobisi olanların dahada yardımcısı olsn hem çok istiyorum hem çok korkularım var bilmiyorum nasıl geçicek bu süreç aşırı miğdem bulanıyo buara ya kistten yada fobimden dolayı berbat günler geçiriyorum malesef
doktorunla görüştün mü ne diyor.Test sonucunu aldım 3.yumurta takibinde de negatifi gördümsanırım femara da bende kist yapti çünkü şimdiye kadar adet olmam gerekirdi.
hastane fobisi olmasın sende . Allah ciddi bir hastalıklı halde düşürmesin. bu bile şükür sebebi. çok şükür günümüzde hastaneye ulaşmak o kadar zor değil köyde yaşayanlar için daha zor tabi bazı ilçe hastanelerinde kadın doğum doktoru bile yok.
yani Allah genede eksikliğini göstermesin hastanelerin ve vicdanlı doktorlarımızın .
sen şimdi doktoruna güvendiysen onun dediklerini yap süreci olgunlukla karşıla. hepimizin bi sahnesi var onu oynuyoruz bu sahne de geçecek...
inşallah canım doğru bigün hepsi geçicek...hastane fobisi olmasın sende . Allah ciddi bir hastalıklı halde düşürmesin. bu bile şükür sebebi. çok şükür günümüzde hastaneye ulaşmak o kadar zor değil köyde yaşayanlar için daha zor tabi bazı ilçe hastanelerinde kadın doğum doktoru bile yok.
yani Allah genede eksikliğini göstermesin hastanelerin ve vicdanlı doktorlarımızın .
sen şimdi doktoruna güvendiysen onun dediklerini yap süreci olgunlukla karşıla. hepimizin bi sahnesi var onu oynuyoruz bu sahne de geçecek...
merhaba kizlar bende dün yani cumartesi femaraya basladim ilk defa. persembe günü aksam adet olmustum cumartesi sabahtan basladim günde 2 defa aliyorum 5 gün boyunca. kontrole ne zaman gelmem gerektigini söylemedi ama ben 2 günde bir gitmeyi düsünüyorum önümüzdeki hafta.
Bende 5 gün kullanmıştım günde 2 kere femara menogon iğneside vuruldum 5 gün sonra gitmiştim kontrole yumurtam olgunlaşmıştı çatlatma iğnesi verdi gittiğim gün ama 1 tane yumurtam vardı inşallah olur senin bebeğin ben adet oldummerhaba kizlar bende dün yani cumartesi femaraya basladim ilk defa. persembe günü aksam adet olmustum cumartesi sabahtan basladim günde 2 defa aliyorum 5 gün boyunca. kontrole ne zaman gelmem gerektigini söylemedi ama ben 2 günde bir gitmeyi düsünüyorum önümüzdeki hafta.
Hayirli olsun bende ilk ay femera kullandim igne vermedi ve catlamadi ikinci ay bisey vermediİlk ay olmadım doktor önce doğal yoldan beklemek istedi ama çatlamadı. İkinci ay da takip ettik iğne ye gerek kalmadan çatladı ve o ay hamile kaldım şu an 11 haftalık oldu
İki ay üst üste femara kullandım benHayirli olsun bende ilk ay femera kullandim igne vermedi ve catlamadi ikinci ay bisey vermedi
Bir ay takip bi ay dinlenme dedj
Size oyle olmadi mi iki ay üst üste mi kullandiniz
Tebrikler, sağ salim kucağına almak da nasip olur inşallahyaşasıınnnn 135,8 çık tı beta hcg sonucum
Allah'ım çok şükür 5 aydır uğraşıyorum
teşekkürler canım bundan sonra duam başkalarına...Tebrikler, sağ salim kucağına almak da nasip olur inşallah
Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahyaşasıınnnn 135,8 çık tı beta hcg sonucum
Allah'ım çok şükür 5 aydır uğraşıyorum
Allah kucağına almayı nasip etsin . İzmirde’misiniz? dr unuz kim ?teşekkürler canım bundan sonra duam başkalarına...
prospektüsünde yazıyor ama kısaca kaliteli yumurta gelişimine yarıyor . yumurtalarınızı geliştiriyor yeterli olgunluğa gelince ya kendi çatlıyor ya da iğne ile çatlatıyorsunuz .Fermara ilacı bende yeni kullanmaya başladım acaba ne işe yarıyor bilgi verebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?