öncelikle yazınızla bizi bilgilendirdiğiniz içi çok tesekkür ederim. inşallah bir sorun çıkmaz ve keseyide görürsünüz şimdiden tebrik ederim . size bi kaç soru sormak istiyorum ben ilaca 30 nisanda başladım bugün 3. gün ve şiddetli bi baş ağrısı ve halsizlik hissediyorum ilaç sizde ne gibi yan etkiler yapmıştı acaba ayrıca doktorum beni ilaca başladıktan sonraki 3.gün(adetin 6.günü) gittim beni ilaçtan sonraki 9.gün(adetin 12.gün) çağırdı.. daha önce klomen kullanmıştım herhangi bi yan etki yapmamıştı doktorada sormadım yarında böyle olursa soracağım artık. Bizim için de dua edin bu süreç çok yıpratıcı agustosta bizim 2. yıl olacakMerhaba, femara kullananlara yaşadığım ışık olsun diye yazıyorum. İnsanın aklına bir şeyler takıldığı zaman sürekli örneklerini görmek okumak istiyor.
Bir yıldır hamile kalmak için uğraşıyorduk. Adetim o kadar düzensiz ki bazı aylar 15 gün arayla bazı aylar 50 gün arayla adet oluyorum. 1 yılı doldurunca ailemizin doktoruna gitmeye karar verdim. Kendisi iki teyzemin de çocuk sahibi olmasını sağlamıştır. Bu arada diğer doktorum iki günde bir ilişki önermekten öteye gidemedi. Ama 50 günde adet olan birinin yunurta çatlama zamanını tutturabilme olasılığını bir düşünün 2 yıl önce de kürtaj yaşadığım için doktor önce rahmimün ilaçlı filmini çekti. Sonra da adetimin 3. Günü başlayacak şekilde femara verdi. 5 gün sabah akşam olacak şekilde aldım. İlaç bitiminden sonra doktor yumurtalarımı kontrol etti ve iki adet 14 mmlik olgunlaşmıştı. 3 gün sonra tekrar çağırdı ve yumurtalarım 20 mm olmuştu. 20 mm olduğunu görünce çatlatma iğnesi yaptı iki adet. Ertesi gün geceye ilişki önerdi. İlişkinşn ertesi sabahı gelmem gerektiğini çatlayıp çatlamadığını kontrol edeceğini söyledi. Sabah iki yumurtanın da çatladığını gördük. 14 gün geçip adet olmazsan test yap dedi ve ben beklemeye koyuldum.
Aradan 4 gün geçti mide bulantım göğüslerde hassasiyet ateş basması başladı ve ben 5. Günü idrar testi yaptım. Silik çizgi çıktı. Kan testine gittik heyecandan kan testim 32 çıktı. Hamileydğm inanamıyorum. Doktorum iki gün sonra tekrar bakalım dedi. Ertesi gün tüm gebelik belirtilerim geçti. 2. Gün kan tahliline gittiğimde sonuç 14 çıktı. Doktorum kimyasal gebelik dedi ve bana teselliler verdi.
Herkese haber vermiştim ama kimyasal gebelik olması eşimi de beni de yıktı. Adetimi beklemeye başladım.
Adet tarihim 20 Nisan geldi ama hal birşey olmadı. Kimyasal gebelik nedeni ile adetimde gecikme olabileceğiniz söylemişti doktorum. Ama biran önce temizlenmek ve yeni bir aya başlamak istiyordum. Gebelim hormonu vücudumdan atılmış mı diye kontrol amaçlı eczaneden test aldım. Ben tek çizgi beklerken iki tane kopkoyu çizgi çıktı. Doktorumu aradım. Kümyasal gebeliğin tutunma ihtimali var mı? Diye sordum. Olay şöyle olmuş: Yumurta çatlatma iğnesi vücudumda yalancı gebelik hissi yaratmış. Ondan dolayı hamile gibi çıkmışım. Asıl sonuç buymuş.
