• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara Protokolüyle Tedavi olanlar Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşalım

ayyy kızlar burayı okuyunca bende umutlandımya.bende dün akşam başladım femaraya allahım inşallah bu ilacı vesile kılarda bebişlerimiz gelir ya.

bende salı günü femara içmeye başladım yarında içicem ve doktorum yarın iğnelerimi vericek , daha önceki tedavimi jinemed'de teksen çamlıbele yaptırmıştım ama femara kullanmadı ve yumurta gelişmedği için iptal olmuştu . bu sefer femara ile başka bir yerde yeni tedaviye başladım inşallah faydalı olur ve olumlu sonuçlanır.

ben hayıt suyu içtim 1,5 ay
yumurtalıkları gençleştiriyor,
sonuç alabilmek için hayıt meyvesini en az 3 -4 ay kullanmalısın

ayşenur merhaba,
birşey merak ettim, arkadaşlar ısrarla soruyorlar netip bitkiler kullandın diye ancak sende ısrarla vermiyorsun özel bir nedeni mi var bunun? çünkü hayıt suyu hayıt tohumu çayı zaten herkes tarafından bilinen birşey neden vermemekte ısrarcısın ben anlayamadım açıkçası kusura bakma tabi,

bende 40 yasındayım ve biz kim ne öğrenir ne bulursa ne duyarsa burada paylaşıyoruz , bu demek değilki herkes alıp kullanacak yada zorlamayla kullanacak.

herkesın sorunu aşağı yukarı aynı, rezerv azlığı ve yumurta elde etmedeki sorun, o yüzden kime ne faydalı olmuşsa herkes merak içinde aman bir umuttur diye öğrenmek istiyor, sadece bu ,

herkes inanılmaz bir savaşın ve mücadelenin içinde bu yüzden umut olacak herşeye açıkçası ihtiyacımız var,

sevgiler,:)

selamlar,
ben 42 yaşındayım sorun eşimde ama bende tüp bebek tedavisine uygun değilim çünkü yumurtalık rezervim az..
sizlerin aksine 3. denemede femera protokolunda 4 yumurta oluştu ama hiç döllenme olmadı
4 denememi bu ay yaptım gonal f ve menegon ile 3 yumurta 1 embryo transfer ve olumsuz..
buradaki haberleri okuyunca şaşırdım..

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlıycam 3 cü kez bu sefer dr um femara ilacını verdi 10 tane sabah akşam içiyorum 5 gün boyunca içicem ondan sonrada iğnelere başlıycam sizce nasıl bir ilaç bu femara işe yararmı ne gibi bir etkisi var acaba tedavide

merhabalar,

belki benim durumumda başkaları da olur diye yazıyorum.

ben tedaviye erkek faktörlü sebepten başladım. düzenli adet görüyorum ve rezervlerim de iyi. ben kişisel olarak iğnelerle hormonlarımı zorlamaktansa daha hafif bir tedaviyle, aşılama benzeri veya belki aşılama şeklinde bir işlem yapılmasını talep ettim. dr bana femara kullanmamı önerdi 5 gün sabah akşam. bugün 4. günümdeyim. bakalım nasıl bir sonuç alacağız... cuma randevum var tüp bebek merkezinden, ancak bugün kendi jinelogumdan randevu aldım, bir durumu kontrol ettirmek için.

merhabalar,

belki benim durumumda başkaları da olur diye yazıyorum.

ben tedaviye erkek faktörlü sebepten başladım. düzenli adet görüyorum ve rezervlerim de iyi. ben kişisel olarak iğnelerle hormonlarımı zorlamaktansa daha hafif bir tedaviyle, aşılama benzeri veya belki aşılama şeklinde bir işlem yapılmasını talep ettim. dr bana femara kullanmamı önerdi 5 gün sabah akşam. bugün 4. günümdeyim. bakalım nasıl bir sonuç alacağız... cuma randevum var tüp bebek merkezinden, ancak bugün kendi jinelogumdan randevu aldım, bir durumu kontrol ettirmek için.

Merhaba, Aradan bir hayli zaman geçmiş bebiş oldumu sizde.Bende Femara kullanıyorum daha ilk günüm.Bakalım inş.hayırlısı olur.

Merhaba, Aradan bir hayli zaman geçmiş bebiş oldumu sizde.Bende Femara kullanıyorum daha ilk günüm.Bakalım inş.hayırlısı olur.

merhabalar!

3 yumurta toplandı, kendi isteğime gayet uygundu bu. 2si güzel döllendi, diğeri gelişmedi. 2sinin gelişimi de güzel olduğu için transfer edildi, yaşım da müsait olduğu için. 1 hafta sonraki test negatif çıktı, yani bir sebepten tutunmadılar. Allah'ın takdiri nihayetinde. hala 2. denemeyi yapmadık ama yaparsak yine aynı yöntemden başkasını uygulamam.

sizin için başından sonuna her şey iyi, rahat ve hayırlısına göre gider dilerim ki :)

merhabalar!

3 yumurta toplandı, kendi isteğime gayet uygundu bu. 2si güzel döllendi, diğeri gelişmedi. 2sinin gelişimi de güzel olduğu için transfer edildi, yaşım da müsait olduğu için. 1 hafta sonraki test negatif çıktı, yani bir sebepten tutunmadılar. Allah'ın takdiri nihayetinde. hala 2. denemeyi yapmadık ama yaparsak yine aynı yöntemden başkasını uygulamam.

sizin için başından sonuna her şey iyi, rahat ve hayırlısına göre gider dilerim ki :)

Tşk.ederim.İnş.hepimiz için enn hayırlısı olsun.Benim yaş sorunum var fazla zamanım yok.
Sizinde gönlünüze göre olsun inş.Tam sorun neydi sizde.

Back
X