Kızlar 6 ay klomen. 2ay femera ve 1 ay hem klomen hem femera kullandim . 13. Gun iki yumurtam vardi 14.18 mm igne oldum tum belirtiler vardi ama gunumden 3 once adet oldum. 5.6 ay dinlenelim dedik 2 ay kendiligimden yumurtlama disinda adetin ertesi gunu bir birliktelik sonrasi esim iş seyahatindeydi ki 1 ay yoktu..taa oralara bebek süpriz i verdim. Nasılmi oldu hafif diye bol yürüyüş yaza fit gireyim diye kilodan degildi . Ve 2. Üniversite ye başladım bari uğraş olsun yani bebek bebek derken bunalmistim kafayi dagitmistim şükür Rabbim sizede nasip etsin inşallah Kizim. Bugün 1 aylik. Miray
Evet sıkıntı olmaz dediler ama işte insan yinede korkuyor bugün iyiyim ama bulantilarim var belirtilerim var içim rahat
arkadaslar 3 yillik evliyim klomen tedavisi gordum catlatma ignesi vuruldum 3 ay boyunca ne yazikki sonuc alamadim dun tekrar doktora gittim femara bide folikasit almami soyledi adetin 3 gunu tekrar gidecem femarayla kisa suredecsonuc alan va mii
bende bu ay başladım femaraya canım bu aksam son ilacı içicem ve yarın kontrolum var bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah biizmde
Aramızda 2 gün var canim takipleselimarkadaşlar bende 2 yıldır tedavi görüyorum ceşitli sorunlardan dolayı bir yıl ben tedavi gördüm sonra ögrendik eşim varikosel oldugunu biraz ara verdik ameliyat oldu ve tüp bebek için arastırmaya başladık derken doktorum pcos oldugum için normal yolla olur acele etme dedi ve femara verdi dün ona başladım d vitamini b12 folikasit omega 3 kullanıyorum artık sonuç ne olur bilmiyorum ama merakla bekliyorum
canim kontrole gittin mi doktor ne dediAramızda 2 gün var canim takipleselim
Bende femara inofolic ve balık yagi hapı kullanıyorum
Pazartesi günü yumurta kontrolum var bugünde reglimin 6. Günü muhtemel pazartesi günü iğneyi vurduracak canım 9. Güne denk geliyor
Canım malesef kendi doktoruma gidemedim üniversite de hocaya randevu almıştım toplantım çıktı hocaya randevu için 2 hafta beklediğimden hocayı tercih ettimcanim kontrole gittin mi doktor ne dedi
Canım bugün gittim doktoruma 10. Gün 3 yumurta en büyüğü 3.75 e 2.78 kocaman olmuşlar doktor kaliteli yumurtalar dedicanim kontrole gittin mi doktor ne dedi
ben ilacları yeni bitirdim pazartesi doktor kontrolüm bekliyorum simdi insallah güzel sonuçlar alırız allahın izni ileCanım bugün gittim doktoruma 10. Gün 3 yumurta en büyüğü 3.75 e 2.78 kocaman olmuşlar doktor kaliteli yumurtalar dedi
İstersen bu ay aşılama yapalım dedi bende kabul ettim bu gece e2 hormonum normal çıkarsa ovitrelle ignesi olacağım perşembe de asilama
Sen ne durumdasin
İnşallah canim gidince yaz lütfen banaben ilacları yeni bitirdim pazartesi doktor kontrolüm bekliyorum simdi insallah güzel sonuçlar alırız allahın izni ile
canım asılama oldun mu benimde 2 gündür cok agrım var doktor yumurta olusmamıstır daha erken diyor ama bende akıntı var bel agrısı ne yapacağım bilmiyorum güzel haberlerini bekliyorum.İnşallah canim gidince yaz lütfen bana
Aşılama oldum canım 15.40 da 3 saat yattım şimdi de oturuyorum ya da uzanıyorum sabah 10.45 gibi kasik agrim oldu adet sancısı gibi yumurtam çatladı fiyat düşündüm şu gibi akıntım olducanım asılama oldun mu benimde 2 gündür cok agrım var doktor yumurta olusmamıstır daha erken diyor ama bende akıntı var bel agrısı ne yapacağım bilmiyorum güzel haberlerini bekliyorum.
canim bende simdi ciktim 3 yumurtam olmus 2 tanesi 18 biri 14.6 olmus doktor catlatma ignesi verdi yumurta buyutucu bide carsamba aksam vurulcam catlstma ignesini hayirlisiAşılama oldum canım 15.40 da 3 saat yattım şimdi de oturuyorum ya da uzanıyorum sabah 10.45 gibi kasik agrim oldu adet sancısı gibi yumurtam çatladı fiyat düşündüm şu gibi akıntım oldu
Doktorda çatlamış dedi aşılama oldu çok şükür bundan sonrası Rabbim e kalmış kabak çekirdeği ve ananas tüketip sağlıklı beslenecegim hakkımızda hayırlısı
Bence seninde büyümüştür benim 4 cm e yaklaşmıştı canım
Akintin varsa ve su gibi inceldiyse çatlıyor olabilir
Aramızda 1 hafta olacak canım o zaman hayırlı olur inşallah canimcanim bende simdi ciktim 3 yumurtam olmus 2 tanesi 18 biri 14.6 olmus doktor catlatma ignesi verdi yumurta buyutucu bide carsamba aksam vurulcam catlstma ignesini hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?