• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara Protokolüyle Tedavi olanlar Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşalım

Bende femera protokolü ile tedavi oluyorum.Femara hem yumurta kalitesini artırıyormuş hem de OHSS ye engel oluyormuş.Başarılı bir protokol olduğunu söylüyorlar.ınşallah öyledir.

Bende femera protokolü ile tedavi oluyorum.Femara hem yumurta kalitesini artırıyormuş hem de OHSS ye engel oluyormuş.Başarılı bir protokol olduğunu söylüyorlar.İnşallah öyledir.

ben 1 kez tup bebek yaptırdım olmadı yumurta rezervım zayıf dı zaten bunda gobekten ıgne kullandınız mı ben merıonel ıle fostımın kullanmıstım ılk denememde 2 yumurta olgunlasmıstı 5y y umurtadan ınsallah dedıklerı gıbıdır tedavın asamalarını anlatırmısın ılk kez mı denıceksınız tup bebek

Bende femera protokolü ile tedavi oluyorum.Femara hem yumurta kalitesini artırıyormuş hem de OHSS ye engel oluyormuş.Başarılı bir protokol olduğunu söylüyorlar.İnşallah öyledir.

femara yumurta kalitesini arttırmıyor
düşük yumurta rezervi olanlarda uygulanıyor

çünkü benim sayı ve kalitem düşüktü
bitkilerle sayıyı katladık
3 olan yumurta sayısı 11 e çıktı ve kaliteli birkaç yumurta elde edildi

çok zor bir hamilelikten sonra 2. bebeğimiz oldu
çok şükür

canım ben 39 yaşında olduğum için yumurta rezervim düşüktü
sen gençsin galiba

benim kullandığım bitkiler sana ters tepebilir
çünkü çok çeşitli bitkileri 3 ay-4 ay kullandım

26 yasındayım ama yumurta sayısı az 5 yumurta toplanmıstı 1 tane transfer edıldı tekrar denıcem ama onceden bende bıtkı kurlerı yapım dıyorum

dus incir kürü yap 5 yumurtadan 24 yumurtaya cıktı benim incir kürüyle ilk tedavimde 9 yumurta toplandı 2, tedavimde 5 toplantı 3, tedavimde 24 tane yumurtam oldu fakat son tedavimde veb 1,5 ay kadar incir kürü yapmışdım tutunamadı fakat 4, tedavimde tekrara incire baslıycam önümüzdeki ay

femara yumurta kalitesini arttırmıyor
düşük yumurta rezervi olanlarda uygulanıyor

çünkü benim sayı ve kalitem düşüktü
bitkilerle sayıyı katladık
3 olan yumurta sayısı 11 e çıktı ve kaliteli birkaç yumurta elde edildi

çok zor bir hamilelikten sonra 2. bebeğimiz oldu
çok şükür

Tebrik ederim arkadaşım.Allah uzun ömürler versin bebeğine.Femeranın yumurta rezervi az olanlarda kullanıldığını söylemişsin ancak , benim yumurtalık rezervimle ilgili bir problemim yok aksine benim yumurtalık rezervim çok olduğu için yani polikistik overli olduğum için bebeğim olmuyor.Şu an tedavideyim ve yine çok fazla yumurtam gelişti.Doktorum OHSS olma ihtimalini ortadan kadırmak için ve yumurta kalitesini artırmak için femera verdiğini söyledi.Zaten öğrendiğim kadarıyla tedavi olduğum hastanede çoğu hastaya durumu ne olursa olsun femera protokolü uygulandığını ve hatta bağlı olduğu diğer hastane ve kliniğinde başarı oranları nedeniyle femera kullanmaya başladıklarını öğrendim.Bakalım bende etkisi ne olacak bu protokolün bekleyip göreceğiz.delikafadulden

ben 1 kez tup bebek yaptırdım olmadı yumurta rezervım zayıf dı zaten bunda gobekten ıgne kullandınız mı ben merıonel ıle fostımın kullanmıstım ılk denememde 2 yumurta olgunlasmıstı 5y y umurtadan ınsallah dedıklerı gıbıdır tedavın asamalarını anlatırmısın ılk kez mı denıceksınız tup bebek

