• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FEMARA+ Ovitrella sonrası

kelebekkmisalli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Kızlar merhaba FEMARA+ovitrella sürecim oldu 24 ocakta iğnesi oldum yumurtalarımın boyutu 34mm kadar çıktı çatlamamda oldu süreci de değerlendirdim ama tam adet tarihinde hasta oldum. Bu süreci yaşan ve sonrasında ne oluyor bilen var mı kanamam var olmadı diye bi ağladım tabi. Sonrasında nasıl bir sürece giriliyor biliyor musunuz sizler neler yaptınız

Kızlar merhaba FEMARA+ovitrella sürecim oldu 24 ocakta iğnesi oldum yumurtalarımın boyutu 34mm kadar çıktı çatlamamda oldu süreci de değerlendirdim ama tam adet tarihinde hasta oldum. Bu süreci yaşan ve sonrasında ne oluyor bilen var mı kanamam var olmadı diye bi ağladım tabi. Sonrasında nasıl bir sürece giriliyor biliyor musunuz sizler neler yaptınız
Bu tedaviyi ilk denemeniz miydi acaba? Pcos falan var mı

İlk aysa bi daha dener doktorunuz. Ben 3 kez denedim sonra olmayınca ara vermiştim vücudum dinlensin diye.

34 mm çok değil mi ilk defa bu kadar büyük boyut duydum

Chat gbt şöyle yazmış
Bilmiyorum ki 32-34 gibi bişey dedi birine de 22 dedi
Yumurtlama tedavisinde 34 mm’lik bir folikül genelde “iyi” sayılmaz.

Çoğu durumda fazla büyümüş (overmatür) kabul edilir.

Neden?

• İdeal yumurta (folikül) çapı genellikle 18–22 mm (bazı doktorlar 17–24 mm aralığını kabul eder).
  • 30 mm ve üzeri olduğunda:
    • Yumurta çatlamadan yaşlanmış olabilir
    • Kalitesi düşebilir
    • Bazen yumurta zaten çatlamıştır ama sıvı kist gibi görünüyordur
    • Döllenme ihtimali azalabilir

Chat gbt şöyle yazmış

Yumurtlama tedavisinde 34 mm’lik bir folikül genelde “iyi” sayılmaz.

Çoğu durumda fazla büyümüş (overmatür) kabul edilir.

Neden?

• İdeal yumurta (folikül) çapı genellikle 18–22 mm (bazı doktorlar 17–24 mm aralığını kabul eder).
  • 30 mm ve üzeri olduğunda:
    • Yumurta çatlamadan yaşlanmış olabilir
    • Kalitesi düşebilir
    • Bazen yumurta zaten çatlamıştır ama sıvı kist gibi görünüyordur
    • Döllenme ihtimali azalabilir
Ultroson resminde de içinde sıvı var gibiydi ama bana sadece yanında küçük bir kistin var onda sorun değil demişti

En başından beri bu ilaçlara başlamadan öncede doktorlar bir yumurtanın büyük olduğunu söylüyordu. Sanırım çatlam zamanında bir sıkıntı vardı
Doktor seni gün gün takip edip 20-22 arası yakalayıp iğneyle çatlatması lazım . Şuan uygulanan prosedur bu çoğu insanda ve bende

Onu yakaladık iğneyi oldum bi kaç gün sonra gittim bunları söyledi iğneyi bana 18- 22 mm kem yaptı
Tamam o zaman sorun yok ilkinde pozitif olma olasılığı %15 dedi benim doktorum genelde 4. Denemede olacağını söyledi benim ilk ay çok ağrılı geçti ne gatif oldu 2. De ağrılarım kesildi vücüt ilaca alıştı ama yine negatif oldu.6 aya kadar denemeyi düşünüyoruz doktorum ve bne

Tamam o zaman sorun yok ilkinde pozitif olma olasılığı %15 dedi benim doktorum genelde 4. Denemede olacağını söyledi benim ilk ay çok ağrılı geçti ne gatif oldu 2. De ağrılarım kesildi vücüt ilaca alıştı ama yine negatif oldu.6 aya kadar denemeyi düşünüyoruz doktorum ve bne
Peki çalışıyor musun bu süreçte iş ya da ne bilim ben Sgra kullanıyorum azaltım ama bırakamıyorum bunların etkisi var mıdır .

Peki çalışıyor musun bu süreçte iş ya da ne bilim ben Sgra kullanıyorum azaltım ama bırakamıyorum bunların etkisi var mıdır .
Çalışmıyorum işi bırakalı 1 yıl oldu kendimi tamamen buna odakladım sigara kullanmıyorum ayçiçeği yağı bile kullanmıyorum yediğim içtiğime dikkat ediyorum şekerden uzak ekmeği sayıyla herhün yürüyüş yapıyorum ve bol bol takviye alıyorum

Çalışmıyorum işi bırakalı 1 yıl oldu kendimi tamamen buna odakladım sigara kullanmıyorum ayçiçeği yağı bile kullanmıyorum yediğim içtiğime dikkat ediyorum şekerden uzak ekmeği sayıyla herhün yürüyüş yapıyorum ve bol bol takviye alıyorum
Bir dönem bu şekilde yaptım ama olmadı o zaman bu yöntemlere de başlamamıştım kötü bir doktor tecrübem olmuştu. Şimdi de psikolojikmolaral yapamıyorum sanırım bende.

Bir dönem bu şekilde yaptım ama olmadı o zaman bu yöntemlere de başlamamıştım kötü bir doktor tecrübem olmuştu. Şimdi de psikolojikmolaral yapamıyorum sanırım bende.
Evet doktor çok önemli benim doktorum çok iyi benden daha motive olacak olacak diye beni pişpişliyor umarım herşey dediği gibi olur ne diyim ben elimden geleni yapmak istiyorum ileride pişmanlık yaşamamamk için

Evet doktor çok önemli benim doktorum çok iyi benden daha motive olacak olacak diye beni pişpişliyor umarım herşey dediği gibi olur ne diyim ben elimden geleni yapmak istiyorum ileride pişmanlık yaşamamamk için
Kaç yıllık evlisiniz yaşınız kaçtı ben 3 yıllık evliyim 30 yaşındayım ve gün geçtikçe olmayacakmış gibi geliyor artık

Back
X