Allah tamamina erdirsin ins. Cok guzel haber. Darisi basimizaBen ikinci kullanisimda kaldim canim suan 8 haftalik hamileyim.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Amin canim.cok saol.umudunuzu kaybetmeyin hic stresten uzak durun insallah Guzel haberlerinizi duyarız.Allah tamamina erdirsin ins. Cok guzel haber. Darisi basimiza
Klomen turunde bir ilac. Ama yumurtalarin daha kaliteli ve kontrollu gelisimini sagliyormus.Pardon o ne
Hayirlisi olsun. Ins baska tedavilerin sonucu olumlu olmustur10 yıl önce kullandım 3 ay
sonuc , malesef
Canim ben klomen kullandım2 kez ama kist yaptıKlomen turunde bir ilac. Ama yumurtalarin daha kaliteli ve kontrollu gelisimini sagliyormus.
Him doktorum hiç demedi onu klomen gonal f olmayinca aşılama yapalım diyo beklemedeeyim ne yapsam şimdi aklıma düşürdünuzben tedavimin ilk ayında klomen kullanmıştım yumurtamı geliştirmemişti.
ondan sonra femaraya başladım ve hemen hamile kaldımbana çok iyi geldi o ilaç
klomenden sonra femara kullanmayı denesen aşılamadan önce? doktorum bana femara da işe yaramazsa aşılama yapalım diyodu.Him doktorum hiç demedi onu klomen gonal f olmayinca aşılama yapalım diyo beklemedeeyim ne yapsam şimdi aklıma düşürdünuz
Selam kızlar bende bu ay kullandım Femera ve çatlatma iğnesi. Çatlatma iğnesini 27 kasımda vuruldum göbekten .
Hamile kalan arkadaşlar iğneden kac gun sonra pozitifi gördünüz ? Birde iliski durumunu Nasıl yaptınız ?
Bi danışayim canim saol ama adetin 8.günü bugün olurmukiklomenden sonra femara kullanmayı denesen aşılamadan önce? doktorum bana femara da işe yaramazsa aşılama yapalım diyodu.
8. Gun gec olabilir. 3. Gun baslatiyorlar geneldeBi danışayim canim saol ama adetin 8.günü bugün olurmuki
Teşekkür ederim cevabın icin canim Rabbim şah salim Kucağına almayı nasip etsin .femaradan sonra bende çatlatma iğnesi vurundum ne olur ne olmaz diye çunki tatile gitmiştim doktor takip edemicekti yumurtlayıp yumurtlamadığımı. doktor iğneden vurunduktan sonra bi saat vermişti ona göre ilişiye giriliyo. ve bi hafta boyunca gün aşırı dedı bide ama biz ona dikkat etmedik. pozitifi de adetime üç gün kala idrar testiyle ögrendim silik çıkmıştı ikinci çizgi ama pozitifti
iğneden 15 gun sonra oluyo galiba. adet tarihin ne zaman ise ondan 3 gun once çıkar buyuk ihtimal. kaç gun kaldı senin adetine?Teşekkür ederim cevabın icin canim Rabbim şah salim Kucağına almayı nasip etsin .
İğden kac gun sonda pozitif gördün peki ?
Benm suan iğne olduğum günüde sayarsak 13.gun . Ama doktorlar 36 saat sonra Çatliyo diyorlar Eger 36 saat sonrasını baz alırsak 11.gunum
4 gun kaldı. Bugun yaptım idrar testi negatif her zamanki gibi . Beklemedeyim suan iciniğneden 15 gun sonra oluyo galiba. adet tarihin ne zaman ise ondan 3 gun once çıkar buyuk ihtimal. kaç gun kaldı senin adetine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?