Hemen kan testine gittim. Perşembe 309 çıktı. Ctesi tekrar bakalım dedi. Ctesi 720 çıktı. Ctesi doktor kontrolüm var. Keseyi görmesi gerekiyor. Ben keseyi görmeden hamile olduğuma inanmayacağım sanırım. Bu ladar uzun süre bu sonucu beklerken hevesim kursağıöda kalınca gerçek mi değil mi sanırım kucağıma almadan inanamayacağım.
Merhaba, bende baş dönmesi, mide bulantısı, menopoza girmiş gibi sıkıntı stres, ateş basması yaptı. Doktoruma sorduğumda bu tarz etkiler olabilir demişti ki zaten ilaç menopoz etkisi yaratıyor vücutta. Beni de 12. Gün gibi çağırmıştı. Tarihlerde sıkıntı yok.öncelikle yazınızla bizi bilgilendirdiğiniz içi çok tesekkür ederim. inşallah bir sorun çıkmaz ve keseyide görürsünüz şimdiden tebrik ederim . size bi kaç soru sormak istiyorum ben ilaca 30 nisanda başladım bugün 3. gün ve şiddetli bi baş ağrısı ve halsizlik hissediyorum ilaç sizde ne gibi yan etkiler yapmıştı acaba ayrıca doktorum beni ilaca başladıktan sonraki 3.gün(adetin 6.günü) gittim beni ilaçtan sonraki 9.gün(adetin 12.gün) çağırdı.. daha önce klomen kullanmıştım herhangi bi yan etki yapmamıştı doktorada sormadım yarında böyle olursa soracağım artık. Bizim için de dua edin bu süreç çok yıpratıcı agustosta bizim 2. yıl olacak
evet canım yaşayan biliyor gerçekten. dua et bizim için sende sağlıcakla kucağına al bebeğiniMerhaba, bende baş dönmesi, mide bulantısı, menopoza girmiş gibi sıkıntı stres, ateş basması yaptı. Doktoruma sorduğumda bu tarz etkiler olabilir demişti ki zaten ilaç menopoz etkisi yaratıyor vücutta. Beni de 12. Gün gibi çağırmıştı. Tarihlerde sıkıntı yok.
Umarım bu ay bebeğinizin haberini alırsınız. Olmadı aşılmaya başlayın zaman kaybetmeyin.
Bu süreçler çok sıkıntılı yaşayan biliyor ne yazık ki.
merhaba canım bende de pco var. yani çok yumurtam var ama büyümüyorlar. klomen ile 2 aydır buyutuyor doktor ama beklıyoruz henuz tutmadı. sen ne yaptın merak ettim ? baya olmus yazalı ? bir de senin doktorun da benimki gibi pco gebeliğe engel değil tabiki normal yolla olacak gibi konusuyor. ben de sadece rahatlatmak için mi acaba diyordum. seninki de öyle diyorsa bir umut var demektir :)arkadaşlar bende 2 yıldır tedavi görüyorum ceşitli sorunlardan dolayı bir yıl ben tedavi gördüm sonra ögrendik eşim varikosel oldugunu biraz ara verdik ameliyat oldu ve tüp bebek için arastırmaya başladık derken doktorum pcos oldugum için normal yolla olur acele etme dedi ve femara verdi dün ona başladım d vitamini b12 folikasit omega 3 kullanıyorum artık sonuç ne olur bilmiyorum ama merakla bekliyorum
Cuma gunu saglik ocagina gidin sabah saatlerinde kan verin insallah hamilesiniz .. hayirlisi olsun sizin icinArkadaşlar ben de bu ay femara kullandım ve iki yumurtam oldu, yumurtalarım olgunlaştı ve kendiliğinden çatladı pco vs. yok. Sol kaşığımda on gündür sızı var ara ara batma da oluyor. Adetten bir gün önce kan testi yaptırdım sonuç 1.20 bugün de adet günüm ama hiç adet belirtim yok. Sadece sol tarafta sızı var. Bu hapı kullanıp hamile olanlar varsa hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz acaba
Çok teşekkür ederim cevap için. Kesinlikle herşeyin hayırlısı. Daha adet olmadım bu hapı kullanan bazı arkadaşlarda bir kaç gün gecikme yaşayan olmuş. Hala adet belirtim yok ateşim yüksek, beklemeye devam, dediğiniz gibi cumaya kadar bu şekilde devam ederse testi yenilerimCuma gunu saglik ocagina gidin sabah saatlerinde kan verin insallah hamilesiniz .. hayirlisi olsun sizin icin
Can'ım 5. Gün çatlatma iğnesi etkisi devam eder ve sonuç herkeste pozitif çıkar. 10. Güne kadar kanda beta hcg hormonu bulunur. Doktorunun 5. Günden sonra tekrar test istemesi çok ilginç gerçekten. Bunu her dr bilir ve özellikle uyarır 12. Günden önce test yapılmasın diye.Merhaba, femara kullananlara yaşadığım ışık olsun diye yazıyorum. İnsanın aklına bir şeyler takıldığı zaman sürekli örneklerini görmek okumak istiyor.
