Femara kullananlar kulübü

Dolunay22

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
7.030
4.605
373
Arkadaslar femara kullananlar var mi aranizda? Hatta kullanip hamile kalanlar??? Umut olun bize.

ben tedavimin ilk ayında klomen kullanmıştım yumurtamı geliştirmemişti.
ondan sonra femaraya başladım ve hemen hamile kaldım bana çok iyi geldi o ilaç
Him doktorum hiç demedi onu klomen gonal f olmayinca aşılama yapalım diyo beklemedeeyim ne yapsam şimdi aklıma düşürdünuz

Selam kızlar bende bu ay kullandım Femera ve çatlatma iğnesi. Çatlatma iğnesini 27 kasımda vuruldum göbekten .
Hamile kalan arkadaşlar iğneden kac gun sonra pozitifi gördünüz ? Birde iliski durumunu Nasıl yaptınız ?

femaradan sonra bende çatlatma iğnesi vurundum ne olur ne olmaz diye çunki tatile gitmiştim doktor takip edemicekti yumurtlayıp yumurtlamadığımı. doktor iğneden vurunduktan sonra bi saat vermişti ona göre ilişiye giriliyo. ve bi hafta boyunca gün aşırı dedı bide ama biz ona dikkat etmedik. pozitifi de adetime üç gün kala idrar testiyle ögrendim silik çıkmıştı ikinci çizgi ama pozitifti

Teşekkür ederim cevabın icin canim Rabbim şah salim Kucağına almayı nasip etsin .

İğden kac gun sonda pozitif gördün peki ?
Benm suan iğne olduğum günüde sayarsak 13.gun . Ama doktorlar 36 saat sonra Çatliyo diyorlar Eger 36 saat sonrasını baz alırsak 11.gunum

iğneden 15 gun sonra oluyo galiba. adet tarihin ne zaman ise ondan 3 gun once çıkar buyuk ihtimal. kaç gun kaldı senin adetine?

Merhabalar aylardır tüm yazılanları okudum ve sonunda bende yaşadıklarımı paylaşmak istedim bende pko var 6 kasımda hastalandım doktorum femara ve inofolic verdi yumurtam 18mm olunca catlatma ignesi vuruldum iğnenin üzerinden 22 gün geçti bugün kan verdim sonucu öğleden sonra alıcam umarım herşey güzel olur allah tüm isteyenlerin kalbine göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…