canım net bilmek istiyorum diyosan kan testi yaptırabilirsin yarın4 gun kaldı. Bugun yaptım idrar testi negatif her zamanki gibi . Beklemedeyim suan icin
Test sonucun ne cikti? Umarim pozitiftir. Inofolic ben de kullandim bir donem. Etkisini goren cokMerhabalar aylardır tüm yazılanları okudum ve sonunda bende yaşadıklarımı paylaşmak istedim bende pko var 6 kasımda hastalandım doktorum femara ve inofolic verdi yumurtam 18mm olunca catlatma ignesi vuruldum iğnenin üzerinden 22 gün geçti bugün kan verdim sonucu öğleden sonra alıcam umarım herşey güzel olur allah tüm isteyenlerin kalbine göre versin
4 gun kaldı. Bugun yaptım idrar testi negatif her zamanki gibi . Beklemedeyim suan icin
Herkesin farkli cikabiliyor. Benim 7 gun kala silik cizgi gormustum. Adet gununden 10 gun sonra bile cizgi goren var. Gec dollenme olabiliyor. Hatta idrarda kanda hamileligi cikmayanlar bile var cnm.4 gun kaldı. Bugun yaptım idrar testi negatif her zamanki gibi . Beklemedeyim suan icin
Malesef negatif kısmet diğer aya artikTest sonucun ne cikti? Umarim pozitiftir. Inofolic ben de kullandim bir donem. Etkisini goren cok
Hayirlisi olsun insallah.Malesef negatif kısmet diğer aya artik
hayırlı olsun . teprık ederım. Kımıne ıyı gelen kimine gelmeyebiliyor , Ya nasıpben tedavimin ilk ayında klomen kullanmıştım yumurtamı geliştirmemişti.
ondan sonra femaraya başladım ve hemen hamile kaldımbana çok iyi geldi o ilaç
Hayirli sonuc cikar ins canim. Sonucu mutlaka yaz. Adetin kist olusmus olabileceginden gecikmis olabilir mi ki. Ultrasonda gorunen bisey var miydi kist gibimerhabalar. öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.femara bende kullandım adet gecikmesi oldu sizde böyle bir sorun yaşadınızmı...adetim yedi gün gecikti ultrasyonda bişey çıkmadı.kan testi yaptık bakalım beklioz.
merhabalar kantesti çıktı pozitif çok şükür Rabbim inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip ederr.herkesin gönlüne göre verir Allahım inşallah.Hayirli sonuc cikar ins canim. Sonucu mutlaka yaz. Adetin kist olusmus olabileceginden gecikmis olabilir mi ki. Ultrasonda gorunen bisey var miydi kist gibi
Yaaa cok sevindim canimmm. Rabbim saglikli bir gebelik nasip etsin. Adetin 7 gun geciktiginde gebelik testi yapmis miydin? Negatif mi cikmisti ondamerhabalar kantesti çıktı pozitif çok şükür Rabbim inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip ederr.herkesin gönlüne göre verir Allahım inşallah.
Canim senin idrarda pozitif cikmis miydi?merhabalar. öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.femara bende kullandım adet gecikmesi oldu sizde böyle bir sorun yaşadınızmı...adetim yedi gün gecikti ultrasyonda bişey çıkmadı.kan testi yaptık bakalım beklioz.
teşekkür ederim canım pazartesi ultrasyonda görüldü cok şükür persembe kalp atışını duyucaz inşallah. allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah....Hayirli sonuc cikar ins canim. Sonucu mutlaka yaz. Adetin kist olusmus olabileceginden gecikmis olabilir mi ki. Ultrasonda gorunen bisey var miydi kist gibi
idrar testi yapmadım daha önce yaptıklarımda hep negatif olunca bu sefer yapmadım...ama kan testinde cikti..Canim senin idrarda pozitif cikmis miydi?
teşekkür ederim inşalllah hayırlısıyla güzel sonuç alırsın...hayırlı olsn deniz zeynep arkadşm sağlkla al kucagna ben de bu ya femara kullancğm inşallah ilk kez
Benim de femaranin 5. Gunu. Yarin kontrolum var. Hayirlisi olsun arkadasim. Gelismeleri yazarsinKızlar merhaba, bende pkoluyum. klomen işe yaramayınca doktorum femara verdi. 57 kiloyum ama yinede vermeye çalışıyorum faydası olsun diye. Femaranın bugün 3. gnü cuma günü yumurta kontrolüm var hamile haberleri okudum. inşallah bende hayırlısı ile bu ay kalırım. inofolic combi ve femara kullanıyorum. Hamile arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin Rabbim.
İnşallah cümlemiz için hayırlısı olur arkadaşım. İlk ayın mı? Ben ilk kez kullanıyorum bu ay rahim filminde tüplerimde açık bi engel çıkmadı. Yarın kontrolden sonra hayırlı haberlerini alırız inşallah canım. Bu arada ben bi yandan sabah ve akşam aç karnına arı sütü polen yiyorum bi tatlı kaşığı canım.Benim de femaranin 5. Gunu. Yarin kontrolum var. Hayirlisi olsun arkadasim. Gelismeleri yazarsin
Canim ben 3.5 yildir bekliyorum nerdeyse. Klomen kullandim ama bebis olmadi. Femara da 2. Ayim. 3 defa deneyecegiz zaten. Daha once takviye seyler cok yaptim. Usandim artik. Olmayinca olmuyor. Hicbirsey yapmadigim bir ayda kendi kendine hamile kaldim. Ari sutu poleni yapmadim bir tek. Bu ay da olmazsa bir dahaki aya sogan kuru yapicam. O zaman ari sutu poleni yaparim belki. Bende de pko var.İnşallah cümlemiz için hayırlısı olur arkadaşım. İlk ayın mı? Ben ilk kez kullanıyorum bu ay rahim filminde tüplerimde açık bi engel çıkmadı. Yarın kontrolden sonra hayırlı haberlerini alırız inşallah canım. Bu arada ben bi yandan sabah ve akşam aç karnına arı sütü polen yiyorum bi tatlı kaşığı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?