Adetimin 5. Günü başlayıp sabah akşam 5 gün kullandım. Toplam 10 adet hap yaniIlaci kac gun nasil kullandiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetimin 5. Günü başlayıp sabah akşam 5 gün kullandım. Toplam 10 adet hap yaniIlaci kac gun nasil kullandiniz
Evet denedik. Her gün değil gün aşırı denedik. Sperm kalitesi için o şekilde daha sağlıklıymış. Ama ilacı kullanırken zaten muhtemelen yumurtlama gerçekleşmez henüz. Yani o konuda bence kaybınız olduğunu düşünmüyorumIlaci kullanirkende denediniz yani. Bende bu ay deneyecegim doktor sperm kaitesi icin yasakladi diye dusunuyorum ama deniycem
Test yaptınız mı acaba ?Evet denedik. Her gün değil gün aşırı denedik. Sperm kalitesi için o şekilde daha sağlıklıymış. Ama ilacı kullanırken zaten muhtemelen yumurtlama gerçekleşmez henüz. Yani o konuda bence kaybınız olduğunu düşünmüyorum
Şimdi yaptım negatif çıktı.Test yaptınız mı acaba ?
Regl döngünüzün kaçıncı günündesinizŞimdi yaptım negatif çıktı.
20. gün ovülasyon testim pozitifti. Yani şuan 11. Gün. Gebelik varda çıkmadı mı erken diye acaba. Hep bi umut
32 bugünRegl döngünüzün kaçıncı günündesiniz
Olsa çıkarmıydı. Yine çok moralim bozuldu, yoruldumRegl döngünüzün kaçıncı günündesiniz
Herşey olacağına varır regl olmadığınız her gün bir umut var demektirOlsa çıkarmıydı. Yine çok moralim bozuldu, yoruldum
32. gün bugün negatif çıksada pozitif olma ihtimali var mı sizce. Geç döllenme filan olsaHerşey olacağına varır regl olmadığınız her gün bir umut var demektir
Tabii olabilir benim ablam adeti 15 gün geçince öğrenmişti. Kafanıza takmamaya çalışın bu ay olmasa diğer ay illaki olacaktır.32. gün bugün negatif çıksada pozitif olma ihtimali var mı sizce. Geç döllenme filan olsa
Sağolun eksik olmayın. İnsan böyle dertleşince biraz olsun rahatlıyor. Çünkü herkesle konuşulacak şeyler değilTabii olabilir benim ablam adeti 15 gün geçince öğrenmişti. Kafanıza takmamaya çalışın bu ay olmasa diğer ay illaki olacaktır.
Estağfurullah ne demek. Her kadın anne olmak için çabalıyor yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Sağolun eksik olmayın. İnsan böyle dertleşince biraz olsun rahatlıyor. Çünkü herkesle konuşulacak şeyler değilAynı şeyleri yaşayanlar anlıyor birbirini
Estağfurullah ne demek. Her kadın anne olmak için çabalıyor yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Siz femarayı bu ayda kullandınız sanırımEstağfurullah ne demek. Her kadın anne olmak için çabalıyor yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Evet doğru kullandım bu sefer bir yumurtam büyümüştü pazartesi çatlatma iğnesi kullandım perşembe günü gittim daha çatlamamıştı geç regl göreceksin değerlendir dedi bilmiyorum artık sıkıldım da bu koşturmacadan. Siz regl oldunuz muSiz femarayı bu ayda kullandınız sanırım
Bu sabah oldum bende. Muhtemelen geç çatladı benimkide bu kadar geciktiğine göre. İşin kötüsü son zamanları değerlendirmemiştik artık görev gibi olduğu için sıkılmıştım. Denk gelmedi sanırım. Çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne olucak. Sizin içinde hayırlısı inşallah, durumunuzu bildirirsinizEvet doğru kullandım bu sefer bir yumurtam büyümüştü pazartesi çatlatma iğnesi kullandım perşembe günü gittim daha çatlamamıştı geç regl göreceksin değerlendir dedi bilmiyorum artık sıkıldım da bu koşturmacadan. Siz regl oldunuz mu
Sizinkiyle aynı şeyler olacağından eminim ama yine de haberdar edelim. Geçmiş olsun allahtan umudunuzu yitirmeyin.Bu sabah oldum bende. Muhtemelen geç çatladı benimkide bu kadar geciktiğine göre. İşin kötüsü son zamanları değerlendirmemiştik artık görev gibi olduğu için sıkılmıştım. Denk gelmedi sanırım. Çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne olucak. Sizin içinde hayırlısı inşallah, durumunuzu bildirirsiniz![]()
SizdeSizinkiyle aynı şeyler olacağından eminim ama yine de haberdar edelim. Geçmiş olsun allahtan umudunuzu yitirmeyin.![]()