femara kullananlar ve hamile kalanlar

Canım gebe kalabilmen güzel bir şey ama bu kalp durma nedenini araştırmanızı öneririm genetik test yaptirdiniz mi
Ben artık gebelikten korkar oldum o durumdayım.. Allah hayırlısını versin kayıp yaşamak çok zor.. 2 yılda 4 bebek kaybettim gerçekten çok zor Allah bi daha yaşatmasın hiç olmamasına razıyım.. Tün araştırmalar yapıldı canım genetiklerimizde taşıyıcılık da yok alınan bebeklere de yapıldı hiçbişey yok.. Bende pıhtılaşma çıktı ama son gebeliğimde iğne de kullandım bişey değişmedi.. Artık şans kısmet diyorum başka bişey diyemiyorum doktorlar da öyle.. Son bi denemem olacak önümüzdeki aylarda sonra da bırakıcam bu işleri çok yıprandım artık..

Allah yardimcin olsun canım. Bir an önce sağlıkla gebe kalıp bebegine kavuşuruz inşallah.

Allah yardimcin olsun canım. Bir an önce sağlıkla gebe kalıp bebegine kavuşuruz inşallah.
Hepimizin Allah yardımcısı olsun canım.. Ben üzülmüyorum artık herşeyde bi hayır vardır.. Bugün şer gördüğümüz aslında hayırdır belki de.. Kısmetten öteye yok yok.. Sen de bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah

Merhaba 8 aylik evliyim bizde bebis istiyoruz.Bende pkoluydum 1.5 sene oncesine kadar.Bu ay femaraya basladim ve doktorum 12. Gunu gel kontrol edelim dedi.Kontrolum bugundu ve cok sayida guzel yumurtalarim oldugunu soyledi.Catlatma ignesi vermedi, catlamayla ilgili bi sorunun yok kendiliginden catlayacak dedi.Insallah bu sefer nasip olur.Allahim isteyen herkese nasip etsinnn..

evet.anladıgım kadarıyla yumurtlamayı çogaltıyormuş ve kalitesini yükseltiyormuş.doktorum bana verdi.10 tablet günde 2 tane kullanılıyor.bugün bitiyor hap.şubatta belli olur artık.hayırlısı.[/QUOTE]
Merhaba sonucunuzu merak ettim olumlu olumsuz diye. bende femara yeni başladım bütün ilaçları denediler yumurtalarım büyümüyor ve çatlamıyor. 4. doktoruma gidiyorum oda femara verdi ama endişelerim çok fazla

Mrb kızlar benim 3. Çocuğum ilk gebelik yanlış ilaçla gitti. Sonra olmadı 6 ay klomen kullandım olmadiydi biraz dinlen gel aşılama yapcaz dedi Dr o ay hamile kalmışım sonrakinde klomen le oldu. Ve 5 yıl sonra tekrar gebelik istedik olmadı önce 3 ay klomen sonra femera kullandım 3 ay olmadı sonra 3 ay hem klomen hem femera birlikte kullandım çok sinir stres ağrı yaptı ve 3. Femera klomen sonrası orivitl adında galiba çatlama iğnesi oldum. 3 yumurtam vardı 19.20.22 ama ideal i 17 olmalı imiş o ayda olmadı kendi Dr um yoktu bska Dr aşılama dedi bende vaz geçtim tedavi yine bıraktım o ay geçti ateş takibi diye bir sayfa var orayida takip ediyordum. Soğan Kürü de yapıyordum hepsini bıraktım. O ay bir lekelenmem oldu günümden 1.hafta 10 gün önce onada bir dünya kulp taktım o ayda fosss diğer ay sadece arada ateş imi ölçtüm 3.4 aydır takip ettiğim ateş farklı ve saçma ilerliyordu ve tedaviyi bıraktım hatta üniversite kaydı yaptım o ay ona odaklandım bebek hayali bitti çok düşün tak olmuyor derlerdi o ay eşinde hastalandı ve hiç birliktelik olmadı günüm 3 gün sürerdi 3. Gün bir birlikte lik oldu ama yat felan yapmadım sabahti duşa girdim ve Kahvaltı felan o gün hiç oturmamistim spor yaptım ev temizleme felan 3. Ayda adetin geçmesinden 2. Gün test çift çizgi idi 6 haftada kese 7+3 te kalp ve 8.9 hafta idi kendisini 13.14 haftalarda cinsiyet öğrendik kız olcak 13.14 te hareketleri hissettim hiç uymuyor du sanki 16.17 haftalarda bulantı bitti gibi ama burnundan geldi çok zordu doğana kadar hep hareketli idi gece gündüz Dr sezaryen diye 5 ekim doğum beklerlerken 1 gibi ama sonra 23 eylül e gün verdi ama bayramin tatilinin son günü hergün kontrol vardı 5 gün önce sancilandim ve carsamba derken pazar gecesi doğdu hersey yolunda coksukur hiperaktif bir kız hiç uyumuyor diyordum içerde gerçekten doğdu doğal i hiç uyumuyor şimdi 17 aylık oldu. Darısı size insallah

