Femara kullananlar bakabilir mi 🙏🏻

Ilaci kullanirkende denediniz yani. Bende bu ay deneyecegim doktor sperm kaitesi icin yasakladi diye dusunuyorum ama deniycem

Ilaci kullanirkende denediniz yani. Bende bu ay deneyecegim doktor sperm kaitesi icin yasakladi diye dusunuyorum ama deniycem
Evet denedik. Her gün değil gün aşırı denedik. Sperm kalitesi için o şekilde daha sağlıklıymış. Ama ilacı kullanırken zaten muhtemelen yumurtlama gerçekleşmez henüz. Yani o konuda bence kaybınız olduğunu düşünmüyorum

Tabii olabilir benim ablam adeti 15 gün geçince öğrenmişti. Kafanıza takmamaya çalışın bu ay olmasa diğer ay illaki olacaktır.
Sağolun eksik olmayın. İnsan böyle dertleşince biraz olsun rahatlıyor. Çünkü herkesle konuşulacak şeyler değil 🙏🏻 Aynı şeyleri yaşayanlar anlıyor birbirini

Siz femarayı bu ayda kullandınız sanırım
Evet doğru kullandım bu sefer bir yumurtam büyümüştü pazartesi çatlatma iğnesi kullandım perşembe günü gittim daha çatlamamıştı geç regl göreceksin değerlendir dedi bilmiyorum artık sıkıldım da bu koşturmacadan. Siz regl oldunuz mu

Evet doğru kullandım bu sefer bir yumurtam büyümüştü pazartesi çatlatma iğnesi kullandım perşembe günü gittim daha çatlamamıştı geç regl göreceksin değerlendir dedi bilmiyorum artık sıkıldım da bu koşturmacadan. Siz regl oldunuz mu
Bu sabah oldum bende. Muhtemelen geç çatladı benimkide bu kadar geciktiğine göre. İşin kötüsü son zamanları değerlendirmemiştik artık görev gibi olduğu için sıkılmıştım. Denk gelmedi sanırım. Çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne olucak. Sizin içinde hayırlısı inşallah, durumunuzu bildirirsiniz 🙏🏻🙏🏻💖

Bu sabah oldum bende. Muhtemelen geç çatladı benimkide bu kadar geciktiğine göre. İşin kötüsü son zamanları değerlendirmemiştik artık görev gibi olduğu için sıkılmıştım. Denk gelmedi sanırım. Çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne olucak. Sizin içinde hayırlısı inşallah, durumunuzu bildirirsiniz 🙏🏻🙏🏻💖
Sizinkiyle aynı şeyler olacağından eminim ama yine de haberdar edelim. Geçmiş olsun allahtan umudunuzu yitirmeyin. 🙏

Back
X