Bir yıldır hamile kalmak için uğraşıyorduk. Adetim o kadar düzensiz ki bazı aylar 15 gün arayla bazı aylar 50 gün arayla adet oluyorum. 1 yılı doldurunca ailemizin doktoruna gitmeye karar verdim. Kendisi iki teyzemin de çocuk sahibi olmasını sağlamıştır. Bu arada diğer doktorum iki günde bir ilişki önermekten öteye gidemedi. Ama 50 günde adet olan birinin yunurta çatlama zamanını tutturabilme olasılığını bir düşünün 2 yıl önce de kürtaj yaşadığım için doktor önce rahmimün ilaçlı filmini çekti. Sonra da adetimin 3. Günü başlayacak şekilde femara verdi. 5 gün sabah akşam olacak şekilde aldım. İlaç bitiminden sonra doktor yumurtalarımı kontrol etti ve iki adet 14 mmlik olgunlaşmıştı. 3 gün sonra tekrar çağırdı ve yumurtalarım 20 mm olmuştu. 20 mm olduğunu görünce çatlatma iğnesi yaptı iki adet. Ertesi gün geceye ilişki önerdi. İlişkinşn ertesi sabahı gelmem gerektiğini çatlayıp çatlamadığını kontrol edeceğini söyledi. Sabah iki yumurtanın da çatladığını gördük. 14 gün geçip adet olmazsan test yap dedi ve ben beklemeye koyuldum.
Aradan 4 gün geçti mide bulantım göğüslerde hassasiyet ateş basması başladı ve ben 5. Günü idrar testi yaptım. Silik çizgi çıktı. Kan testine gittik heyecandan kan testim 32 çıktı. Hamileydğm inanamıyorum. Doktorum iki gün sonra tekrar bakalım dedi. Ertesi gün tüm gebelik belirtilerim geçti. 2. Gün kan tahliline gittiğimde sonuç 14 çıktı. Doktorum kimyasal gebelik dedi ve bana teselliler verdi.
Herkese haber vermiştim ama kimyasal gebelik olması eşimi de beni de yıktı. Adetimi beklemeye başladım.
Adet tarihim 20 Nisan geldi ama hal birşey olmadı. Kimyasal gebelik nedeni ile adetimde gecikme olabileceğiniz söylemişti doktorum. Ama biran önce temizlenmek ve yeni bir aya başlamak istiyordum. Gebelim hormonu vücudumdan atılmış mı diye kontrol amaçlı eczaneden test aldım. Ben tek çizgi beklerken iki tane kopkoyu çizgi çıktı. Doktorumu aradım. Kümyasal gebeliğin tutunma ihtimali var mı? Diye sordum. Olay şöyle olmuş: Yumurta çatlatma iğnesi vücudumda yalancı gebelik hissi yaratmış. Ondan dolayı hamile gibi çıkmışım. Asıl sonuç buymuş.
Hemen kan testine gittim. Perşembe 309 çıktı. Ctesi tekrar bakalım dedi. Ctesi 720 çıktı. Ctesi doktor kontrolüm var. Keseyi görmesi gerekiyor. Ben keseyi görmeden hamile olduğuma inanmayacağım sanırım. Bu ladar uzun süre bu sonucu beklerken hevesim kursağıöda kalınca gerçek mi değil mi sanırım kucağıma almadan inanamayacağım.
