Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende femera protokolü ile tedavi oluyorum.Femara hem yumurta kalitesini artırıyormuş hem de OHSS ye engel oluyormuş.Başarılı bir protokol olduğunu söylüyorlar.İnşallah öyledir.
femara protokoli ile iki kez tedavi oldum
bebeğimiz oldu
ama tedaviden önce birçok bitkiler kullandım
Bende femera protokolü ile tedavi oluyorum.Femara hem yumurta kalitesini artırıyormuş hem de OHSS ye engel oluyormuş.Başarılı bir protokol olduğunu söylüyorlar.İnşallah öyledir.
bu bıtkılerden bıaz bahsedermısın
canım ben 39 yaşında olduğum için yumurta rezervim düşüktü
sen gençsin galiba
benim kullandığım bitkiler sana ters tepebilir
çünkü çok çeşitli bitkileri 3 ay-4 ay kullandım
femara yumurta kalitesini arttırmıyor
düşük yumurta rezervi olanlarda uygulanıyor
çünkü benim sayı ve kalitem düşüktü
bitkilerle sayıyı katladık
3 olan yumurta sayısı 11 e çıktı ve kaliteli birkaç yumurta elde edildi
çok zor bir hamilelikten sonra 2. bebeğimiz oldu
çok şükür
ben 1 kez tup bebek yaptırdım olmadı yumurta rezervım zayıf dı zaten bunda gobekten ıgne kullandınız mı ben merıonel ıle fostımın kullanmıstım ılk denememde 2 yumurta olgunlasmıstı 5y y umurtadan ınsallah dedıklerı gıbıdır tedavın asamalarını anlatırmısın ılk kez mı denıceksınız tup bebek
canım ben 39 yaşında olduğum için yumurta rezervim düşüktü
sen gençsin galiba
benim kullandığım bitkiler sana ters tepebilir
çünkü çok çeşitli bitkileri 3 ay-4 ay kullandım
hayırlı olsun yenı sayfa cumbocum
arkadaşlar hangi merkezlerde tedavi olduğunuzu da belirtebilirmisiniz.başka protokollerle tedavi olup negatif sonuç alan ve femarayla başarıya ulaşanınız varmı?
femara protokoli ile iki kez tedavi oldum
bebeğimiz oldu
ama tedaviden önce birçok bitkiler kullandım
dus incir kürü yap 5 yumurtadan 24 yumurtaya cıktı benim incir kürüyle ilk tedavimde 9 yumurta toplandı 2, tedavimde 5 toplantı 3, tedavimde 24 tane yumurtam oldu fakat son tedavimde veb 1,5 ay kadar incir kürü yapmışdım tutunamadı fakat 4, tedavimde tekrara incire baslıycam önümüzdeki ay
sağol duscum başka bi sayfa daha açtım sami cengizde tedavi olanlar diye gördünmü orayıda takip et fakat daha kimse yazmamış sanırım tedavi olan yok onda.