Femara kullananlar kulübü

Test sonucun ne cikti? Umarim pozitiftir. Inofolic ben de kullandim bir donem. Etkisini goren cok

merhabalar. öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.femara bende kullandım adet gecikmesi oldu sizde böyle bir sorun yaşadınızmı...adetim yedi gün gecikti ultrasyonda bişey çıkmadı.kan testi yaptık bakalım beklioz.

Hayirli sonuc cikar ins canim. Sonucu mutlaka yaz. Adetin kist olusmus olabileceginden gecikmis olabilir mi ki. Ultrasonda gorunen bisey var miydi kist gibi

Hayirli sonuc cikar ins canim. Sonucu mutlaka yaz. Adetin kist olusmus olabileceginden gecikmis olabilir mi ki. Ultrasonda gorunen bisey var miydi kist gibi
merhabalar kantesti çıktı pozitif çok şükür Rabbim inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip ederr.herkesin gönlüne göre verir Allahım inşallah.

merhabalar kantesti çıktı pozitif çok şükür Rabbim inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip ederr.herkesin gönlüne göre verir Allahım inşallah.
Yaaa cok sevindim canimmm. Rabbim saglikli bir gebelik nasip etsin. Adetin 7 gun geciktiginde gebelik testi yapmis miydin? Negatif mi cikmisti onda

hayırlı olsn deniz zeynep arkadşm sağlkla al kucagna ben de bu ya femara kullancğm inşallah ilk kez

Canim senin idrarda pozitif cikmis miydi?

Kizlar kimse yok mu? Nasil gidiyor calismalar?
Benim bugun ignenin 17. Gunu. Testler negatif. Pembe akinti var sabahtandir. Sökülemedim bir turlu. Bat 5 ocak.
Siz de durumlar nasil?

teşekkür ederim canım pazartesi ultrasyonda görüldü cok şükür persembe kalp atışını duyucaz inşallah. allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah....

Kızlar merhaba, bende pkoluyum. klomen işe yaramayınca doktorum femara verdi. 57 kiloyum ama yinede vermeye çalışıyorum faydası olsun diye. Femaranın bugün 3. gnü cuma günü yumurta kontrolüm var hamile haberleri okudum. inşallah bende hayırlısı ile bu ay kalırım. inofolic combi ve femara kullanıyorum. Hamile arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin Rabbim.

Benim de femaranin 5. Gunu. Yarin kontrolum var. Hayirlisi olsun arkadasim. Gelismeleri yazarsin

Benim de femaranin 5. Gunu. Yarin kontrolum var. Hayirlisi olsun arkadasim. Gelismeleri yazarsin
İnşallah cümlemiz için hayırlısı olur arkadaşım. İlk ayın mı? Ben ilk kez kullanıyorum bu ay rahim filminde tüplerimde açık bi engel çıkmadı. Yarın kontrolden sonra hayırlı haberlerini alırız inşallah canım. Bu arada ben bi yandan sabah ve akşam aç karnına arı sütü polen yiyorum bi tatlı kaşığı canım.

Canim ben 3.5 yildir bekliyorum nerdeyse. Klomen kullandim ama bebis olmadi. Femara da 2. Ayim. 3 defa deneyecegiz zaten. Daha once takviye seyler cok yaptim. Usandim artik. Olmayinca olmuyor. Hicbirsey yapmadigim bir ayda kendi kendine hamile kaldim. Ari sutu poleni yapmadim bir tek. Bu ay da olmazsa bir dahaki aya sogan kuru yapicam. O zaman ari sutu poleni yaparim belki. Bende de pko var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…