Femara kullananlar kulübü

Bende soğan kürüne başlıycam bugün canım. Arı sütü polenide geçen ay büyümeyen yumurta hüsranından sonra araştırdığımda öğrendim. Benim 6-7 ay falan oluyor uğraşıyorum canım. Hayırlısını isteyip dua ediyorum elimden başka bişey gelmiyor. Birde her gün yeşilçay gibi testere dişli aslan pençesi içiyorum. Benim ilk iki ay klomenle yumurtam oluştu ve büyüdüde canım rahim filmimden sonra ki ay klomen etki etmedi maalesef. Rabbim en kısa zamanda bizlerede nasip etsin inşallah.

Hayır canım, göğüs kanseri olanları karşılıyormuş yumurtlama için karşılamıyor. 110,00 tl ye aldım ben.

Femara kullananlar illa ki çatlatma iğnesi olmak zorunda mı doktorum bana demişti bidahaki ay başkarız femaraya diye ama gitmek istemiyorum doktora alıpta kullansam mı acaba

Femara kullananlar illa ki çatlatma iğnesi olmak zorunda mı doktorum bana demişti bidahaki ay başkarız femaraya diye ama gitmek istemiyorum doktora alıpta kullansam mı acaba
Doktoruna danışmadan yapma bence arkadaşım. Ayrıca çatlatma iğnesi yumurta iki tane olursa veriyor. İkinin üzerinde olursa yumurta sayısı çoğul gebelik riski daha fazla olacağı için vermiyor. Bi kontrol ol yumurtalıklar ne kadar oluşmuş ona göre kullan bence.

Bende dün başladım femara kullanmaya Allahim hayırlısı ile bebisleri kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yarın kontrolün var bakalim hoca ne diyecek olacağına çok iinanıyorum bakalim nasip kısmet ben elimden geleni yapiyorum

Arkadasim kendi kendine nasil kullanacaksin? Ya kist varsa onceki aydan kalan ? Doktorum beni adetin 3. Gunu cagirip muayene ediyor. Kist yoksa ona gore devam diyor. Sen de kafana gore kullanma dr a git mutlaka. Catlatma ignesi de yumurtlamayi kontrol altinda tutmak icin veriyor. Benim yumurtam catlamayabiliyor mesela. Olan yuzden igne veriyor dr um.

Hayirli olsun ins. Ben de cok umutluyum. Gecen ay olmadi malesef genelde femaranin 2. Ayinda hamile kalmislar. Olan yuzden bu ay ben de inaniyorum ama kismet. Ins senin de sonuclar olumlu olur

Benim de femaranin 5. Gunu. Yarin kontrolum var. Hayirlisi olsun arkadasim. Gelismeleri yazarsin
Randevun nasıl geçti arkadaşım, var mı yumurtalarda bi gelişme. Benimde bugün bitiyor ilacım cumaya kadar ilerleme olur inşallah. Umarım hayırlı haberlerle dönersin.

Randevun nasıl geçti arkadaşım, var mı yumurtalarda bi gelişme. Benimde bugün bitiyor ilacım cumaya kadar ilerleme olur inşallah. Umarım hayırlı haberlerle dönersin.
Canim dr bir seylerin olcusunu aldi bunlarin buyumesini beklicez dedi. Sanirim iki yumurta var. Sordum ama belli degil henuz cuma gunu bakicaz dedi. Cuma belli olur. Haftasonu da ignemi vurulurum artik

Canim dr bir seylerin olcusunu aldi bunlarin buyumesini beklicez dedi. Sanirim iki yumurta var. Sordum ama belli degil henuz cuma gunu bakicaz dedi. Cuma belli olur. Haftasonu da ignemi vurulurum artik
Anladım canım 18 mm olmamıştır daha 15 falan olunca doktor öyle yapıyo. Femaranın etkisi sonradan da ortaya çıkıyomuş ondan olabilir. Hayırlısı olur inşallah ya inofolic combi kullanıyomusun sen?

Anladım canım 18 mm olmamıştır daha 15 falan olunca doktor öyle yapıyo. Femaranın etkisi sonradan da ortaya çıkıyomuş ondan olabilir. Hayırlısı olur inşallah ya inofolic combi kullanıyomusun sen?
Ultrason kagidinda 11 ve 9 mm var. Daha erken zaten buyumesi icin. Bugun 7. Gun daha.
Ben daha once inofolic kullandim. Inofolic combi ne? Aynisi mi acaba? Pembe bi kutuydu. Ben coraspin ve glifor kullaniyorum suan. Ama inofolic de yumurta kalitesini artiriyor. Onu da tekrar alsam mi acaba diye dusunmedim degil

Benim kullandığım mavi olan canım o daha iyiymiş. Pembe beyaz kutudaki toz şeklinde. Ben hiç kesmedim nerdeyse 3-4 aydır kullanıyorum. Takviye olsun diye de sabahları arı sütü polen yiyorum. Bencede erken ilaç bittiği gibi neden çağırmış ki. Birde bana matofin verdi ama inanılmaz tansiyon düşüklüğü yapıyor gece yatmadan önce bir tane içiyorum. Gün için de çalıştığım için bi kaç kez sıkıntı çektim. Birde incir ye canım gidene kdr bi kaç gün

Inofolicin mavisini hic duymadim. Sonradan cıkmis sanirim. Matofin ne ilaci? Pko icin mi verdi onu? Dr un erken cagirma sebebi kontrol altinda tutmak sanirim. Bu dr ilac biter bitmez cagiriyor. Onceki dr larim oyle degildi. Ilac bittikten sonra 2 kez gidiyorum. Digerlerinde de oyleydi. Bir sey fark etmiyor benim icin. Sen hangi sehirdesin? Ozele mi gidiyorsun cnm?

Tekirdağ Çorluda ikamet ediyorum canım evet özele gidiyorum. İnofolic combi diye bir ilaç folik asit olarak kullanılıyor ama bizim gibi pkolular için daha iyiymiş bu ilaç. Matofinde insülin direncini düzenliyormuş canım. Bir yandan yürüyüş koşu bandına falan biniyorum. Benimkide ilaçtan sonra 3.gün gidicem işte heyecanlanıyorum ya hayırlısını versin rabbim yıprandım artık.

Anladim cnm. Metofin glifor gibi o zaman. Seker hastalarinin kullandigi bir ilac glifor da. O da insilun direnci sagliyor.

Bende şeker yok canım, ama evlendiğimden bu yana ani kilo aldığım için doktorum uygun gördü herhalde.
Cnm seker olmasina gerek yok zaten. Pkolu hastalara veriyorlar insilun direnci saglasin diye. Binevi pko tedavisi. Ben de glifor kullaniyorum o yuzden.

Cnm seker olmasina gerek yok zaten. Pkolu hastalara veriyorlar insilun direnci saglasin diye. Binevi pko tedavisi. Ben de glifor kullaniyorum o yuzden.
Valla düzenli kullanamadım ben onu zaten inanılmaz tansiyonumu düşürdü çünkü canım. Ara ara içtim evde kaldıkça şekerimde inanılmaz düşüyodu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…