Hayır duscum .Daha önce 1 normal , 1 de dondurulmuş denedim.Biz 2,5 yıllık evliyiz , bende pco var.Benim yumurtalarım çok kaliteli olmasına rağmen tutunma olmuyor.İnşallah bu denemelerimizde allah hepimize sağlıklın ve hayırlı evlatlar verir.
Femera protokolüne yani tedavime gelince ise tedaviye adetin 3. günü başladık ilk 5 gün sabah akşam femera içtim aynı zamanda progon iğne vurdum (ilk 3 gün 150 diğer 2 gün 100lük) 5 günden sonra yumurtaların aynı seviyede büyümesi için 2 tane daha iğne verildi bu arada progan 75 e düştü , diğer iğneleride vuruldum durdum ve nihayet bugün akşam 23.00 da çatlatma iğnesini vurulacağım.Salı günü de inşallah toplamam olacak ancak transferim 2 ay sonra olacak zira OHSS olma ihtimalini ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.OHSS vücutun şişmesi , su toplaması ve pek çok sıkıntılı durumun ortaya çıkması.(Daha önce olmuştum , iğrenç bir şeydi.Şu an da olmaktanda çok korkuyorum)Anlayacağın yumurtanın az olması da sıkıntı , çok olmasıda.İlk 2 başarısız denememden sonra ne anladım biliyor musun?Her şey çok iyi olsada Allah ol demedikten, vakti zamanı gelmedikten sonra olmuyor.Daha önce kendimi çok kasmıştım şimdi biraz daha rahat olmaya çalışıyorum.Bakalım artık ne olacak.
İnşallah hepimizin bebeklerimize kavuşmak için doğru zamanı bir an önce gelir...:ecrin_bebek:

canım ben 39 yaşında olduğum için yumurta rezervim düşüktü
sen gençsin galiba

benim kullandığım bitkiler sana ters tepebilir
çünkü çok çeşitli bitkileri 3 ay-4 ay kullandım

hangi bitkiler olduğunu özelime yazar mısın? ben 42 yaşındayım ilk tüp bebek tedavim 7. günüm bugün ve 7 yumurta gelişiyor şu anda. ama bunların kaçı toplanır kaçı döllenir bilemiyorum. yerleştirilecek 3 tane kaliteli yumurta olsun diye dua ediyorum. olmazsa 3-4 ay sonra tekrar denemeye niyetliyim. bu sürede hem spor yapıp (östrojenleri arttırıyor sayıyı ve kaliteyi de arttırır herhalde) geçen sene aldığım ve kalan 8-9 kilomu verip hem de dehea, incir kürü vs yapmak istiyorum. dr kendiliğinden bile olabilir sizin yumurtalar fena değil diyor. ben 39 yaşında hamile kalmıştım. istemedim senağlama geçen sene de kimyasal gebelik kürtaj oldum. belki kendiliğinden olur ama inşallah hiçbirine kalmadan bu ay olur. :Saruboceq:

arkadaşlar hangi merkezlerde tedavi olduğunuzu da belirtebilirmisiniz.başka protokollerle tedavi olup negatif sonuç alan ve femarayla başarıya ulaşanınız varmı?

ben 2. tedavim için merkez araştırıyorum 2 ayrı merkezle görüşme yaptım.2 dr da yumurta rezervimin iyi olduğunu söyledi fakat biri femara diğer dr da uzun protokolü öneriyor.hangisini seçip gideceğime bir türlü karar veremiyorum.benim sorunum pko adet düzensizliğim var.bilgi ve deneyimlerinizi bekliyorum.

femara protokoli ile iki kez tedavi oldum
bebeğimiz oldu
ama tedaviden önce birçok bitkiler kullandım

selammm, tüp bebek tedavim yumurta yetersizliği ve kalitesizliği nedeniyle olumsuz sonuçlandı. Haziran ayında tekrar deneyeceğim, tedaviden önce hangi bitkileri kullandın, paylaşırsan çok sevinirim. Özelime veya buraya yazarsan bana umut olacak... sevgiler...

dus incir kürü yap 5 yumurtadan 24 yumurtaya cıktı benim incir kürüyle ilk tedavimde 9 yumurta toplandı 2, tedavimde 5 toplantı 3, tedavimde 24 tane yumurtam oldu fakat son tedavimde veb 1,5 ay kadar incir kürü yapmışdım tutunamadı fakat 4, tedavimde tekrara incire baslıycam önümüzdeki ay

aman allahım ınanamadım ne kadar cıkmıs hemen yapıcam ıncır kurunu hayırlı olur ınsallah canım benı de bılgılendır tedavı surecın hakkında ::CüvCüv: :nasıl mutlu oldum banada doktorlar bu sayı yukselmez acele et dıyolar . bu ıncır kurunu sureklı tekrarlım mı kac ay ıctın

Back
X