- 12 Mart 2020
- 453
- 369
- 23
- Konu Sahibi Kelebekkk80
Merhaba kızlar. Bugün reglimle birlikte 11. Günüm kontrole gittim bi tek yumurtam vardı o da 13 mm idi. Benim gibi olan var mı? Ne yapabilirim büyümesi ve kaliteli olması için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 12 ci gün 12 mm di 15 ci gün tekrar baktı dr 10 mm vardı ama rahimde ovulasyon gözüküyor dedi ben umudu kestim büyümedi diye kafama göre o hafta ilişki oldu adetin 29 cu günü test yaptım pozitif di inanamadımMerhaba kızlar. Bugün reglimle birlikte 11. Günüm kontrole gittim bi tek yumurtam vardı o da 13 mm idi. Benim gibi olan var mı? Ne yapabilirim büyümesi ve kaliteli olması için
Ah keske benimde öyle olsa. Bugün o kadar çok moralim bozuldu kiBenim 12 ci gün 12 mm di 15 ci gün tekrar baktı dr 10 mm vardı ama rahimde ovulasyon gözüküyor dedi ben umudu kestim büyümedi diye kafama göre o hafta ilişki oldu adetin 29 cu günü test yaptım pozitif di inanamadım
Hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua eder misiniz ismim TuğçeBenim 12 ci gün 12 mm di 15 ci gün tekrar baktı dr 10 mm vardı ama rahimde ovulasyon gözüküyor dedi ben umudu kestim büyümedi diye kafama göre o hafta ilişki oldu adetin 29 cu günü test yaptım pozitif di inanamadım
Femara kullanırken inofolic kullandım eşimede keçiboynuzu özü yedirdim onun dışında bsy yapmadımAh keske benimde öyle olsa. Bugün o kadar çok moralim bozuldu kidoktordan çıktığım gibi ağlamaya başladım inanın ki. Ek olarak başka bir şey yaptınız mı kür olur herhangi bir besini tüketmek gibi
Tabi ki canm moralini bozma bende üzülmüştüm sonra mucize oldu Rabbim sanada nasip etsin inşallahHamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua eder misiniz ismim Tuğçe
Aminn canım insallahTabi ki canm moralini bozma bende üzülmüştüm sonra mucize oldu Rabbim sanada nasip etsin inşallah
Bu haftayı sıkı değerlendir 1 haftanın 5 gününü değerlendirdim benAminn canım insallah![]()
Canım simdi şöyle bi şey oldu doktor ölçtü 13 mm dedi çarşambaya kadar ilişkiye girme çatlarsa kist olur dedi kafam çok karıştı. Çarşamba’ya kadar büyür sanırım dediBu haftayı sıkı değerlendir 1 haftanın 5 gününü değerlendirdim ben
Tamma canm öyle yap o zamanCanım simdi şöyle bi şey oldu doktor ölçtü 13 mm dedi çarşambaya kadar ilişkiye girme çatlarsa kist olur dedi kafam çok karıştı. Çarşamba’ya kadar büyür sanırım dedi
Yardımların için sağol canımTamma canm öyle yap o zaman
Amin inşallah canm Rabbim tez zamanda sanada nasip etsinYardımların için sağol canımAllahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin uzun ömürlü hayırlı evlat olsun