- 5 Kasım 2021
- 1.219
- 1.262
- 83
10, 15 dk felan. Sonrasında sonuçlarım temiz çıktı, bir iki ay kendimiz deneyelim dedik o ay da oldu işte çok şükürNe kadar sürüyor ve sonrasında ne yaşadınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10, 15 dk felan. Sonrasında sonuçlarım temiz çıktı, bir iki ay kendimiz deneyelim dedik o ay da oldu işte çok şükürNe kadar sürüyor ve sonrasında ne yaşadınız
Ne güzel. Sağ salim kucağınıza alın inşallah10, 15 dk felan. Sonrasında sonuçlarım temiz çıktı, bir iki ay kendimiz deneyelim dedik o ay da oldu işte çok şüküren stressiz zamanda hamile kaldım inan ki. Stresin çok büyük etkisi var, ne zaman kafamı boşalttım o zaman oldu.
Amin İnşallah, size de nasip olur inşallahNe güzel. Sağ salim kucağınıza alın inşallah![]()
![]()
Saol canım hakkmizda hayırlısı olsun inşallah. Regl oldun mu ?Anlıyorum çok çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha böyle birşey başınıza gelmez. Sağlıklı sıhhatli kavuşuruz evladımıza. Benimde beklenen adet tarihim bugündü ama olmadım. Bazen kasık ağrım oluyor, hastalanıcam gibi hissediyorum. Bazende hiç hastalık belirtisi yok gibi sanki olmayacakmışım gibi. Kasıklarımda huzursuzluk var gibi. Kafam çok karıştı sadece bekliyorum. Test yapmaya elim gitmiyor bu kez.
Yok hala olmadım.Saol canım hakkmizda hayırlısı olsun inşallah. Regl oldun mu ?
Nasıl kullandınız ilacı. Çatlatma iğnesi oldunuz muFemarayla 2. Ayda hamile kalamadjm3. İnşallah ümidim tükeniyor
Adetin 5. Gunu basladim 5 gun sabah aksam iciyorum. Sonra ki 5 gun iliski yasak. Ondan sonra gun asiri iliski dedi doktor. Catlatma ignesi vermedi. Bu ilac yumurta cogaltiyir kalitesini arttiriyorsa neden hala hamile kalamiyorum.Nasıl kullandınız ilacı. Çatlatma iğnesi oldunuz mu
Bana ilişkiyi hiç yasaklamadı. Acaba yasak olan dönemde yumurtlamanız mı oluyor.Adetin 5. Gunu basladim 5 gun sabah aksam iciyorum. Sonra ki 5 gun iliski yasak. Ondan sonra gun asiri iliski dedi doktor. Catlatma ignesi vermedi. Bu ilac yumurta cogaltiyir kalitesini arttiriyorsa neden hala hamile kalamiyorum.
Adet gecikmesi yaşadınız mı peki ilaçtan sonra. Yada hep düzenli ve zamanında mı oldunuzAdetin 5. Gunu basladim 5 gun sabah aksam iciyorum. Sonra ki 5 gun iliski yasak. Ondan sonra gun asiri iliski dedi doktor. Catlatma ignesi vermedi. Bu ilac yumurta cogaltiyir kalitesini arttiriyorsa neden hala hamile kalamiyorum.
Ovulation testine gore takip ediyorum yumurtadigim gunun ertesi gunu iliskiye denk geliyor iliskiye baslamamiz. Bu ay yasak gunlerdede denemeyi dusunuyorum. Adetlerim duzenli gidiyor belki 1-2 gun degisiyir sanirim o yuzden vermedi igneyi.Adet gecikmesi yaşadınız mı peki ilaçtan sonra. Yada hep düzenli ve zamanında mı oldunuz
Aynen banada vermedi iğne. Geçen ay ilk defa femara kullandım sizin gibi doz olarak. Adetim 3 gün gecikti. Birkaç gün sonra olmazsam test yapacağım. Dua edin Allahım hepimize hayırlısını versinOvulation testine gore takip ediyorum yumurtadigim gunun ertesi gunu iliskiye denk geliyor iliskiye baslamamiz. Bu ay yasak gunlerdede denemeyi dusunuyorum. Adetlerim duzenli gidiyor belki 1-2 gun degisiyir sanirim o yuzden vermedi igneyi.
Aa cok sevindim insallah hamilesinizdir sonucu yazin mutlaka. Iliski yasagi yok muydu sizde ilac bitince hemen denedinizAynen banada vermedi iğne. Geçen ay ilk defa femara kullandım sizin gibi doz olarak. Adetim 3 gün gecikti. Birkaç gün sonra olmazsam test yapacağım. Dua edin Allahım hepimize hayırlısını versin
Aa cok sevindim insallah hamilesinizdir sonucu yazin mutlaka. Iliski yasagi yok muydu sizde ilac bitince hemen denediniz
Doktorum hiç ilişki yasağı vermedi bize. Adetin bittiği gibi devam edebilirsiniz dedi. Gün aşırı ilişki önerdi. Hiç korunmadık bizAa cok sevindim insallah hamilesinizdir sonucu yazin mutlaka. Iliski yasagi yok muydu sizde ilac bitince hemen denediniz
Neden test yapmıyorsun şimdiye olman gerekiyorduYok hala olmadım.![]()
Negatif çıkmasından korkuyorum. Her ay bıktım çünkü artıkNeden test yapmıyorsun şimdiye olman gerekiyordu
En azından strese girmemiş olursun birşey kaybetmezsin herşey olacağına varır. Yap hayırlı haberlerini bekliyoruzNegatif çıkmasından korkuyorum. Her ay bıktım çünkü artık
İnşallah. Haber ederim mutlaka çok sağolunEn azından strese girmemiş olursun birşey kaybetmezsin herşey olacağına varır. Yap hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ilaci kac gun nasil kullandinizDoktorum hiç ilişki yasağı vermedi bize. Adetin bittiği gibi devam edebilirsiniz dedi. Gün aşırı ilişki önerdi. Hiç korunmadık biz
Sonraki 5 gün neden yasak anlayamadım zaten o ara yumurtalar catlıyo adetimin 5. Günü ilaca başladım 7 gün kullandım sonra doktor yumurtalara baktı 4 tane büyümüştü ve gün aşırı ilişki dedi size neden yasak koymuş garip geldi banaAdetin 5. Gunu basladim 5 gun sabah aksam iciyorum. Sonra ki 5 gun iliski yasak. Ondan sonra gun asiri iliski dedi doktor. Catlatma ignesi vermedi. Bu ilac yumurta cogaltiyir kalitesini arttiriyorsa neden hala hamile kalamiyorum.