inşallah. Hayırlısı ne ise olsun Allah hayırlı evlat versin hepimize. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla :) benim tedavi aşamam bana tuhaf geliyor kendimi bana deney yapıyormuşlar hissini veriyor. 18 aylık evliyim. 8 aydır çocuk istiyoruz doktora gittim yumurtalarım çok fazla ama çatlamıyor ve adet olmuyorum. yani 3-4 ayda bir adet oluyorum oda ilaçla. ilk doktorum şeker ilacı ve klomen ile başladı işe yaramadı yumurtalar hala aynı. 2. doktorum 50 mg klomen verdi 3 kutu kullandım yumurta elde etti 2 tane birisi 14 diğeri 9 mm olmayacağını bile bile çatlatma iğnesi oldum tabiki de olumsuz sonuç aldım. 3. doktorum kan testleri istedi. şeker hormon vs. semear istedi. hepsini yaptırdım sonuçlar normal. duphaston diye söktürücü verdi 10 gün kullandım üzerinden 15 gün geçti adet olmadım doktor şaşırdı. üstüne estroferm ve duphaston verdi 21 gün kullandım 4 gün sonra adet oldum. şimdi doktorum yumurtalarıma baktı. rahim duvarın ince fakat yumurtalar tembel olduğu için destek hap olmadan olmaz dedi. femara verdi 5 gün kullanıcam ve salı gün kontrol var ama ümidi yok nedense içime sinmeyen bişeyler var. sizce tüp bebeğe başvurmalı mıyım vakit ilerlemeden ???

Hayır tabiki kendini deney yapılıyor gibi hissetmeniz normal bu bu aşamaları geçirmeniz iyi olmazsa Enson evre tüp bebek eğer direm tüp bebek dersen vücuda birden okadar ilaç yüklencek oldu oldu ya oda tutmazsa bitecek tüm umut tedavi hersey bitmesin sabır o aşamaların hepsini gördüm sen gibi hissettim ve bırakıp tekrar yok devam dedim olucak insallah sabir

bakalım salı günü kontrole gidicem inşallah güzel bişeyler söyler ki içim artık bi nebze de olsa ferah olsun istiyorum. kısmet diyelim

Kızlar ben de femeradan sonra çatlama iğnesi yle progestan kullandım. İğnenin üstünden iki hafta geçti bugün test yaptım ama çıkmadı daha günüm gelmedi ama bu ay olmiycak galiba

[Kızlar ben de femeradan sonra çatlama iğnesi yle progestan kullandım. İğnenin üstünden iki hafta geçti bugün test yaptım ama çıkmadı daha günüm gelmedi ama bu ay olmiycak galiba[/QUOTE inşallah olur belki geç döllenme vs olmuştur. eğer olmazsa da inşallah bi daha ki ay tutar hepimiz için hayırlısı olsun Allah olmayanların herkese hayırlı evlat nasip etmiş.

Allah razı canım tesekkur ederim insallah

femara kullandım 5 gün dün kontrole gittim doktor dedi ki istediğim gibi gelişmiyor bugün git cuma gel dedi çok mutsuzum. Eşim çocuklara aşık bi insan böyle her gittiğimizde olumsuz bi sonç almak beni yıkıyor çok üzülüyor ve hep umutsuzluğa kapılıyorum. sanırım psikiyatriye gitmem gerekecek (

canım rabbim inşallah hepimize birer melek verir bende 34 yaşındayım polikistik over hastasıyım 1 yıllık evliyim hiç korunmadık 2 kez klomen kullandım ama doktorum istediğimiz büyüklükte olmadı dedi 14 mm büyümüşler çünkü bende çok üzülüyorum adetlerim çok düzenli evde kendim ovulasyon testleri yapıyorum yumurtlama günlerimi takip ediyorum ve yumurtlamam oluyor ama neden hamile kalamıyorum 45 gündür glukofen kullanıyorum inşallah bir faydası olur bu arada doktorum adetin 3.günü bazı ahliler istedi ve beni endokrinolojiye gitmemi söyledi orada detaylı hormon tahlilleri yapılacakmış inşallah bir faydasını görürüm ve bebeğimize kavuşuruz.

Doktor bu ay bana da femara verdi sonra kontorle gittim 16 mm yumurtam varmiş ama hiç umutlu degildi. Herkesten duydugum icin catlama ignesi yapmayacak misiniz dedim ben tavsiye etmiyorum bu haftayi esinle degerlendir dedi. Şimdi sonuç olarak bekliyorum. Regl olunca adetinin 3. Gunu tekrar femara kullan ve gel dedi. Şuan bel agrılarım var degisik ruh helindeyim sizde de böyle mi oluyordu?

3 ay kullandm femera geliştrdi yumurtalarımı 19 20mm oluyordu ama gebe kalamadm bn çatlatma iğnesi vurduyordum
kasıklarda sancı batma olurdu her ay doktor sorardı sancı oldumu oldu deyincee iyiye işaret gelişiyor derdi

Ben daha ilacı kullanmadm elinde olan varsa almak için yazdm canm Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bende yarin ilk kez femaraya basliyorum. Cikolata kistim var. Dr pek umutlu degl ama yinede deneyelim diyor . Tup yapmaliymisimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…