femara kullananlar ve hamile kalanlar

Kızlar bu femara yı adetin kaçıncı günü başlayıp kaç gün içiyorsunuz

Doktorunla bi konuş önce istersen ama bu ilaç genelde günde iki defa veriliyor bu arada benim de negatif cikti haber vereyim dedim
Canım üzulme herseyin bi zaman ı var, inşallah bi dahaki ay olur çokda düşünmemek gerek aslında. Stres çok etkiliymiş.elimizden bisey gelmiyorki sadece bekliyoruz...

Canım üzulme herseyin bi zaman ı var, inşallah bi dahaki ay olur çokda düşünmemek gerek aslında. Stres çok etkiliymiş.elimizden bisey gelmiyorki sadece bekliyoruz...
Evet öyle canım ama insan düşünmeden de edemiyor neyse artık Allah büyük inşallah isteyen herkese en kisa zamanda nasip eder

Canim
Ben femara ile ilk ayda hamile kaldım çok etkili bir ilaç.femaradan önce klomen kullandım bir ay ama olmadı ikinci ay femara kullandım çok şükür oldu
Canım bana da doktor femara verdi senin gebeligin nasıl geçiyor başka bir rahatsızlığın var mıydı bana doktor hafif derecede polikistik dedi bir yıl önce gebeligimde olmuştu ama kurtajla sonuçlandı 2 ay klomen kullandım yumurta büyüdü ama gebelik olmadı bu ay femara kullancam

Canım çok şükür iyi gidiyo hamileliğim benim orta derecede polikistik overim vardı troid problemim vardı prolaktinim yüksekti onlarıda kontrol altına aldık klomenle olmadı ama femerayla oldu ama bence hepsi boş ALLAH nane zaman ol derse ozaman oluyo

Yeni bir aya başladık umarım hepimiz için çoook güzel ve verimli olur. Bugün dr a gittim femaraya devam dedi 13. gün yine takibe gidicem. Bu ay inşallah yüzümüz güler,birbirimize güzel haberler veririz.Geçen ay bebek olmadı ama adetim düzene girdi, buda bir başlangıçtır demekki yumurtlama olayları düzeliyor:) Hepinizden güzel haberler bekliyorum :)
Cicianne sende iyisindir umarım hamileliğin iyi gidiyordur...

Ya kızlar bana da femara başladı Dr yumurtam 20 ve 21 mm olmuş iki tane çatlatma iğnesi vermedi bana gerek duymuyorum dedi ,şimdi gebelik testini ne zaman yapmam Lazım acaba ????çünkü bana adetliyken vermedi 9.gün verdi

Yumurtan an itibariyle çatlar. Adetinden önce gitsen bile kanda çıkar . Ben adetten bir gün önce gitmiştim kanda belli oldu hemen ..

Sağol canım benim adetim 6 temmuzda olması Lazım gecikmezse tabi ki sen gebe misin canım inş Öyledir bizlerde umut olur.

Merhaba kızlar, ben de bu ay femara'ya başlıyorum.. İnşallah etkisini görürüm.. Klomeni günde 4 kez içmeme rağmen hiç etki sağlamadı, ama bu ilaçtan umudum var... Anne olmak isteyen herkese selam olsun. .

Merhaba kızlar, ben de bu ay femara'ya başlıyorum.. İnşallah etkisini görürüm.. Klomeni günde 4 kez içmeme rağmen hiç etki sağlamadı, ama bu ilaçtan umudum var... Anne olmak isteyen herkese selam olsun. .
bende bu ay baslicam rabbimin izniyle insallah olur.adet olmayi bekliyorum.femara kulanicam 1 ay olmazsa direk tup.rabim kimsenin kucagini bos birakmasin.

bende bu ay baslicam rabbimin izniyle insallah olur.adet olmayi bekliyorum.femara kulanicam 1 ay olmazsa direk tup.rabim kimsenin kucagini bos birakmasin.
AMİN inşallah arkadaşım ne zamandan beri tedavidesin?
Femarayı sanırım 3 aydan fazla kullandırmıyomuş doktorlar..

AMİN inşallah arkadaşım ne zamandan beri tedavidesin?
Femarayı sanırım 3 aydan fazla kullandırmıyomuş doktorlar..
3 senedir gebe kalamiyorum.arkadasim onerdi ilaci.daha ilk bu ay baslicam.olursa olur olmazsa yine karalar baglar otururum.tup bebek tedavisine baslicaz direk.hakimizda hayirlisi ama ilactan coj umutluyum.

3 senedir gebe kalamiyorum.arkadasim onerdi ilaci.daha ilk bu ay baslicam.olursa olur olmazsa yine karalar baglar otururum.tup bebek tedavisine baslicaz direk.hakimizda hayirlisi ama ilactan coj umutluyum.

Evet ilaçtan ben de umutluyum, 3 sene oluyor benimde.. Bence acele etme, tüp bebek için..
Olumsuz olursa onun yıkımı da ağır olur hem maddi hem manevi..
İşinin ehli bir doktor bulman yeterli..

Evet ilaçtan ben de umutluyum, 3 sene oluyor benimde.. Bence acele etme, tüp bebek için..
Olumsuz olursa onun yıkımı da ağır olur hem maddi hem manevi..
İşinin ehli bir doktor bulman yeterli..
allah sabir versin bizim gibilere.bana evlenmeden su zaman cocugun olmucak deseler herseye inanir buna inanmazdim.saka gibi 3 sene nerdeyse 4 sene olcak.hamile kalsam heralde ruyadayim sanarim.kesinlikle inanamam o kadar hasretimki.drlar hemen tup denemesi yapilmasi gerektigini soyledigi icin yaptircaz..bu ay su ilaci kullansakta gebe kalsak keske.rabim su mubarek gunde elimizi bos cevirme.hayirlisiyla bizede bebek nasip et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…