Merhaba bende ilk bebeğimi 40+3günlük doğumda kaybettim ardından 1 yıl boyunca olmadı femera ve magnezyum, çinko ve devit 3ü 2 ay kullandım 2. Ay sol da 3 yumurta oluştu aynen bende şiddetli kasık ağrısı yaşadım şimdi 13+1 günlük hamileyim darısı isteyen herkesin başına inşallah. Sağlıkla olsun inşallah...bu arada benim aşılama olmadıArkadaşlar ben de bu ay femara kullandım ve iki yumurtam oldu, yumurtalarım olgunlaştı ve kendiliğinden çatladı pco vs. yok. Sol kaşığımda on gündür sızı var ara ara batma da oluyor. Adetten bir gün önce kan testi yaptırdım sonuç 1.20 bugün de adet günüm ama hiç adet belirtim yok. Sadece sol tarafta sızı var. Bu hapı kullanıp hamile olanlar varsa hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz acaba
Merhaba bende ilk bebeğimi 40+3günlük doğumda kaybettim ardından 1 yıl boyunca olmadı femera ve magnezyum, çinko ve devit 3ü 2 ay kullandım 2. Ay sol da 3 yumurta oluştu aynen bende şiddetli kasık ağrısı yaşadım şimdi 13+1 günlük hamileyim darısı isteyen herkesin başına inşallah. Sağlıkla olsun inşallah
O ilacı 1 defa kullandım 8 gün adet gecikmesi yaşadm canım..Merhaba ben de femara kullandım bu ay ilk kez. Biraz uzun bir öyküm var ama kısaca bahsetmek gerekirse ekim ayında rahim histereskopi ile rahmimin şekli duzeltildi. Aralıkta regl bittikten sonra rahim filmi çekildim temiz çıkınca Dr. Hemen aynı gün femara içmeye başlattı 5 gün içtim. 2 ocakta kontrole gittiğimde 1inde yumurta çatlamiş 20 sine kadar adet olmazsan test yaptir dedi. Ben dün evde idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama neden regl olmadım anlamış değilim 1 inde catladiysa 15 inde regl olmam gerekmez miydi???
hayırlısı olsun inşallahBen zaten ilaca da geç başladım. 10. Günümde. Bu rahim filmi sonrası. Yani bu ay bir karmaşa var. Bir an önce adet olayım da yeni aya geçeyim. Yeni ay yeni umut...
Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sen de gebelik hazırlıgi içinde misin yoksa bebis oldu mu? Femara yi sadece 1 ay mi kullandın? ?hayırlısı olsun inşallah
Amin canım inşallah hakkımızda hayırlısı.. Benim femaradan önce bi doğal gebeliğim olmuştu kalbi durdu..1 tüp bebek denemem oldu femara tedavisinden sonra.. ikiz oldu ama kaybettim kalpleri durdu.. Bikaç ay önce de yine bi doğal gebeliğim oldu aynı şekilde kaybettim kasım ayında.. 3 gebeliğim de kürtajla sonuçlandı.. Şimdilerde biraz vücudumu dinlendirme aşamasındayım canım.. Hakkımızda hayırlısı..Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sen de gebelik hazırlıgi içinde misin yoksa bebis oldu mu? Femara yi sadece 1 ay mi kullandın? ?
Amin canım inşallah hakkımızda hayırlısı.. Benim femaradan önce bi doğal gebeliğim olmuştu kalbi durdu..1 tüp bebek denemem oldu femara tedavisinden sonra.. ikiz oldu ama kaybettim kalpleri durdu.. Bikaç ay önce de yine bi doğal gebeliğim oldu aynı şekilde kaybettim kasım ayında.. 3 gebeliğim de kürtajla sonuçlandı.. Şimdilerde biraz vücudumu dinlendirme aşamasındayım canım.. Hakkımızda hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?